Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Vai...dar ce avem noi aici... :blushing2

stii ..omu la batranete se prosteste..asa si eu...mda...ata e...daca e cineva care e impotriva pozei nr 3..sa-mi spuna ..o voi sterge! :blushing2

• Like 2
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

E plin de... 'pasarele', bine ca mi-am luat alicea... :blushing2

Asta era continuarea...mi-ai citit gandurile..:)
  • Like 2
Vizitator bvian7
Reputație: 0
Postat

stii ..omu la batranete se prosteste..asa si eu...mda...ata e...daca e cineva care e impotriva pozei nr 3..sa-mi spuna ..o voi sterge! :blushing2

Acum daca tot ai pus-o, las-o acolo, dar sa nu se mai repete ;)

• Like 1
Postat

Nici măcar original nu ești.

domn general ce te fute grija ca nu sunt original? Ce mai e in ziua de azi original??   Ponta era copy-paste, la fel poate sunt si eu, referatele la scoala le faceam dupa PC  ... Stai calm in bârlogul tau sa nu-ti afectezi sanatatea

• Oras:----
Postat

Când spui lucrurilor pe nume, oamenii ok te apreciază, lion te invidiază și curvele te denigrează !

domn general ce te fute grija ca nu sunt original? Ce mai e in ziua de azi original??   Ponta era copy-paste, la fel poate sunt si eu, referatele la scoala le faceam dupa PC  ... Stai calm in bârlogul tau sa nu-ti afectezi sanatatea

Postat

Când spui lucrurilor pe nume, oamenii ok te apreciază, lion te invidiază și curvele te denigrează !

nu mai pot eu ce te invidiez pe tine    :onloo   :gun2   ... te-oi crede si Casanova

Postat

eu nici macar nu le faceam,referatele...ma rog eu nici nu am apucat referate..am apucat teme...atat..dar oricum nu le faceam nici pe alea...si nu cred ca e o problema..acum lion ii plateste dreptul de autor lui razvan..care e baiul????? :laugh2 si eu am fost citata de multe ori...si tot am supravietuit! :rax2

• Like 2
Postat

post-163663-0-73704500-1461819012_thumb.jpgbuna dimi dragii mei !azi sunt pana la ora 16 ,si apoi ne mai vedem si auzim miercuri 4.05.in programul bine cunoscut!

• Like 4
Postat

buna dimi dragii mei !azi sunt pana la ora 16 ,si apoi ne mai vedem si auzim miercuri 4.05.in programul bine cunoscut!

tiramisu :) ... buna dimi :*

• Like 1
Postat

Perspicacule!

asa este el...cum ai zis tu...oricum nu cred ca e persoana de pe forumul din ploiesti care sa nu stie ca-mi place tiramisu!

• Like 1

Postat

buna dimi dragii mei !azi sunt pana la ora 16 ,si apoi ne mai vedem si auzim miercuri 4.05.in programul bine cunoscut!

Cu siguranță nu e disponibila.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...