rautatepura69 Reputație: -6 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2014 pustoiaca de liceu,ofer sex total,oral ff adanc,normal cum vrei tu,anal hard.Sunt exact ceea ce cauti ,pot fi:menajera cu fustita scurta,asistenta sexi sau domnisoara profesoara de franceza .Sunt pe Mosilor .Rel la tel .0760.412.737 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 alt peste=)))este bine tu ai si baietei si fetite=))))
playgirl Reputație: 5738 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Septembrie 7, 2014 Deci...sa inteleg...n-a terminat fata liceul ??,...are 18 ani ?!?!,...si mai face si gratis !?!??
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 Doamna diriginta? Feliciano? Politia? Alo? 1
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Septembrie 7, 2014 hahahaha... busted!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/25203-caut-colecamasajcompanie-intima/si daca imi cautam colega ????majoritatea fetelor au anunt in care cauta colega.....
loverel Reputație: 430 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Septembrie 8, 2014 "Ce nu te omoara, te face mai puternic" ..este o zicala... si este valabila in aceasta exprimare, atat pentru barbati cat si pentru femei.. se refera ca "OM" .. nu in functie de sex.. parerea mea...
rautatepura69 Reputație: -6 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 8, 2014 "Ce nu te omoara, te face mai puternic" ..este o zicala... si este valabila in aceasta exprimare, atat pentru barbati cat si pentru femei.. se refera ca "OM" .. nu in functie de sex.. parerea mea... "Ce nu mă omoară mă face mai puternic", a spus filosoful german Friedrich Nietzsche în secolul XIX.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Postat Septembrie 8, 2014 "Ce nu te omoara, te face mai puternic" ..este o zicala... si este valabila in aceasta exprimare, atat pentru barbati cat si pentru femei.. se refera ca "OM" .. nu in functie de sex.. parerea mea...exact.....te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum