dz1 Reputație: 9 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 7, 2014 de foarte mult timp vad anuntul domnisoarei si specifica clar ca nu face masaj erotic...dar oare chiar asa e ? stie cineva ceva ? http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare/7b0d6d727c6b625e.html Maseuza cu atestat si experienta, execut masaj de relaxare si terapeutic (pt dureri musculare, lombare, cervicale), la domiciliul meu. NU FAC MASAJ EROTIC!!!!Pt programari: 0757171438
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Septembrie 7, 2014 Pai ai sunat sa o intrebi?
shoby23 Reputație: 50 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 11, 2014 Fata se numeste Raluca este de linga Arad si face masaj de relaxare dar daca ii place de tine se poate si erotic, poza este reala a invatat meserie de la fosta ei cumnata ce activeza si ea in Timisoara
dz1 Reputație: 9 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Septembrie 12, 2014 shoby23....ai avut parte ?
freshbasic Reputație: 122 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Sânpaul Disponibila Oras:Sânpaul Disponibila Postat Septembrie 12, 2014 Asteptam cat mai multe informatii poate asa ajungem sa cunoastem un masaj ok
marinelbogomil Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 13, 2014 Macar o informatie despre cum arata, stie sa faca doar masaj terapeutic sau se pricepe si la cel erotic!asta daca sti bineinteles dar se pare ca o cunosti destul de bine!
shoby23 Reputație: 50 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 14, 2014 Daca va zgarciti sa da-ti un telefon sa vb cu ea atunci o pute-ti gasi si pe facebook ediatat
grigorez1921 Reputație: 13 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 19, 2014 ati aflat ceva legat de masajul erotic?
marinelbogomil Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 20, 2014 Salutare!Am ajuns din curiozitate saptamana trecuta pe la ea.LOCATIE:zona Lunei!Are acelasi numar postat anterior!Tipa a luat ceva in greutate fata de poza postata in anunt(cam multe chiar)Locatia arata foarte misto,curat,mobilat modern +masa de masaj profi!Am stat la un masaj dar doar masaj de relaxare care de altfel a fost cel mai bun pe care l-am primit im Timisoara dar de altceva nu se pune problema din cauza aspectului tipei!Platit 50 ron pt o ora si 10 min de masaj!Cine este fan masaj de relaxare recomand!
neros Reputație: 521 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 20, 2014 kilograme cat de multe ? adica e grasa ?
neros Reputație: 521 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 20, 2014 chiar daca nu arata foae bine, dar e dispusa la negocieri la ceva extra ?
marinelbogomil Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 20, 2014 Da poti spune ca e grasa!Nu am incercat nimic extra pt ca nu ma atras deloc!Am stat doar la un masaj simplu!
adix6 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 26, 2014 Care este adresa ei se fcbk? Ms
freshbasic Reputație: 122 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Sânpaul Disponibila Oras:Sânpaul Disponibila Postat Decembrie 19, 2014 As dori niste informatii cu privire la fata aceasta daca cineva stie mai mult detalii despre ea as dorii sa imi spuna si mie va multumesc anticipat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum