Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Buna!Andreea , daca poti pune un nou set de poze mai "apropiate" de realitate...vreau sa-ti fac o vizita de ceva timp si nu vreau sa fim amandoi dezamagiti. Multumesc
cosmin r Reputație: -982 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2015 Buna!Andreea , daca poti pune un nou set de poze mai "apropiate" de realitate...vreau sa-ti fac o vizita de ceva timp si nu vreau sa fim amandoi dezamagiti. Multumesc Vad ca s-a nascut moda pozelor zilnice. pentru UP-uri, evident. Nu ca ar fi ceva rau, dar.... nici bine. De cand nu mai exista practic off topicul, e liber la orice. Dar femeia (Andreea X) are pozele la zi.Cum arata azi, asa arata si in poze. Si ceea ce nu vezi tu in pozele vechi nu vei vedea nici in cele noi. Trust me!
prodam Reputație: 15 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2015 Buna Draguta,Astazi lucrezi ? Sau daca nu cand reâncepi activitatea ?Mulțam anticipat.
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 Am tot sunat eu la ea, lucreaza in zilele pare luna aceasta...
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 10, 2015 Buna Draguta,Astazi lucrezi ? Sau daca nu cand reâncepi activitatea ?Mulțam anticipat.Daca ma suni, iti voi spune!
prodam Reputație: 15 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Buna Draguta,Luna asta lucrezi in zile impare sau pare ??? Inclusiv Duminica ?
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2015 Postat Mai 6, 2015 Vei afla doar daca o suni, din cate stiu in weekend nu lucreaza...
prodam Reputație: 15 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Vei afla doar daca o suni, din cate stiu in weekend nu lucreaza...
prodam Reputație: 15 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Pai o sun...si ?Daca ar si raspunde as afla...revin daca aflu ceva.
prodam Reputație: 15 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Am reusit sa iau legatura cu ea sibse pare ca luna asta lucreaza in zile pare. Revin la momentul oportun...dupa vizita.
gigescu Reputație: 108 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 Mda, deci am ajuns si eu luni la madamma, localul faptei neschimbat - Brancoveanu, intr-adevar am ajuns intr-o zi cu numar par ), nu stiam, curat noroc. Numarul de telefon acelasi. Am sunat cand eram pe la Unirii, Brancoveanul nu prea este in aria mea de acoperire, m-am programat, in 20 de minute eram acolo cu pula sculata ). Apartamentul e in regula, nu e lux dar decent, curat, aerisit, madamma de pica m-a primit foarte vorbareata, am stat la o vorba dupa care dus si destrabal. Prima strigare s-a consumat printr-un sex oral aplicat de ea domnului, finalizat oral, strans tot, victorieee am infrant fratilor. Se joaca, il linge, il pupa suge oo-le, si`l inghite putin fara deep.Pauza, tigara, vorbit nimicuri.Revin, mai fac un dus, ma intorc, de data asta iau eu doamna de craci, limbi, degete in pasa, gemete si un orgasm cum rar mi-a fost dat sa vad, cred ca 3 minute a avut contractii si nu am avut voie sa o ating ). Good. Isi revine in fire, ma suge pana simt ca stau drept si pac la rasboiu, ma calareste sare`n pula, se opreste, dau eu, schimbam pozitia, de la spate din picioare, si dai si dai si pac la rasboiu, de m-am plictisti, nu se lasa, scoate prezervativul si suge cu indarjire pana ii umplu din nou gura. Pace, liniste. ramanem asa o vreme, dupa care cer la dus si sa ma imbrac sa plec. Ca observatie, pare destul de stramta, cand ii rupeam fasu de la spate mai tot timpul se tragea intr-o parte nu puteam intra cu totul la caldura . Pasa cu labii proeminente si ferme, calda si umeda. Overall experienta placuta, am stat o ora fix de la intrare pana la iesire, e o tipa fair, curata, vorbareata, glumeata e placuta prezenta cat si futaiul, recomand, eu mai merg cand am ocazia sa ajung in zona. Tha girl: 8spre9Localul faptei: 7spre8Oral: 9 (CiM)Normal: 9(prezervative romed ca roata la tractor, noroc ca sare`n pula ca un iepuras:)))Pret: fair 150 doua strigari fara pressing Regards,G. 3
von Reputație: 43 Postat Mai 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2015 Am ajuns si eu la doamna acum vreo luna, indrumat corespunzator la telefon.Dincolo de alte consideratii, vreau sa spun ca doamna are o atitudine exceptionala pro-client, se vede ca are experienta.Am inceput cu oral nepro, destul de interesant, fara a fi ceva memorabil. Este foarte cooperanta, dornica sa produca placere. Eu sunt mai lenes si cred ca m-a simtit, am finalizat la oral. Dupa dus si pauza de small talk am reluat cu normal protejat, la care se misca foarte bine. Mi-au placut sanii siliconati. Pe la spate doamna a avut orgasm si aici e un spectacol, pentru ca il traieste singura, nu suporta sa o atingi. A incercat sa ma termine si a doua oara, insa fara succes, clar din cauza mea, ne lungeam mult peste ora programata. Locatie: 9, e ok, gel la dus, prosop curatAspect : 8, pozele o avantajeazaAtitudine generala: 9, e amabila, dornica sa placaFK: nu am incercatGFE: 9Oral: 8 - satisfacatorNormal: 9 – se misca bine, da contre Anal: nuEu recomand, nu stiu daca ma intorc, sunt multe altele de incercat . Cadou 150 RON/o ora, fara graba 3
nicck Reputație: 6 Postat Mai 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 14, 2015 Buna,Andreea,La ce ora te pot vedea maine dimineata?Pozele sunt de vis si as vrea sa te cunosc!!!Pupici!!!
nicck Reputație: 6 Postat Mai 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 14, 2015 Buna,Andreea,La ce ora te pot vedea maine dimineata?Pozele sunt de vis si as vrea sa te cunosc!!!Pupici!!!
b1355 Reputație: 101 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2015 De vreo 3 zile ma trezesc cu pofta de milf si nu reusesc sa dau de ea....a mai fost cineva? Mai lucreaza?
nicck Reputație: 6 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2015 Andreea, 29 de ani - 162/50 150 lei oral-normal, ANAL NU, Zona Brancoveanu / Metrou. Buna,Cred ca este o problema cu telefonul sau poate esti foarte ocupata. Sex oral protejat / neprotejat. (CIM) (69)Sex normal protejat. Cunnilingus (pasiv)Disponibilitate doar la mine. Cer si ofer discretie. Sunt de gasit pana la ora 21h. CONTACT: 074 795 44 18 PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS
nicck Reputație: 6 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 24, 2015 Andreea, 29 de ani - 162/50 150 lei oral-normal, ANAL NU, Zona Brancoveanu / Metrou. Buna,Cred ca este o problema cu telefonul sau poate esti foarte ocupata. Sex oral protejat / neprotejat. (CIM) (69)Sex normal protejat. Cunnilingus (pasiv)Disponibilitate doar la mine. Cer si ofer discretie. Sunt de gasit pana la ora 21h. CONTACT: 074 795 44 18 PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Ar trebui sa mai raspunzi si la telefon daca vrei sa te mai intalnesti cu cineva!!!!
metal Reputație: 344 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2015 Info to you: fata lucreaza,,, la acelasi numar mi-a raspuns mie azi. Nu ne-am potrivit la program, astepta pe altul cand puteam eu.
strong Reputație: 1138 Postat August 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2015 Deci secretul este un pic de insistenta si ar fi un avantaj sa te aiba fata in agenda. Nu lucreaza decat dupaamiaza si din cand in cand. Eu cand am fost la ea am beneficiat de servicii bune.
metal Reputație: 344 Postat August 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2015 Deci secretul este un pic de insistenta si ar fi un avantaj sa te aiba fata in agenda. Nu lucreaza decat dupaamiaza si din cand in cand. Eu cand am fost la ea am beneficiat de servicii bune.Întotdeauna e un avantaj sa te aiba în agenda. De restul cred ca e noroc, nu insistenta. Eu, de ex., nu sun de x ori. După 3-4 apeluri las SMS cu indicații pana când poate fata reveni, dacă vrea. Nu cred ca e bine sa sun ca disperatul. Eu azi am sunat iar aici și a răspuns din prima. Iar nu ne-am potrivit la orar. Am glumit nițel la telefon, mi-a zis ca a2-a jumătate de august lipsește și pupici, poate o sa fie pana la urma, poate nu.
strong Reputație: 1138 Postat August 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2015 Asta inseamna ca Andreea este disponibila. Poate ma potrivesc eu la program.
metal Reputație: 344 Postat August 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2015 Asta inseamna ca Andreea este disponibila. Poate ma potrivesc eu la program.Succes frate și sa ne zici cum fu.
nicck Reputație: 6 Postat August 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2015 Info to you: fata lucreaza,,, la acelasi numar mi-a raspuns mie azi. Nu ne-am potrivit la program, astepta pe altul cand puteam eu. Ms.
alexvlad Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Mai lucrezi, mai esti disponibila? Update? Multumesc
Postări Recomandate