roamer Reputație: -441 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:... Oras:... Postat Decembrie 1, 2015 Este 150/fin... Momentan. Roamer nu mai bagam nimic ca m.am ingrasat ) sunt in curs de slabire din nou. E ca un blestem dar imi revin repede, norocul meu. Pup!hehe, zapacita mica, mai tii minte
georgegrd Reputație: -2 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 M Locatie : nasoalaO/N: zgarie cu dintiPozitii: sta si dai ca bou nu te ajuta nu face nimicAspect: nasol200 ron/ora ... Nu merita nici 5 lei 3
totofreak2013 Reputație: 90 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 4, 2015 150 o prestatie in care mi-am golit coaiele doar pe la spate ... la misionar = plescavita ... sta ca baleguta...deasupra sare k-lumea sa nu mai zic: are niste labii ... imense in rest ok, locatie 10, prosop curat, gel de dus, apa calda ... doar apt. e nou. Overall: 5 - de trecere take care si la never revedere 1
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 Super recenzii! Nu stiu cu ce am greșit... Nu stiam ca s atat de grava... Promit sa revin mai slaba la anu'.. Cat despre plangeri: nu poti sa fii cu toata lumea la fel (iar labiile, da, si pe mine ma deranjează, tocnai de aceea si urmează sa mi le operez.. Ms pt asa-zisa jignire anyway... Daca atata poti..!) Mereu am zis ca ma comport cu omul cum se comporta si el cu mine. Imi pare rau ca nu pot mulțumi pe toată lumea. Nu intelegeam dc nu imi suna telefonul deloc. Mulțumesc mult pentru reviewuri, ce sa zic, sunteți minunati. Spor in gasirea jumătății potrivite! Numai bine... P. S. In alta ordine de idei daca esti un frustrat care are grave probleme si ai simțit nevoia sa iti faci chiar si un cont nou pt a ma defaima prin doua recenzii proaste sa stii ca mie îmi pare chiar sincer rau pt tine, și te compătimesc. O seara deosebita. 1
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2015 Postat Decembrie 4, 2015 MLocatie : nasoalaO/N: zgarie cu dintiPozitii: sta si dai ca bou nu te ajuta nu face nimicAspect: nasol200 ron/ora ... Nu merita nici 5 leiSi noi cu recenzia asta falsa cam ce ar trebui sa facem?
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 4, 2015 Ce sa ne facem? Sa ne mulțumim ca exista prosti, ca altfel dc ne.am amuza. Si de ar fi reala sa zicem, ii multumesc omului ca a contribuit si el cu doua milioane la silicoanele mele, care vor fi puse din banii facuti aceasta luna in orasul vostru, deci sa va dea dzeu sanatate la toti )
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Decembrie 4, 2015 M-ai luminat Tinuta!partenera mea vrea si ea silicoane, o trimit la Oradea! 1
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 4, 2015 Tina sincer nu cred ca e recomandat sa iti pui silicoane. Nu pt noi. Singurul tau neajuns e ca nu oferi suficient GFE. Si mai multa pisiceala . In rest esti ok . Silicoanele nu schimba mai nimic. Parerea mea. 4
Administrator pisicuts Reputație: 114621 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 4, 2015 sunt pentru silicoane!numar mare! 6
zafluger Reputație: 567 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 4, 2015 Silicoanele se accepta in anumite situatii. Nu am avut onoarea sa t cunosc live sa ma pronunt, dar...nu prea sunt pro silicoane in general. Depinde mult de constitutia fizica. 1
shiva Reputație: 3147 Postat Decembrie 4, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 4, 2015 sunt contra labioplastiei sau cum ii zice 3
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 5, 2015 Ambele operatii vor fi naturale, ca si cum as face o remodelare, nu imi pun silicoane prea mari... Si nici pe violeta nu o tai prea tare. Dar mulțumesc pentru pareri. Veste : vacanța din nou s.a prelungit, plec miercuri. Voi face de data aceasta si outcall, iar locatia se va muta intr.un anumit hotel, foarte elegant, deci voi fi foarte selectiva in ceea ce privește persoanele ce imi vor trece pragul acolo. Bissous
cristi_aa20 Reputație: 40 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 stii... ca sunt altii care chiar cauta asemeni labii, cat mai cat! poate ca nu ar trebui sa recurgi la varianta respectiva. Pana una alta, delecteaza-ne cu o poza cu 'violeta' sa vedem despre ce e vorba.. weekend frumos
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 6, 2015 Eu zic sa imbunatatesti gfe-ul si implicarea. Degeaba silicoane 5
ttm Reputație: 2541 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 6, 2015 salutare, am trecut si eu pe la tina, pe la inceputul saptamanii, am sunat am facut programare in juma de ora, am ajuns un pic mai repede si a trebuit sa astept (no stres) .. ma suna in cateva minute ca ajunge, o zaresc, frumusica fata, urcam sus, incepe sa scape de haine, pe vreme ce scapa de haine, raman cam dezamagit, cam multe kg in plus, diferenta mare fata de poze...mai schimbam cateva vorbe si merg la dus, ea ma astepta in pat... fara multe vorbe trec la note.. locatie: 10, langa casa mov, ai tot ce iti trebe... curat, baie curata, prosop curat! aspect: nu dau nota, pe strada ai intoarce capu dupa ea... diferenta mare fata de poze, multe kg in plus igiena: 8, nici un miros suspect, dar nu a facut dus nici inainte de actiune nici in pauza, dupa ce am plecat nu stiu... ON: 7, placut, excitant dar fara prea mult deep fara atentie la oO... drept e ca nici nu am insistat NP: 6, schimbat cateva pozitii, cam lenesa... aproape eu am muncit tot meciu... gfe: 6, slabut... doar un sarut am primit de la ea... probabil nu ia placut de mine... mai adaug ca nu a vrut sa scape de toate hainele, nu ma lasat sa ma joc cu sanii (mi ia aratat o data dupa care a pus din nou sutienul cadou: 200L/h revin: cel mai probabil nu! ... recomand: nu! ... 8
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 6, 2015 Nu mai fac dus cu clientul in casa de cand a fugit unu pe usa in timp ce eram in baie. Nici daca ma pis pe mine scuzati-mi franceza, si tot nu parasesc camera. Doi la mana si pt ultima data: data viitoare când vin la Oradea promit sa nu mai am kg astea in plus, ma zapacirati cu plangerile legate de ele. Cica 'ai intoarce capul după ea' da de fapt e prea plina... Cine va mai înțelege ) Ce note mici am. Poate iau niște lectii de la localnice. Or fi mai calde inauntru. Ca pe dinafara nu da niciuna de dragoste pt orisicine asa. Dar nu mai stau sa fac teoria chibritului... See you around. Vroiam sa va intreb daca ma mai asteptati la anul dar parerile vor fi împărțite deci nu are sens. Kiss. 4
Administrator pisicuts Reputație: 114621 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 6, 2015 fara silicoane nu te mai asteptam ) 3
shiva Reputație: 3147 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Decembrie 7, 2015 ....... Cica 'ai intoarce capul după ea' da de fapt e prea plina... Cine va mai înțelege ) ............... Probabil se referea strict la trasaturile fetei
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2015 Posibil sa existe si oameni cu zoom, shiva, ai dreptate. ) glumesc, cred.
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 7, 2015 Buna seara. Nu m.am mai mutat la hotel, am înțeles ca oricum nu prea va convenea la hotel asa ca am rămas in același bloc dar la alt etaj. Va pup și va aștept. 1
scristy Reputație: 711 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 7, 2015 Aruncand un ochi la recenziile de aici si celalalt ochi pe blogul fetei am decis ca trebuie sa trec pe la dansa. Astfel intr-o seara fiind prin Rogerius am sunat-o iar ea mi-a spus ca are nevoie de jumatate de ora pentru a face o baita, astfel ca m-am infipt la o limonada intr-un local situat pe Transilvaniei unde lucreaza un prieten ca barman. Intre timp mi-a trimis un sms sa incerc sa mai intarziu un pic, asta n-a fost o problema pentru mine. Dupa aproximativ 45 de minute eram la Casa Mov, am sunat-o sa ma directioneze si in doua minute am fost in fata usii ! Am facut un scurt dus de improspatare dupa ce am lasat banii pe bar, iar Tina ma astepta in pat. Intr-adevar fata de poze are cateva kg in plus (ciocolata bat-o vina), pentru mine nimic deranjant dar aviz altora (fiecare cu gusturile lui). M-am pus in pat, am observat ca era rupt intr-o parte dar ce mai conteaza cand fata a inceput sa o suga (are piercing in limba ). Dupa oral a pus prezervativul dar eu am zis ca trebuie sa o cunosc pe Violeta inainte asa ca am inceput degustatul, care se parea ca-i place titularei eu conformandu-ma printre gemete usoare si strans de sanul care nu are piercing. Dupa asta, Cristinel fiind pe pozitie a intrat direct in Violeta si dupa ce-am mai schimbat o pozitie i-am zis sa se puna in pozitia capra si am terminat in balon fiind excitat la maxim de gemetele ei. Dupa actiune i-am oferit o palinca de Bihor iar ea m-a imbiat cu vodca Stalinskaya , dar mie palinca-mi place n-ai ce face . Locatie 9 usor de gasit, baia curata , am primit prosop curatAspect 8 multe tatuaje si 2 piercinguriIgiena 10 a facut baie inainteAtitudine 9 Oral 7 n-am insistat Normal 9 Pret 150 RON o finalizare ON cu NPdin punctul meu de vedere merita vizitata, cine stie cand se mai intoarce pe meleagurile noastre 12
tina diamond Reputație: 974 Postat Decembrie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 8, 2015 Cristinel a intrat în Violeta mi.ai facut ziua a sarit cafeaua peste tot ) ce.am mai ras. Te pup! 1
henryc Reputație: 4 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 (daca de data asta se pastreaza enter-urile, rog un moderator sa stearga postarea anterioara) buna seara, colegi. este prima recenzie pe care o fac, fiti asadar integatori. uitandu-ma pe aici pe forum precum si pe publi, am decis ca trebuie sa fac si eu "cunostinta" cu domnisoara bucuresteana. este adevarat ca nu datorita ultimelor recenzii am decis ca vreau s-o vad, ci mai mult datorita bunului simt si umorului cu care a raspuns. dupa ce am ratat intalnirea alaltaieri seara (din cauza mea, s-a ivit ceva si a trebuit sa renunt), in urma unei nopti aproape nedormite, am sunat-o ieri s-o intreb daca ma poate vizita. eram eu un pic zombie din cauza obosetii, dar am zis ca daca pleaca cine stie cand mai am ocazia sa pun mana pe ea si mai ales altceva in ea. domnisoara s-a prezentat la ora stabilita (pe la amiza). placuta la privit, sociabila, comunicativa si glumeata. am stat un pic la vorba, a acceptat sa nu fie o ora (nu imi permitea programul), am stabilit ca va fi o finalizare si am trecut la fapte. a adopatat costumul Evei, si trebuie sa spun ca intradevar e o placere s-o vezi (desigur, gusturile nu se discuta, dar poate sa multumeasca celor care s-au legat de kilogramele ei in plus: efectul a fost benefic la urma urmei - cand te astepti la rau si vezi ca nu e rau, e bine! ) ). si cum o Eva are nevoie de un Adam langa ea, am trecut si eu in costumul lui. si de aici e aici: buzele domnisoarei au facut cunostinta cu Petre care imediat s-a intarit, in ciuda oboselii mele. oral bine executat, fara sa simti dintii, cu atentie deosebita la cap dar si pe toata lungimea lui, astfel incat Petre zvagnea in extaz. fara sa se grabeasca cu oralul dar nici pierzand timpul, domnisoara a hotarat ca Petre trebuie sa cunoasca si celelalte buze. i-a pus caciulita... dar nu am lasat sa faca cunostinta al meu cu buzele ei inaite s-o degust eu un pic (fata curata, fara misoruri neplacute). A urmat lady on top (se misca multumitor, isi da interesul), dogy style (gemete placute), misionar (saruturi scurte pe buze), doggy style again (am accelerat ritmul si am finalizat). in concluzie, niste note: locatie: nu notez, nu am fost la ea aspect: nu dau o nota neaparat, tine de gusturile fiecaruia. kilogramele in plus fata de poze, nu m-au deranjat; frumoasa la fata, fund superbi, sani cu sfarcuri bine conturate atitudine: 8, mi-ar fi placut sa fie nitel mai prietenoasa in pat, dar apreciez bunul simt igiena: 10. no comment. ON: 10, mie mi-a placut ce minuni faceau buzele si limba ei NP: 9, nu a comentat la nici o pozitie, contre. era insa loc si de mai bine dar eram si eu obosit timp: 45 min dtd banuti: 200 lei (250 lei ar fi fost pentru o ora, deplasare) ultimele cuvinte auzite de la ea au fost: "esti baiat bun". bun la inima, la pat, la... cine mai stie, e ok si un pic de mister 13
zafluger Reputație: 567 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 18, 2016 revin si eu cu o recenzie ... la modul trecut, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.In decembrie candva, nu mai retin, am hotarat dupa cateva tatonari sa o cunosc si eu pe domnisoara titulara a topicului.Programare usoara la telefon,usor de gasit (langa casa Mov).Intrigat de chestiile cu silicoanele si cu labioplastia...am zis sa verific si eu.Intr-adevar putin plinuta, dar un cur bombat si mare - asa cum imi place- am facut dush, prosop, geluri de dush tot ce vrei etc.dupa putin small talk si un gyros ca ii era foame, am trecut la fapte. Nu a trebuit sa se chinuie prea mult, oral, prezervativ si am terminat mai repede decat as fi vrut eu. Inhibat putin, banuiesc ca din cauza faptului ca e putin distanta, ...am avut erecNoe dar mai greu runada a 2a, asa ca ...pentru a ma revansa pentru lipsa mea de prestanta, i-am facut si eu o tura de sex oral, asa cum scrie la carte...Note:locatia 9 - e dotata si curata, e ok pentru serviciile prestateAspect - 9 - mie chiar mi-a placut (mai putin sanii), o salveaza fata si curu de JLOIgiena - 10GFE - 7 daca mai aveam inca o ora la dispozitie, cred ca lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Probabil gradul de implicare creste odata cu interactiunea umana...Oral - 9 N.P - 9a fost o experienta ciudata si placuta overall - daca revine o mai vizitez. Sunt doar insa de parerea ei )Tarif -200/h On / Np.Am stat mai mult de o ora dtd. 10
zafluger Reputație: 567 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 18, 2016 Sunt curios doar de parerea ei.. asta am vrut sa scriu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum