Sari la conținut

noua pe site

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

EMMA, senzuala, pasionala si mereu atenta la nevoile si dorintele tale, te astept pentru a-ti oferi momente pline de erotism si pasiune. Sex oral,normal, masaj de relaxare, mici fantezii....

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poze , telefon , tarif , locatie , servicii ?

Postat

300 ron h eu pot sa iti ofer companie intima sex oral normal diferite pozitii,mici fantezii,masaj de relataxe iar ca locatie ma poti gasi in zona mall vitan.iar poze o sa atasez curand...sunt noua si momentan nu stiu...poti sa ma ajuti?

Postat

300 ron h eu pot sa iti ofer companie intima sex oral normal diferite pozitii,mici fantezii,masaj de relataxe iar ca locatie ma poti gasi in zona mall vitan.iar poze o sa atasez curand...sunt noua si momentan nu stiu...poti sa ma ajuti?

foloseste editor complet si poti atasa poze

Postat

Iti multumesc..0756518984 e nr meu...in aceasta seara ma poti gasi pana la 00:00...iar incepand de maine programul meu va fi de la 12:00 la 00:00

• Like 1
Postat

Purist nici eu nu prea am bani ca sunt pensionat pe caz de boală si am pensia mica dar ca sa futem si noi ceva punem juma-juma si o impartim pe don'soara. Eu 5 min. si o finalizare chinuită, tu restul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...