razvan1244 Reputație: 1810 Postat Mai 29, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Mai 29, 2016 Cu ce ar trebui să te ajutam? Ai poze, recenzii cam tot ce te interesează e aici. Ai numărul ei, programul e postat peste tot, deci suna fata si lamuresti neclaritatile.Aaa, nu suntem pe chat să folosim k, u, d, c scrie si tu in limba romana sa înțelegem toți. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 buna dimi copii..va ca a fost ceva activitate aci ...cand sunt eu libera nu aveti chef de vb ..bine..bine!ok..pt cei ca inca nu stiu programul meu .e urmatorul de luni pana vineri de la 8 la 16!va pup..bye! Link spre comentariu
nicu8787 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 buna dimi copii..va ca a fost ceva activitate aci ...cand sunt eu libera nu aveti chef de vb ..bine..bine!ok..pt cei ca inca nu stiu programul meu .e urmatorul de luni pana vineri de la 8 la 16!va pup..bye! imi dai un nr de telefon...ce tarife ai...??? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 imi dai un nr de telefon...ce tarife ai...???pe bune?vrei un nr de tel?ia pune mana si te uita in titlu topicului ... Link spre comentariu
xrxx77 Reputație: -452 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 imi dai un nr de telefon...ce tarife ai...???Bah, tu esti "copac"? Nu vezi nr de tel in titlu? Si poze ai cacalau.Nu ai vrea tu sa rogi un coleg de forum sa mearga sa reguleze pt tine? Asa poate te simti bine.De unde kkt iesiti mah? 1 3 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Mai 30, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Mai 30, 2016 0737953591Vrei si minute? 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 Bah, tu esti "copac"? Nu vezi nr de tel in titlu? Si poze ai cacalau.Nu ai vrea tu sa rogi un coleg de forum sa mearga sa reguleze pt tine? Asa poate te simti bine.De unde kkt iesiti mah?asta ma tot intreb si io ..de unde iese atatia...ca e multi rau! 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 imi dai un nr de telefon...ce tarife ai...???tarife..150 pt cine intreaba si 100 pt cine vine!e ok? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Mai 30, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Mai 30, 2016 Ce rai sunteti. Ati fost si voi mici ca el. 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 Ce rai sunteti. Ati fost si voi mici ca el.adevarul asta e..si eu am fost mic..acu ma simt ca un parizer taranesc! 1 Link spre comentariu
nicu8787 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Bah, tu esti "copac"? Nu vezi nr de tel in titlu? Si poze ai cacalau.Nu ai vrea tu sa rogi un coleg de forum sa mearga sa reguleze pt tine? Asa poate te simti bine.De unde kkt iesiti mah?[/quote a bagat cineva inseama pe tine Link spre comentariu
nicu8787 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 pe bune?vrei un nr de tel?ia pune mana si te uita in titlu topicului ... pei tu eati cea din poze? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 pei tu eati cea din poze? 1 Link spre comentariu
calameteo Reputație: 98 Postat Mai 30, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 30, 2016 Te vizitează multi d-astia? 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 Te vizitează multi d-astia?stii..eu am o vorba..daca f...precum vorbesti ..e clar ...stai acasa ca e mai bine! si stai linistit ca el e chiar soft ...m-a sunat unu dimi sa ma intrebe daca ma deplasez.i-am spus ca nu si ca el e aproape de kaufland(unde am eu locatia)dar ii e lene sa se dea jos din pat ..raspunsul meu a fost..ok...mai bine fa-ti tu o labutza si ramai si cu banii!e bine?! 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 stii care e faza?si eu mai dau cu bata-n balta ...mai spun tampenii,dar cand citesc ce posteaza altii ...parca imi creste pipota!jur! 1 Link spre comentariu
xrxx77 Reputație: -452 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 E tragicomic. Unii dintre astia mai si voteaza. M-am convins ca Vax Populi nu e o emisiune regizata.. 2 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 30, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Mai 30, 2016 E tragicomic. Unii dintre astia mai si voteaza. M-am convins ca Vax Populi nu e o emisiune regizata.. Normal ca nu e. Aia sunt prea retarzi pentru a putea juca teatru. stii care e faza?si eu mai dau cu bata-n balta ...mai spun tampenii,dar cand citesc ce posteaza altii ...parca imi creste pipota!jur! Daca ar intra asta pe mana/strap-on-ul/bicele mele....mama doamne...Are noroc. Submisii mei sunt dragalasi si in viata lor nu ar vorbi asa. In fine...Daca te suna si iti dai seama ca e el, trimite-l in Mimiu, zici ca ai locatie acolo. Eu asa fac mai nou. Multi se si duc... Anyway, I`m outta here. Have a good one y`all! 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 Normal ca nu e. Aia sunt prea retarzi pentru a putea juca teatru. Daca ar intra asta pe mana/strap-on-ul/bicele mele....mama doamne...Are noroc. Submisii mei sunt dragalasi si in viata lor nu ar vorbi asa. In fine...Daca te suna si iti dai seama ca e el, trimite-l in Mimiu, zici ca ai locatie acolo. Eu asa fac mai nou. Multi se si duc... Anyway, I`m outta here. Have a good one y`all!in mimiu ..colt cu colt cu vis-a vis?! Link spre comentariu
uncu Reputație: 9 Postat Mai 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2016 Aici ar trebui sa se facă recenzii si nu balacareala.ce faceti voi mai husanilor turbati.In lumea asta prost facutaCacati fut in loc sa puta. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 Aici ar trebui sa se facă recenzii si nu balacareala.ce faceti voi mai husanilor turbati.In lumea asta prost facutaCacati fut in loc sa puta.tu cine mai esti?si care e scopul si durata vizitei tale pe topicul meu?si daca tot spui de recenzie..de ce nu bagi tu o recenzie..in loc sa vb asa?asa ca te rog.... Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 ma mir ca astia mici nu intreaba si de ce nu pui o poza cu sanii )) 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 ma mir ca astia mici nu intreaba si de ce nu pui o poza cu sanii ))sanii cui? Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 pai din moment ce suntem pe topicul tau ... ) Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 30, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Mai 30, 2016 pai din moment ce suntem pe topicul tau ... )aha...pai nu stiu ce sa zic acu ...m-ai blocat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum