Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Dragi confutaciosi revenirea mea este mare  si dura  ,stiu ca am provocat  dureri in sufletele voastre  imi cer iertare celor pe care  i-am dezamagit in sufletele lor de futaciosii micuti!

tarifele mele sunt si includ :

-Finalizare Sexexperta 180 ron (deeptrouth,facefuck)

-Sex normal =200 ron (fara anal)

-Sex total :300 ron (normal,oral,anal)

-Stapana pentru sclavi :400 ron (umilire,lins tocuri,lins picioare,restul detaliilor la telefon)

Numarul de  telefon  ramane  accela-si ca si pana acum.

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Sa fie telefonul incarcat ca azi te sunam toti care am suferit  durerit din cauza ta.

• Like 2
Postat

Buna Seara ! Va rog frumos si insistent incetati cu orale , vaginale , anale  NEPROTEJATE SAU INGHITIRI, nu imi sunteti clienti fideli in sensul ca veniti la mine odata pe an sau odata la 3 luni ... daca vreti respect oferiti sa se ofere eu un vreau sa imi pierd sanatatea si timpul in zadar...eu nu pot sa stiu cu cine ati mai fost voi inainte sau ce probleme aveti ,  ca in data 15.09.2014 am primit un asa zis client ( cum zicea el VECHI ... FARA PRETEXTE de genul ) ... asa ca barbati peste 40 de ani au prioritatea la oral neprotejat (doar daca acel om se prezinta de mai bine de 10 ori la mine minim) Cei sub acei 40 de ani va protejati altfel nu va mai primesc ( tin la sanatatea mea sau sanatatea voastra ... eu nu vreau sa fiu acuzata ca din cauza mea aveti nu stiu ce boala invizibila asa cum s-a mai scris fara rost  )

Am inceput sa am pretentii la clienti si am dreptul sa ii aleg si sa-mi stabilesc proriile reguli legate de protectie

Postat

Buna Seara ! Va rog frumos si insistent incetati cu orale , vaginale , anale  NEPROTEJATE SAU INGHITIRI, nu imi sunteti clienti fideli in sensul ca veniti la mine odata pe an sau odata la 3 luni ... daca vreti respect oferiti sa se ofere eu un vreau sa imi pierd sanatatea si timpul in zadar...eu nu pot sa stiu cu cine ati mai fost voi inainte sau ce probleme aveti ,  ca in data 15.09.2014 am primit un asa zis client ( cum zicea el VECHI ... FARA PRETEXTE de genul ) ... asa ca barbati peste 40 de ani (pot avea prioritatea la oral neprotejat ,doar daca acel om se prezinta de mai bine de 10 ori la mine minim) Cei sub acei 40 de ani va protejati altfel nu va mai primesc ( tin la sanatatea mea sau sanatatea voastra ... eu nu vreau sa fiu acuzata ca din cauza mea aveti nu stiu ce boala invizibila asa cum s-a mai scris fara rost  )

Am inceput sa am pretentii la clienti si am dreptul sa ii aleg si sa-mi stabilesc proriile reguli legate de protectie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...