Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Isi freaca si el maciuca.. Doar nu o platii pt lucrul facut cu propria mana :)

Iar umplutura la gogoasa o pune el, pe ecran. :)

Pe bune geani?
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

posteaza o gugoasa asa de 1000

[/quote

Fak diabet

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ploiesti
Postat

Pe bune geani?

haloo...ce e aici??aveti gogosi..gata...ca ma enervez cu nervi..hmmm

• Like 1
Postat

iti multumesc...din suflet..nici eu nu ma gandeam la asta...super!deci...aveti poze cu gogoasa....acum astept si eu poze cu....eclerul vostru...ha ha! :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu mai vin cu tiramisu, vin cu gogoasa la gogoasa ta :)

• Like 1
Postat

nu mai vin cu tiramisu, vin cu gogoasa la gogoasa ta :)

nu nu..tiramisu ramane baza... :birthday

• Like 2
Postat

Salutare la toata lumea.

Mi-am facut curaj si intr-un final am vizitat-o si eu Rocsana(sincer am mai socializat cu ea in privat) dar am sunat ca un client normal...si diar la fatza locului mi-am dezvaluit identitatea de pe forum... Sunat saptamana trecuta,programat undeva la 9.30 dimineata,mai mult ca sigur ...primul client..servicii si tarife le stiam de la inceput...fata sociabila de gasca un pahar de vorba ,am refuzat cafeaua...povestit...si usor usor trecut si la fapte inceput cu un oral neprotejat care a fost ok cu atentie la zonele adiacente totul fara graba sucit in diferite pozitii,jucat cu "gogosica ei" cu degetele frumos fiind pe culmile placerii si incinsi la maxim am avut parte si de FK..geme frumos..de normal nu a mai fost cazul pt ca am finalizat glorios si foarte placut in gurta ei...per total super fata ,trebuie sa revin si pt normal,ca si timp 30 - 40 de minute...cu tot cu povesti baut ea cafeaua...halatul la sfarsit 80 de ron...daca am omis vreun detaliu' imi cer scuze

• Like 4
Postat

iti multumesc mult pt recenzie ..esti un dragutz si simpatic si te astept cu drag !si app...parca spuneai ca tu nu faci recenzii?! :blushing2  :hug1

Postat

urata sunt asa neagra....dar promit sa ma fac rosie..in momentul in care o sa ma luminez cum e treaba....cu pay safe-ul asta....scz...acu sunt galbena....la naiba....

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

urata sunt asa neagra....dar promit sa ma fac rosie..in momentul in care o sa ma luminez cum e treaba....cu pay safe-ul asta....scz...acu sunt galbena....la naiba....

Da culoarea mea preferata :)
  • Like 2
Postat

da da...dar cum numai gura e de voi...nu am nici o baza in voi...

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Salutare la toata lumea.

Mi-am facut curaj si intr-un final am vizitat-o si eu Rocsana(sincer am mai socializat cu ea in privat) dar am sunat ca un client normal...si diar la fatza locului mi-am dezvaluit identitatea de pe forum... Sunat saptamana trecuta,programat undeva la 9.30 dimineata,mai mult ca sigur ...primul client..servicii si tarife le stiam de la inceput...fata sociabila de gasca un pahar de vorba ,am refuzat cafeaua...povestit...si usor usor trecut si la fapte inceput cu un oral neprotejat care a fost ok cu atentie la zonele adiacente totul fara graba sucit in diferite pozitii,jucat cu "gogosica ei" cu degetele frumos fiind pe culmile placerii si incinsi la maxim am avut parte si de FK..geme frumos..de normal nu a mai fost cazul pt ca am finalizat glorios si foarte placut in gurta ei...per total super fata ,trebuie sa revin si pt normal,ca si timp 30 - 40 de minute...cu tot cu povesti baut ea cafeaua...halatul la sfarsit 80 de ron...daca am omis vreun detaliu' imi cer scuze

E nu-i chiar ca la regulament dar frumoasa recenzie! Nu am cunoscut-o pe rocsana dar se potriveste cu parerea pe care mi-am facut-o despre ea! ;)

M-a contrariat insa un lucru - spui la un moment dat ca te-ai "jucat cu gogosica ei cu degetele frumos...". Sa-nteleg ca te-a lasat sa-ti bagi degetele in ea... :350x

Intreb pt. ca stiu ca multe nu accepta acesta practica, considerand-o foarte periculoasa! Si le dau dreptate! :hmmm

• Like 2
  • Minus 1
Postat

E nu-i chiar ca la regulament dar frumoasa recenzie! Nu am cunoscut-o pe rocsana dar se potriveste cu parerea pe care mi-am facut-o despre ea! ;)

M-a contrariat insa un lucru - spui la un moment dat ca te-ai "jucat cu gogosica ei cu degetele frumos...". Sa-nteleg ca te-a lasat sa-ti bagi degetele in ea... :350x :hmmm

Intreb pt. ca stiu ca multe nu accepta acest tratament, considerandu-l foarte periculos! Si le dau dreptate!

periculos???de ce?...hmmm..in puii mei ce fac eu e cam periculos..asa ca..o joaca cu degetele la gogoasa..e...ceva soft..ok?doar ca trebuie sa stii ce si cum..probabil pt acest motiv nu accepta unele fete... 

• Like 2
Postat

periculos???de ce?...hmmm..in puii mei ce fac eu e cam periculos..asa ca..o joaca cu degetele la gogoasa..e...ceva soft..ok?doar ca trebuie sa stii ce si cum..probabil pt acest motiv nu accepta unele fete...

Bine daca tu zici ca e soft... e destul de complicat sa te conving ca de fapt nu e "soft" si nici nu vreau.

Fa totusi urmatorul experiment... Incearca sa observi unghiile barbatilor cu care vii in contact. Daca nu ai constatat pana acum vei avea surpriza sa constati ca mai toti au unghii care prezinta colturi foarte taioase. Nu sunt multi barbatii care fac mai mult decat sa-si taie unghiile... si uneori o mai fac si cu sataru'... :laugh2 Deci n-ai sa prea vezi la un barbat unghii pilite, slefuite, lacuite s.a.

Prin urmare, o joaca cu "gogosica frumos", cu un degetel care zgarie, poate produce traume invizibile dar foarte periculoase vaginului. Si uite asa, poate dupa o astfel de zgarietura te apuci s-o faci neprotejat cu partenerul stabil... (mai mult sau mai putin...) sau te lasi mozolita jos de vreun client care poate are o sangerare usoara a gingiilor si care nici ea nu e foarte vizibila... si uite asa ajunge sangele lui, prin saliva, pe zgarietura gogoselei tale... ;) Si... bumm...!!! :(

Poate vi se pare usor hazliu dar daca stati mai mult sa cugetati, veti ajunge la concluzia ca nu e de gluma! Asa se pot transmite boli! Iar cum voi activati intr-un domeniu foarte expus, cred ca ar trebui sa ganditi mai mult si sa fiti mult mai atente! :hihat

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bine daca tu zici ca e soft... e destul de complicat sa te conving ca de fapt nu e "soft" si nici nu vreau.

Fa totusi urmatorul experiment... Incearca sa observi unghiile barbatilor cu care vii in contact. Daca nu ai constatat pana acum vei avea surpriza sa constati ca mai toti au unghii care prezinta colturi foarte taioase. Nu sunt multi barbatii care fac mai mult decat sa-si taie unghiile... si uneori o mai fac si cu sataru... :laugh2 Deci n-ai sa prea vezi la un barbat unghii pilite, slefuite, lacuite s.a.

Prin urmare, o joaca cu "gogosica frumos" cu un degetel care zgarie, poate produce traume invizibile dar foarte periculoase vaginului. Si uite asa, poate dupa o astfel de zgarietura te apuci s-o faci neprotejat cu partenerul stabil... (mai mult sau mai putin...) sau te lasi mozolita jos de vreun client care poate are o sangerare usoara a gingiilor si care nici ea nu e foarte vizibila... si uite asa ajunge sangele lui, prin saliva, pe zgarietura gogoselei tale... ;) Si... bumm...!!! :(

Poate vi se pare usor hazliu dar daca stati mai mult sa cugetati, veti ajunge la concluzia ca nu e de gluma! Asa se pot transmite boli! Iar cum voi activati intr-un domeniu foarte expus, cred ca ar trebui sa ganditi mai mult si sa fiti mult mai atente! :hihat

Si drobul de sare...
Postat

Si drobul de sare...

Asta cu" drobul de sare" nu ar trebui sa fie o scuza pt. actiunile nesabuite pe care le facem, nu credeti? :hmmm

Postat

nu spun ca nu ai dreptate..dar...

...dar ne place riscu'... :350x :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...