Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19905293_1837119266618026_1347372039342827456_n.jpg?oh=d98026ab2ce67eee81ba08c8e8198c91&oe=59CDEEE6

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Brasov
Postat

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19905293_1837119266618026_1347372039342827456_n.jpg?oh=d98026ab2ce67eee81ba08c8e8198c91&oe=59CDEEE6

Adica mai pe romaneste e proasta de gura nu?

• Oras:Ploiesti
Postat

Adica mai pe romaneste e proasta de gura nu?

adica..era musai sa com tu ceva...ms oricum! dar nu e ok sa ma faci pe mine ca pe tine! o zi faina in continuare!!!!

• Like 2
Postat

adica..era musai sa com tu ceva...ms oricum! dar nu e ok sa ma faci pe mine ca pe tine! o zi faina in continuare!!!!

tu ce intelegi din imaginea postata de cristescu? desteapta pulii

Postat

tu ce intelegi din imaginea postata de cristescu? desteapta pulii

alooo..te rog ..ai grija la limbaj...eu ti-am vb frumos! nu ma confunda....am zis! paaaaa!

• Like 2
Postat

alooo..te rog ..ai grija la limbaj...eu ti-am vb frumos! nu ma confunda....am zis! paaaaa!

Sa nu te confund? Cu cine?

Postat

E bună, măi :laugh2

E parerea ta si o respect! Dar nu stiu ce vezi tu bun la ea! Te salut!

• Like 3
Postat

Azi lucrezi?

doar de luni pana vineri in principiu de la 8 la 16...dar puteai da click pe poza mea de la profil si aflai aceste amanunte...si altele!o zi faina!

• Oras:.
Postat

Azi lucrezi?

lucreez doar de luni pana vineri in principiu de la 8 la 16...dar puteai da click pe poza mea de la profil si aflai aceste amanunte...si altele!o zi faina!

daca n-am "in principiu" se poate in pat ?!

:blushing2

sau capanea pardon canapea..

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna Rocs :* atentie la poza mea de profil :*

Bah esti nebun?!

Fugi repede la ea. Nu cred ca a mai vazut o PULA asa mare ca a  ta vreodata! :shocked

Cred ca te si plateste pentru o asemenea dotare!  

• Like 5
Postat

Prietene in cazul in care nu sti de ce am scris treaba de mai sus nu inteleg de ce te bagi ?

stai calm ..asa e tot forumul ..doar de bagatori in seama ,cei mai cei ...si cand colo ...faaaassss...nu te pune la mintea lor ,cum ai curaj sa le spui pe fata  incep sa te injure sa arunce cu blestemu...lasa-i in plata lor ...atat pot ,atat fac....!ingeras ...te-ai stricat si tu ...era de asteptat!!!!!!o zi buna tuturor!!!!!!!

• Like 2
Postat

stai calm ..asa e tot forumul ..doar de bagatori in seama ,cei mai cei ...si cand colo ...faaaassss...nu te pune la mintea lor ,cum ai curaj sa le spui pe fata  incep sa te injure sa arunce cu blestemu...lasa-i in plata lor ...atat pot ,atat fac....!ingeras ...te-ai stricat si tu ...era de asteptat!!!!!!o zi buna tuturor!!!!!!!

Bine Rocsanico, imi cer profund iertare ca am facut misto de stimabilul domn de mai sus, care  si-a expus public ce are el mai de pret.

Poate ca atunci cand vom decide de comun acord, sa ne cunoastem in persoana, voi redeveni ingerasul tau cel simpatic, iar tu "stapana mea" cea vesela cu simtul umorului.

Te pup si o zi minunata sa ai.

• Like 4
Postat

Bine Rocsanico, imi cer profund iertare ca am facut misto de stimabilul domn de mai sus, care  si-a expus public ce are el mai de pret.

Poate ca atunci cand vom decide de comun acord, sa ne cunoastem in persoana, voi redeveni ingerasul tau cel simpatic, iar tu "stapana mea" cea vesela cu simtul umorului.

Te pup si o zi minunata sa ai.

Ai ajuns rau sincer iti sput prietenas! Sa o dezamagesti tu pe Rocsanica pe pseudointelectuala forumului :no2   Trist foarte trist sa stii!

• Like 3
Postat

Ai ajuns rau sincer iti sput prietenas! Sa o dezamagesti tu pe Rocsanica pe pseudointelectuala forumului :no2   Trist foarte trist sa stii!

putea sa lipseasca miezu???ce faci ?esti ok?....paaa..o zi faina!ps ..nu e azi ziua de autografe!

Postat

putea sa lipseasca miezu???ce faci ?esti ok?....paaa..o zi faina!ps ..nu e azi ziua de autografe!

Sunt simpatic nu? 

Postat

Sunt simpatic nu? 

sincer???nope!gata..ca deja am postat prea mult pt o singura zi...bye!

Postat

sincer???nope!gata..ca deja am postat prea mult pt o singura zi...bye!

Te mai intreb ceva si gata te las ca esti cam obosita. Ai invatat sa o sugi sau tot franjuri o faci?

• Like 1

Postat

Te mai intreb ceva si gata te las ca esti cam obosita. Ai invatat sa o sugi sau tot franjuri o faci?

:slap2

ea o fi poate obosita, tu esti SIGUR.. "dus cu capul"

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...