Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2014 Postat Septembrie 9, 2014 exista o regula noua acum.. tre' sa vii cu o fataCu fata'n iarba merge?
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 9, 2014 "Manginas" astia de pe aici...se pun ? "esclus"trebuie sa fie inteligenta
punctulpei Reputație: 8 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:dddddddddddddd Oras:dddddddddddddd Postat Septembrie 9, 2014 exista o regula noua acum.. tre' sa vii cu o fata Pana la urma e orgie sau gang-bang? Caci nu stiu ce faceti cu atatea fete pentru gang-bang....
futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 9, 2014 Pana la urma e orgie sau gang-bang? Caci nu stiu ce faceti cu atatea fete pentru gang-bang.... cand oboseste una o luam pe urmatoarea
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 9, 2014 Voi ce parere aveti despre mine? Shmecheroo baroo? Jmenaur ? Centaur graur? Belicos , bengos , frumos , in penis aratos!!!! :clapp S-a cerut o parere? Hai sa incercam sa o oferim, serios, fara sa trollam Insa, pentru o cat mai buna claritate, situatia trebuie explicitata, precum modulul la algebra: - daca esti Ventrino (probabilitate 49,5%): esti un user inteligent, asculti chestii serioase, ai deseori postari sclipitoare, uneori te superi la modul copilaresc, dar simpatic, atunci cand esti banat... si, din cand in cand, devii previzibil (si usor plictisitor, recunosc) prin deschiderea de threaduri gen "ce parere aveti despre X" (unde X = username-ul tau din momentul t0 respectiv); - daca esti Angel (probabilitate 49,5%): esti un user la fel de inteligent, ai un sarcasm care, ca opinie strict personala, uneori este absolut de exceptie, alteori recunosc cinstit ca ma face sa ridic din umeri intrebandu-ma daca faci misto sau esti serios... - daca esti alt user rebranduit (probabilitate 1%): dupa postarile pe care am apucat sa ti le citesc, esti - si de aceasta data - un user inteligent, alte opinii deocamdata nu pot formula - (daca nu se subintelege), cazul de-a fi un user nou - probabilitate = 0%, opinia = multimea vida, nu se aplica 1
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 9, 2014 Motane.. Angel sunt...notnott pt. cei mai vechi.. e clar..am spus..nu ma ascund.. P.S eram sarcastic cu topicul..evident..ma doare pe mine la "bascheti" ce se scrie in acest topic..ntntnt.. P.S 2 n-am ce spune despre tine...decat....numai de bine.,..posibil d-asta nu ne-am luat niciodata la cearta..impartasim unele opinii! ..parerea mea! 1
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 9, 2014 angele. banii mei e la tine ? 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 9, 2014 angele. banii mei e la tine ? Nu-i luaseră Siana?
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 9, 2014 pe siana a luat-o vali barbosu, pe sus!
Feliciano Reputație: 216 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 cand oboseste una o luam pe urmatoarea Vino tu cu o gagica si o futem noi toti ca sa fie in fine fata multumita....si asa o sa ai si tu liniste mai FM))
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 12, 2014 angele. banii mei e la tine ? Nu e fratioare la mine.. Da dau o bere oricum daca ie!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum