Sari la conținut

0720.086.779

Postări Recomandate

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

ce ziceti de frumusetea asta? o stie cineva.. pozele par a fi reale... daca e asa e in topLA domiciliul meu sau al tau, foto reale, frumoasa, amuzanta si sexy, kiss, 02 Mar 19:14 0720.086.779 Pret 200Lpost-779-133409707099_thumb.jpgpost-779-1334097071_thumb.jpgpost-779-133409707101_thumb.jpgpost-779-133409707102_thumb.jpg

Postat

arata beton. as vrea si eu macar juma de ora cu donshoara. pozele nu sunt prelucrate dar exista diferente subtile in coloritul fetei intre prima poza si celelalte trei.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat
Acelasi numar cu:

cu asa simtz oflactiv ca al tau .... m-as fi facut caine politzist:dodgy: :dodgy:

Vizitator chuckychuck
Reputație: 0
Postat

Arata prea bine ca sa fie reala :)

Postat
cu asa simtz oflactiv ca al tau .... m-as fi facut caine politzist:dodgy::dodgy:
Nu inteleg problema.
Scuze, acum am vazut ca ai postat si tu acelasi link mai sus.Nu vazusem. M-am uitat la poze ca sa vad anuntul si printre rezultatele de pe google am gasit link-ul respectiv si l-am postat direct, fara sa citesc postul tau.
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Deci pana la urma nu a vizitat nimeni pe fatuca asta? Nu avem si noi nici un comentariu? Ca judecand dupa poze (daca sunt reale) ar fi de "muncit" cu ea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...