retail_sometimes Reputație: 1 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2014 DOUA doamne la pret de una, oferta, companie intima cu noi, 45 ani, dragute, rafinate, nebunatice in pat, amabile, bine dispuse, alaturi de noi te vei simti rasfatat, Dristor, 60 L/2 doamneRasfoind anuntul telefonic, mi`a atras atentia aceasta postare! Am dat un "search" pe aici prin site insa nu am gasit commenturi la adresa celor doua! A fost cineva dp aici la respectivele? Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2014 eu zic sa stai liniștit.la prețul asta..... Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 11, 2014 eu zic sa stai liniștit.la prețul asta.....Eu zic ca-i destul de scump...daca iei in calcul si tratamentul de dupa. Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 11, 2014 eu am fost la 2 doamne ,in zona Dimitrie Cantemir.aratau horror.aceeasi oferta,2 la pret de 1. Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Depinde de tratament.poate fii ffff scump😅😅😅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum