futacios_man Reputație: 6008 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:b Oras:b Postat Septembrie 10, 2014 Andrei , da' cu mine ce'ai avut ? cand o sa incetezi sa mai trolezi pe forum voi inceta si eu sa te banez permanent peste tot, mersi. probabil...
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 probabil...Era vorba de Clontosul
titilescu Reputație: 5166 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Septembrie 10, 2014 Andrei....toata stima de la mine.Ma bucur ca ai putut sa recunosti o reactie nepotrivita (asa cum spui tu) si sa-ti ceri iartare.Aviz altlor amatori care se cred atotstiutori... Rindunica are un topic deschuis legat de asta... http://nimfomane.com/forum/topic/14483-mi-e-un-dor-nebun-de-tot/ 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Andrei , da' cu mine ce'ai avut ? Iti scrisasei numele gresit: marian in loc de marean.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Iti scrisasei numele gresit: marian in loc de marean.Ahaaaaa , acu' cred ca e bine , nuu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Da, acum nu mai are niciun motiv sa se ia de tine
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 10, 2014 Buna tuturorDoresc sa imi cer scuze public atat lui Clontosul/Cautatorul cat si tuturor userilor pentru reactia mea nepotrivita pe care am avut-o in decursul zilei de ieri cand l-am atacat violent. Am avut o zi proasta ieri dar asta nu scuza iesirea mea necontrolata multumesc pentru intelegere.Pentru Clontosul cand o sa incetezi sa mai trolezi pe forum voi inceta si eu sa te banez permanent peste tot, mersi.AndreiAi pus ochii pe Clontosul? Pe muistu' ala de pe sectiunea Cluj nu-l vezi?Clontosul daca trolleaza macar o face intr-un limbaj mai mult decat decent Succesuri! 2
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 10, 2014 Era vorba de ClontosulMariane lasa-o moartă nu te mai stresa..ca faci riduri..de ce ma banat ...de ce nu aia si aialalta...sa întîmplat si gata....ce sa dezgropăm morții...mor de rîs mă doare burtica...hiihhiii...te pup Mariane...baga o manea...sa răsune forumul de veselie...
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Buna tuturorDoresc sa imi cer scuze public atat lui Clontosul/Cautatorul cat si tuturor userilor pentru reactia mea nepotrivita pe care am avut-o in decursul zilei de ieri cand l-am atacat violent. Am avut o zi proasta ieri dar asta nu scuza iesirea mea necontrolata multumesc pentru intelegere.Pentru Clontosul cand o sa incetezi sa mai trolezi pe forum voi inceta si eu sa te banez permanent peste tot, mersi.AndreiApreciez ca ti-ai cerut scuze 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 ...baga o manea...sa răsune forumul de veselie...Cu cine sa fie ? .... maneaua
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 10, 2014 Cu cine sa fie ? .... maneauaaş hali salam dar nam....hihiihhii mor de rîs jur
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 aş hali salam dar nam....hihiihhii mor de rîs jurhttps://www.youtube.com/watch?v=UTAu9JQ00W8
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Mareane ai bucurii la stef ? )
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Mareane ai bucurii la stef ? )Toata lumea are la Stefania
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 M1, se accepta scuza!Imi cer si eu scuze pentru limbajul asemanator. Nu am avut o zi proasta. Eram numa nervos. Ps:dar atunci sa luati mai usor cu:" cei care jignesc sau folosesc limbajul suburban vor fi banati la prima abatere indiferent de culoarea pe care o au. Aceste abateri nu vor mai fi tolerate pe forum o injuratura si tragem linie peste cont."!!Nu chiar la prima abatere sa trageti linia peste nume.....inainte avertizati si voi. Poate mai au unii asa zisa zi proasta si ei daca is banati la prima iesire din sarite nu isi pot rezolva cu o cerere de scuze daca is deja banati! 6
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 10, 2014 Mariane...ai nimerit-o si nu prea...salam la cîntarea asta a tras multe linii pe nas...ută-te atent..la clip....mai vreau una mai bengoasa...care sa ma reprezinte..te pup pe bot...Mariane
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Mariane...ai nimerit-o si nu prea...salam la cîntarea asta a tras multe linii pe nas...ută-te atent..la clip....mai vreau una mai bengoasa...care sa ma reprezinte..te pup pe bot...MarianeAm impresia ca vrei sa te egalez la banari
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 10, 2014 Am impresia ca vrei sa te egalez la banari pe mine nu mă va egala nimeni nici peste zece ani...sunt namber 1..la linii primite de la pisicuts...nave-ți cum...pussy
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Mareane ai bucurii la stef ? )Bah , las-o pe Stef , zi esti mai gras ca mine ?
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 10, 2014 Toata lumea are la Stefaniaeşti sigur de afirmație?..sa nu zici si tu ca ma cunoşti ....ca ma dau cu ...capul de pereți...te pup cunosc un hotel cu numele tau...ore esti proprietarul?ca e bun domnul...pentru o data ...sa-l scriu in carnețel...aaaam uitat...notez toți limbacioşii ce-mi dau limbi...care vrea sa faca prezența in carnețelul meu e welcoome!
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 10, 2014 M1, se accepta scuza!Imi cer si eu scuze pentru limbajul asemanator. Nu am avut o zi proasta. Eram numa nervos.Ps:dar atunci sa luati mai usor cu:" cei care jignesc sau folosesc limbajul suburban vor fi banati la prima abatere indiferent de culoarea pe care o au. Aceste abateri nu vor mai fi tolerate pe forum o injuratura si tragem linie peste cont."!!Nu chiar la prima abatere sa trageti linia peste nume.....inainte avertizati si voi. Poate mai au unii asa zisa zi proasta si ei daca is banati la prima iesire din sarite nu isi pot rezolva cu o cerere de scuze daca is deja banati!mă UNGUREŞTE cînd scrii pe forum?La telefon..o dai in maghiara...rau de tot...sau esti tăcut...te pup futac bihorean si bozgor pedeasupra...pussy seretlek ciok!
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 La asa ceva te referi?Ii mare bai daca de astfel de indivizi ,care isi permit astfel de limbaj, suntem moderati!! Pana cand nu apare nici un post in care iti ceri scuze pentru limbajul folosit, de ce nu as putea si eu sa-ti raspund cu acelasi limbaj?Mars ma in pula mea de zdreanta si spala-ti gura cu sapun!! Ps: daca pentru postul asta o sa fiu banat.....sper ca stii cine trebuie sa fie urmatorul banat!De la tine a venit cam natural limbajul asta.....eu a trebuit sa-mi violez pe al meu ca sa pot scrie asa ceva! @doixdoi, ...... Cum vechii moderatori erau facuti proxeneti, si cum textul de mai jos a fost scris ca si un raspuns la cele scrise de mine (un fost moderator). Nu cred ca e cazul ca sa cer scuze. Daca nici voi, fostii colegi, nu va respectati, cine sa va respecte?Nu-mi retrag cuvintele, nici eu nu am de ce sa-mi cer scuze.Ce am spus si in prima postare adresata tie, ti-a iesit ura la iveala, ti-a trebuit doar un motiv sa o afisezi...Si daca tot ai insultat un moderator, eu mi-am permis sa te insult indirect, dar ca sa nu crezi ca am ceva personal cu tine - am insultat toti moderatorii! Pentru toti:Pana la urma pe forum se revine la limbaj decent sau ne bagam reciproc... in gat in continuare?
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Postat Septembrie 10, 2014 Amado,in continuare ne bagam pulili pe gat reciproc,doar ca tre' s-o facem voalat Capisci? 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 azi am o gramada de treaba, n-am timp de forum.vorbim maine.regards! Ahahahahahahaaaa, mare nebun esti
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 Bah , las-o pe Stef , zi esti mai gras ca mine ? probabil da dar nu vad ce relevanta are aspectul asta la cine i-o trage virtual lui Stef
Postări Recomandate