sexysireea Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat Septembrie 7, 2014 buna va astept la locatia mea sa petrecem clipe de neuitat nr oral 70 .. Ora Normal si oral 150 ... anal oral normal 300 pup si mai am o colega noua va pup ma gasitti la tel 0757803033
alayl Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Septembrie 29, 2014 cate fete sinteti si ce prestati???
vasilica28 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2014 Unde ai locatia ?
amstaff blue Reputație: 2 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Septembrie 30, 2014 fratilor e traba aici fata arata exact ca in poze eu am fost in locatie pe la nespalata,dar de cand are colega ea nu prea munceste si colega ei este incepatoare da o suge bine nota9 pt oralul lui colega 6 pt ea,atitudine ok,curatenie ok probabil ca munceste si ea bine daca e singura eu nu stiu dar e ok ....seara buna
amstaff blue Reputație: 2 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Septembrie 30, 2014 fratilor e traba aici fata arata exact ca in poze eu am fost in locatie pe la nespalata,dar de cand are colega ea nu prea munceste si colega ei este incepatoare da o suge bine nota9 pt oralul lui colega 6 pt ea,atitudine ok,curatenie ok probabil ca munceste si ea bine daca e singura eu nu stiu dar e ok ....seara buna si are si tzate MARI.......nr4 cred
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum