Sari la conținut

masaj de relaxare

dz1

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

de foarte mult timp vad anuntul domnisoarei si specifica clar ca nu face masaj erotic...dar oare chiar asa e ? stie cineva ceva ?

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare/7b0d6d727c6b625e.html

Maseuza cu atestat si experienta, execut masaj de relaxare si terapeutic (pt dureri musculare, lombare, cervicale), la domiciliul meu. NU FAC MASAJ EROTIC!!!!
Pt programari: 0757171438

post-75556-0-27367600-1410113667_thumb.jpg

• Oras:timisoara
Postat

Fata se numeste Raluca este de linga Arad si face masaj de relaxare dar daca ii place de tine se poate si erotic, poza este reala a invatat meserie de la fosta ei cumnata ce activeza si ea in Timisoara

• Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asteptam cat mai multe informatii poate asa ajungem sa cunoastem un masaj ok

Postat

Macar o informatie despre cum arata, stie sa faca doar masaj terapeutic sau se pricepe si la cel erotic!asta daca sti bineinteles dar se pare ca o cunosti destul de bine!

Postat

Daca va zgarciti sa da-ti un telefon sa vb cu ea atunci o pute-ti gasi si pe facebook ediatat

Postat

Salutare!Am ajuns din curiozitate saptamana trecuta pe la ea.LOCATIE:zona Lunei!Are acelasi numar postat anterior!Tipa a luat ceva in greutate fata de poza postata in anunt(cam multe chiar)Locatia arata foarte misto,curat,mobilat modern +masa de masaj profi!Am stat la un masaj dar doar masaj de relaxare care de altfel a fost cel mai bun pe care l-am primit im Timisoara dar de altceva nu se pune problema din cauza aspectului tipei!Platit 50 ron pt o ora si 10 min de masaj!Cine este fan masaj de relaxare recomand!

Postat

chiar daca nu arata foae bine, dar e dispusa la negocieri la ceva extra ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

As dori niste informatii cu privire la fata aceasta daca cineva stie mai mult detalii despre ea as dorii sa imi spuna si mie va multumesc anticipat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...