Sari la conținut

vinători de prostituate păcăliţi de un travestit

dr2000

Postări Recomandate

Postat

Povestea de dragoste a unui travestit din Botoşani s-a incheiat cu o amendă serioasă după ce ore in şir bărbatul a incercat să ducă de nas poliţiştii dorohoieni declarind o identitate falsă aparţinind unei femei. Intimplarea i-a pus in dificultate şi pe unii poliţişti cu peste 25 de ani de experienţă, care susţin că este prima dată in viaţa lor cind au de soluţionat o astfel de speţă.Cătălin Sorin G. de 22 de ani a fost surprins zilele trecute, la o oră tirzie din noapte, sărutindu-se cu un bărbat in faţa unei pensiuni din Dorohoi. Pentru a inlătura orice suspiciune legată de practicarea prostituţiei, o patrulă de noapte i-a legitimat pe cei doi. Cătălin Sorin G. era imbrăcat şi arăta, după cum au precizat poliţiştii, ca o fată. Ba mai mult, acesta avea şi un comportament feminin şi a declarat poliţiştilor că se numeşte Ema Ramona H. La verificarea in baza de date, poliţiştii au avut surpriza să constate că această persoană nu există nici in judeţul nostru şi nici in judeţul Suceava, unde "tinăra" a spus că a locuit in trecut.Cei care au asistat la toată scena spun că Cristian A., partenerul travestitului, s-a arătat mihnit cind poliţiştii au decis să-i identifice la sediu "prietena". Singurele cuvinte pe care acesta le-a adresat poliţistului au fost "şefule mi-ai stricat petrecerea". Ba mai mult după reacţia lui, martorii sunt convinşi că acesta nu avea habar că a sărutat un bărbat. El chiar a inceput să-şi roage blind "iubita" să spună cum o cheamă. "Haide iubito spune-ţi numele că doar nu păţeşti nimic!", aceasta ar fi fost rugămintea repetată de mai multe ori de Cristian A."Domle să mă bată Dumnezeu dacă nu ziceai că-i fată. Era imbrăcată cu o geacă albă imaculată, blugi mulaţi pe picior şi chiar mergea cu picioarele puţin incrucişate ca o doamnă", a declarat unul din cei prezenţi in barul pensiunii.Amendă de 200 de leiCondusă la sediul Poliţiei Dorohoi, "fata" a plins incercind să-i convingă pe oamenii legii să o creadă că şi-a declinat identitatea reală. La un moment dat unul dintre poliţişti a observat pe faţa acestuia pilozităţi specifice bărbaţilor. Intr-un final bărbatul a recunoscut că şi-a declinat o identitate falsă motivind că "face acest lucru din obişnuinţă şi datorită convingerilor sexuale". "Tinărul căruia i-am spus minute bune "fato" a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 de lei pentru declararea unei identităţi false", a declarat unul dintre poliţişti. Poliţiştii mai spun că in acest caz nu este vorba şi de săvirşirea vreunei infracţiuni legate de rele moravuri, intrucit cei doi nu au fost surprinşi asupra faptului.Tinărul indrăgostit nu a avut, insă răbdare să aştepte pină cind poliţiştii i-au identificat "partenera", iar oamenii legii cred că cei doi şi-au dat o nouă intilnire in faţa aceleiaşi pensiuni, unde sperau să-şi petreacă noaptea. După ce a fost demascat, travestitul a continuat să se comporte ca şi cind ar fi femeie.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.