Sari la conținut

Andreea_X 0747954418 ( Brancoveanu )

Vizitator

Postări Recomandate

Ti-ai facut cont special ptr postarea asta, sau vrei sa asterni o recenzie ca la carte?

Hai nu fi timid...ai spart ghiata deja!

Lasa-l...probabil ca ieri nu a mai raspuns soldatelu la ordin...timiditatea. O fi prins oferta pentru alta zi pe banii dati deja.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Andreea, 31 de ani - 162cm / 53kg

Sex oral neprotejat, sex normal protejat, CIM-COB-69
Pentru cunnilingus extra 50lei
Pretul pentru o finalizare- 100lei; 1ora-150lei

Disponibilitate doar  la mine.

ZONA: C-tin Brancoveanu/Budimex
Cer si ofer DISCRETIE.

post-82411-0-94899800-1491199447_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Andreea, 31 de ani - 162cm / 53kg

Sex oral neprotejat, sex normal protejat, CIM-COB-69

Pentru cunnilingus extra 50lei

Pretul pentru o finalizare- 100lei; 1ora-150lei

Disponibilitate doar la mine.

ZONA: C-tin Brancoveanu/Budimex

Cer si ofer DISCRETIE.

Carevasăzică cine vrea sa-ti dea limbi trebuie sa plătească în plus , aici nu inteleg :hmmm

Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Adică din ciclul "păi ce eu sunt mai proasta ?" Ai cautat matale ceva care sa taxezi extra, bine ca nu ai pus dușul extra 50

Dușul nu poate fi extra. Se poate în schimb taxa extra să te accepte nespălat. :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Daca sti ce faci si nu confunzi ca multi alti limbile cu suptul clitorisului si trasul lui prin dinti....atunci da, pot avea si orgasm

Deci daca e cu orgasm nu mai e suprataxat? Sau timpul de cunilingus nu se socoteste!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

Sau?...Ori?!!....Te risti?!!:)))

M-am riscat eu de cateva ori...si nu a fost de bine !!

Am plecat cu picioarele tremurand..niste finalizari in gurita...waw..belea ! ðŸ˜

• Like 1
Link spre comentariu

Poate de data asta ajung si eu... :)) ultimile 2 dati o data am anulat, o data m-ai anuntat ca nu este apa calda si nimic... desi, de fiecare data eram jos in fata scarii si incercam sa imi fac tupeu pentru o "prima oara" :))

Apoi te-ai retras, cred ca intr-o relatie care acum a disparut, si acum ai aparut iar :D bun, poate asa rezolv si eu o "prima oara" :))

O zi cat mai buna sa ai!

Link spre comentariu

Poate de data asta ajung si eu... :)) ultimile 2 dati o data am anulat, o data m-ai anuntat ca nu este apa calda si nimic... desi, de fiecare data eram jos in fata scarii si incercam sa imi fac tupeu pentru o "prima oara" :))

Apoi te-ai retras, cred ca intr-o relatie care acum a disparut, si acum ai aparut iar :D bun, poate asa rezolv si eu o "prima oara" :))

O zi cat mai buna sa ai!

"Prima oara" la Andreea sau prima oara ca esti virgin ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor, am vizitat-o de 2 ori pe Andreea dupa revenirea ei in activitate. La prima vizita nu n-am simtit bine si nu am facut recenzie pt ca am zis ca poate am prins-o in zi proasta ca poate nu s-a simtit ea bine am incercat sa ii gasesc scuze, dar nici dupa a doua vizita nu a fost ceva za zin wow. Oricum noi ne cunoastem de foarte mult timp, o vizitasem de vreo 2-3 ori inainte de retragere cand statea cu Diana asa deci nu eram strain.

In aceste doua vizite concluzia pe care am tras-o e ca nu mai este Andreea aia pe care o stiam inainte, este mai rece, nu mai este comunicativa cum era inainte, nu stiu, ... asta e parerea mea.

Recenzie scurta cu notificare strict la obiect:

Locatie: 10, apartament frumos, modern, te simti bine, geluri de dus la baie, totul super ok;

Corp: 9 acelasi corp tonifiat, subtirica, trecerea anilor la chip si dantura isi spun cuvantul, Doamne fereste nu intelegeti ca are dintii rupti sau praf nu sunt ok dar din cauza job-lui la o persoana intai ma uit la dinti apoi stau de vb.;

Oral: 9, corect facut, vestita ventuza pe care o face, dar parca ceva lipsea, nu stiu ....

Normal: 8 aici am simtit-o absenta rau de tot, nu s-a mai implicat deloc in nuci o pozitie in care am cerut la ambele vizite, am avut impresia ca parca as fute o femeie gonflabila;

GFE: slabut rau rau de tot

Cotizatie: prima vizita 100 ron la a doau 200 ron.

Aceasta este parera mea dupa cele doua vizite pe care le-am facut Andreei concluzia eate ca ceva s-a schimbat esti cu ea in pat dar parca este absenta, futi pe romaneste sa ma iertati de expresie o "carcasa".

Ii urez Andreei numai bine si sa ma ierte daca am suparat-o sau am deranjat-o cu ceva, dar asta este strict parerea mea.

O zi buna la toata lumea.

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...