roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2014 On topic: dupa cum a relatat anterior un coleg, functia "report" e direct la misto!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 15, 2014 Pisicuț, daca dai faliment ori te saturi imi dai mie talașu pe care l-ai adunat, Cum adica nu intelegi?!? Nu cred ca a fost cineva la mine, i-am deschs usa, i-am luat banii si l-am lasat singur o ora dupa care l-am condus la usa inapoi ...chiar si persoanele care vin la mine si nu!!!! fac sex, pleaca multumite, stiind foarte bine pe ce au dat banii. ....presupune respect si bun simt... inseamna ca ai ajuns ca asta http://3.bp.blogspot.com/-Jhxlwrxq-_Y/UqVhvaxN3tI/AAAAAAAAHN4/5_eZj3nhycc/s1600/artificial.jpg apucă-te soro de psihologie, ca-s multe care mai cred dupa 40 de ani că...pizda lor mai face doi bani
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 15, 2014 Inginere psihoretardat..nu te mai citeşte nimeni...ia o pauză..sunt ocupați cu lectura..pe topicul nou deschis de mine..mută-te acolo cu postările..ai şansă sa-ți mai citeasca cineva din greşeala vo postare de a ta...ascultă-ma..
randunica Reputație: 6353 Postat Septembrie 26, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 26, 2014 ai facut blocaj renal de la warnurile lui pisi? Mesaj de la Bic : Motane mai taie-mi din cele 3 warning points ca vreau sa ma pis pe 2-3 prosti de pe aici si am o retinere .
Postări Recomandate