Sari la conținut

mesaj de la administratie

mod1

Postări Recomandate

• Oras:Ciorogârla
Postat

Buna tuturor

Doresc sa imi cer scuze public atat lui Clontosul/Cautatorul cat si tuturor userilor pentru reactia mea nepotrivita pe care am avut-o in decursul zilei de ieri cand l-am atacat violent. Am avut o zi proasta ieri dar asta nu scuza iesirea mea necontrolata multumesc pentru intelegere.

Pentru Clontosul cand o sa incetezi sa mai trolezi pe forum voi inceta si eu sa te banez permanent peste tot, mersi.

Andrei

Si uite asa s-a creat un precedent :)

Cand ne-om baga si noi pulili,la nervi sau atunci cand avem cate o zi proasta,pur si simplu,ne cerem scuze....circumstantele atenuante sunt din belsug...si din oficiu ;)

Modelatoare,inca astept/am o solutionare in cazul Maximus75 de pe sectiunea Cluj :(

Am inteles,ne-ai bannat pe noi pt banalul motiv ca ne place caterinca pe sistem si pt ca am avut neobrazarea de-a puncta comm-urile unor NEagreati ai conducerii,am halit-o,ai avut dreptate sau nu,chiar nu mai are nicio relevanta,suntem aceeasi useri chiar si-asa decolorati....pb e alta...esti impartial au ba???

Noi am ras si-am glumit,dar niciodata n-am facut trimiteri catre familii precum Maximus75,care a luat familiile in pula tuturor membrilor sectiunii Cluj si din cand in cand si pe cele ale membrilor din zonele adiacente...deci???

L-ai bannat pe Azareth fix degeaba,pe Marian175,pe Somebody,pe Lexus....pe Clontosul,nu mai zic...ai vrut sa ne demonstrezi ce anume? doar ca esti stapan la butoane??? :(

Jenibil,mon cher! :(

• Like 6
  • Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Somebady tl a fost banat pe drept..era clona lui 666 din Arad west...eu ştiu mai multe...ca voi dar mai bine tac...ca primesc o linie...peste mînuțe data asta si nu mai pot posta nimic..va pup in bot

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Amada®, ....mai bine nu-ti raspund.

Mi-am dat seama deja ca tu vorbesti vorbesti....si nu stii despre ce vorbesti!

Ar trebuii sa scriu prea multe in legatura cu impresiile tale si ca unde gresesti (fost coleg, lipsa de respect, ura....) si cred ca ar fi fara rost ca tot n-ai intelege. Deci, mai bine zic pas.

• Like 5
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Amada®, ....mai bine nu-ti raspund.

Mi-am dat seama deja ca tu vorbesti vorbesti....si nu stii despre ce vorbesti!

Ar trebuii sa scriu prea multe in legatura cu impresiile tale si ca unde gresesti (fost coleg, lipsa de respect, ura....) si cred ca ar fi fara rost ca tot n-ai intelege. Deci, mai bine zic pas.

:)

Apreciez ca nu te apuci sa-mi explici, dar nu pentru ca nu as intelege (am ignorat cuvantul maghiar tocmai pentru ca l-ai folosit doar ca insulta si nu fapt real), ci pentru ca ce ai avea de spus in public eu nu vreau sa citesc.

As putea sa explic si eu de ce am mentionat "ura", dar nu vad sensul sa fiu apoi contrazisa doar de dragul de.

In acelasi timp, eu nu am chef de cearta, desi asa pare de multe ori, dar nici nu am putut sa ignor ce ai spus tu fiind constient ca nu o sa primesti o replica inapoi...

Mai mult de atat nu vad rostul sa continuam.

O seara buna! (fara sarcasm)

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Somebady tl a fost banat pe drept..era clona lui 666 din Arad west...eu ştiu mai multe...ca voi dar mai bine tac...ca primesc o linie...peste mînuțe data asta si nu mai pot posta nimic..va pup in bot 

Si dupa noul standard alcatuit de administratie, s-ar putea sa primesti nu doar o linie (sau mai multe)... ar avea loc si cate un echer, compas, raportor... 

Postat

Si dupa noul standard alcatuit de administratie, s-ar putea sa primesti nu doar o linie (sau mai multe)... ar avea loc si cate un echer, compas, raportor...

Raportor UE...de M =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Apuci e ca un cacat diareic intr-un camp de zambile frumos mirositoare...

Imi scuzati comparatia mertaforica..pentru alta nu ma duce capul!

Apuci...s-au dus vremurile alea..de ce mai incerci?

Postat

Modelator1,nu de alta,stim cu totii ca ai multe pe cap,dar totusi....

http://nimfomane.com/forum/topic/29495-ia-sa-vedem-cum-maximus75-mananca-rahat/page-19?do=findComment&comment=472734

o analiza pe text se poate???

Tenchiu!

:laugh2

Esti perseverent, frate!  :laugh2

Dar cred ca vorbesti pe o frecventa care nu se aude... 

:hug1

Postat

:laugh2

Esti perseverent, frate! :laugh2

Dar cred ca vorbesti pe o frecventa care nu se aude...

Da,soro =))

Cum spuneam pe o alta pagina,nu incercam sa ne disculpam,ba din contra,fiecare dintre noi ne-am acceptat bannrea cu fruntea sus si am revenit in aceeasi nota,caterinca,antren si voie buna =)) ...vrem doar impartialitate din partea lui Mod1...cerem mult???

Azareth- bannat fara motiv

Marian175- bannat fara motiv

Llexus-bannat fara motiv

Somebody-bannat fara motiv

Clontosul- bannat pe baza de trolling dar cu un limbaj mai mult decat decent

Cblock-bannat pe baza de emoticoane =))

James Joyce-bannat pe baza de limbaj mult prea decent

Si lista poate continua.....

• Like 1
  • Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia
Postat

Modelator1,nu de alta,stim cu totii ca ai multe pe cap,dar totusi....

http://nimfomane.com/forum/topic/29495-ia-sa-vedem-cum-maximus75-mananca-rahat/page-19?do=findComment&comment=472734

o analiza pe text se poate???

Tenchiu!

Barbu vezi ca link-ul care l-ai pus da pe postarea mea cu 6-6 =)) poate imi face mod1 vreo supriza =))

Postat

Da,soro =))

Cum spuneam pe o alta pagina,nu incercam sa ne disculpam,ba din contra,fiecare dintre noi ne-am acceptat bannrea cu fruntea sus si am revenit in aceeasi nota,caterinca,antren si voie buna =)) ...vrem doar impartialitate din partea lui Mod1...cerem mult???

Llexus-bannat fara motiv

si eu de ce am fost BANATÂ??????ANDREI ȚUCUȚ...GURA TA DE VAGABONT FRUMOS
Postat

Da,soro =))

Llexus-bannat fara motiv

Pai la ce te astepti, frate, sa faca Mod ca mine, sa dea la buci spontan?!  :laugh2

Cand i se pune pune pata da la buci!  :laugh2

De ce? Plm, cine mai intelege ceva din haosul asta mentinut?

Ce cred eu este ca respectivii in anumite situatii au deranjat pe cineva si au uitat, dar nu au fost uitati...  :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

BAI, VOI SUNTETI NEBUNI...

Acum am citit putin pe la regulament.

Nu am mai trecut de mult pe acolo.

Tot faceti trimitere la regulament.

Am gasit un paragraf care spune asa :

Daca un principiu mentionat aici nu este pe placul unor utilizatori acestia sunt liberi sa renunte la frecventarea forumului, eventual sa-l frecventeze doar citindu-l si fara a

interveni in nici un fel.

Asa ca despre ce PULA mea vorbim aici de 14 pagini ?  

PS- mentionez ca si eu am fost ca si voi, dar mi-a trecut :))))

• Like 1
Postat

Cine a spus ca cineva respecta regulamentul? :)

S-a spus de atatea ori ca daca nu-ti convine, valea!  :laugh2

Ei, mai incearca si ei cum faceai tu inainte... tot acolo o sa ajunga... :)

Trebuia sa-ti dau in cap sau sa vb frumos?

Ca nu mai stiu in ce toane esti...  :laugh2

Postat

Astia din ziua de azi,    https://www.youtube.com/watch?v=5LGWQUN5FrA&list=PLO25fcfWq5FZuZ9lppzR8SxZj-lgAvPm1&index=11

nici macar nu stiu sa protesteze, sau cel putin protesteaza doar din gura ( scris) )))   Eu am stat o luna pe margine de vreo doua ori in semn de protest :))  ps- ce fraier :)))  si tot nu s-a rezolvat nimic. Acum e mai bine, stau pe margine ca Moromete si cementez :

https://www.youtube.com/watch?v=wybjHojS-ZE&list=PLWKgFyTwCtm087e_otuQjuro9xAh5B8iR&index=4

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Si uite asa s-a creat un precedent :)

Cand ne-om baga si noi pulili,la nervi sau atunci cand avem cate o zi proasta,pur si simplu,ne cerem scuze....circumstantele atenuante sunt din belsug...si din oficiu ;)

Modelatoare,inca astept/am o solutionare in cazul Maximus75 de pe sectiunea Cluj :(

Am inteles,ne-ai bannat pe noi pt banalul motiv ca ne place caterinca pe sistem si pt ca am avut neobrazarea de-a puncta comm-urile unor NEagreati ai conducerii,am halit-o,ai avut dreptate sau nu,chiar nu mai are nicio relevanta,suntem aceeasi useri chiar si-asa decolorati....pb e alta...esti impartial au ba???

Noi am ras si-am glumit,dar niciodata n-am facut trimiteri catre familii precum Maximus75,care a luat familiile in pula tuturor membrilor sectiunii Cluj si din cand in cand si pe cele ale membrilor din zonele adiacente...deci???

L-ai bannat pe Azareth fix degeaba,pe Marian175,pe Somebody,pe Lexus....pe Clontosul,nu mai zic...ai vrut sa ne demonstrezi ce anume? doar ca esti stapan la butoane??? :(

Jenibil,mon cher! :(

pre_1410374240__mie_foame2.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Ce va mai iubiti....

El te pune sa faci cinste, dar tu stii ca oricum iti da peste bot...

Sunt mandra de tine, vere!  :laugh2

Pisicuts, no offence, vorbim din fapte reale... :)

Oly, ce spanac ai mai facut din lipsa de ocupatie...?  :slap2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Ce va mai iubiti....

El te pune sa faci cinste, dar tu stii ca oricum iti da peste bot...

Sunt mandra de tine, vere!  :laugh2

Pisicuts, no offence, vorbim din fapte reale... :)

Oly, ce spanac ai mai facut din lipsa de ocupatie...?  :slap2

Amada, am si eu o intrebare,fumezi naughty stuff, cateodata?Sunt doar curios...

P.S Nu am zis nimic de bautura! ;)

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

Apuci e ca un cacat diareic intr-un camp de zambile frumos mirositoare...

Imi scuzati comparatia mertaforica..pentru alta nu ma duce capul!

Apuci...s-au dus vremurile alea..de ce mai incerci?

Mda, mare-i gradina domnului......numa gardul ii cam mic!
  • Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...