sexykarla Reputație: 25 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2014 Dragi confutaciosi revenirea mea este mare si dura ,stiu ca am provocat dureri in sufletele voastre imi cer iertare celor pe care i-am dezamagit in sufletele lor de futaciosii micuti!tarifele mele sunt si includ :-Finalizare Sexexperta 180 ron (deeptrouth,facefuck)-Sex normal =200 ron (fara anal)-Sex total :300 ron (normal,oral,anal)-Stapana pentru sclavi :400 ron (umilire,lins tocuri,lins picioare,restul detaliilor la telefon)Numarul de telefon ramane accela-si ca si pana acum.
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 11, 2014 Sa fie telefonul incarcat ca azi te sunam toti care am suferit durerit din cauza ta. 2
kovalski Reputație: -7 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Septembrie 11, 2014 pune si tu poze sa ne treaca durerea
sexykarla Reputație: 25 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 15, 2014 Buna Seara ! Va rog frumos si insistent incetati cu orale , vaginale , anale NEPROTEJATE SAU INGHITIRI, nu imi sunteti clienti fideli in sensul ca veniti la mine odata pe an sau odata la 3 luni ... daca vreti respect oferiti sa se ofere eu un vreau sa imi pierd sanatatea si timpul in zadar...eu nu pot sa stiu cu cine ati mai fost voi inainte sau ce probleme aveti , ca in data 15.09.2014 am primit un asa zis client ( cum zicea el VECHI ... FARA PRETEXTE de genul ) ... asa ca barbati peste 40 de ani au prioritatea la oral neprotejat (doar daca acel om se prezinta de mai bine de 10 ori la mine minim) Cei sub acei 40 de ani va protejati altfel nu va mai primesc ( tin la sanatatea mea sau sanatatea voastra ... eu nu vreau sa fiu acuzata ca din cauza mea aveti nu stiu ce boala invizibila asa cum s-a mai scris fara rost ) Am inceput sa am pretentii la clienti si am dreptul sa ii aleg si sa-mi stabilesc proriile reguli legate de protectie
sexykarla Reputație: 25 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 16, 2014 Buna Seara ! Va rog frumos si insistent incetati cu orale , vaginale , anale NEPROTEJATE SAU INGHITIRI, nu imi sunteti clienti fideli in sensul ca veniti la mine odata pe an sau odata la 3 luni ... daca vreti respect oferiti sa se ofere eu un vreau sa imi pierd sanatatea si timpul in zadar...eu nu pot sa stiu cu cine ati mai fost voi inainte sau ce probleme aveti , ca in data 15.09.2014 am primit un asa zis client ( cum zicea el VECHI ... FARA PRETEXTE de genul ) ... asa ca barbati peste 40 de ani (pot avea prioritatea la oral neprotejat ,doar daca acel om se prezinta de mai bine de 10 ori la mine minim) Cei sub acei 40 de ani va protejati altfel nu va mai primesc ( tin la sanatatea mea sau sanatatea voastra ... eu nu vreau sa fiu acuzata ca din cauza mea aveti nu stiu ce boala invizibila asa cum s-a mai scris fara rost ) Am inceput sa am pretentii la clienti si am dreptul sa ii aleg si sa-mi stabilesc proriile reguli legate de protectie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum