Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

Postat

ai pus poze cu sanii acum 2 pagini ca sa zic asa, dar la cat de lenesi/aiuriti sunt unii,este posibil sa nu fi vazut si sa ceara :)) genul de mai sus :))

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

ca sani nu mai am ..dar am cu pantofii mei care au luat nota 10!

post-163663-0-76879100-1464610031_thumb.jpg

• Like 4
Postat

buna dimi puturosilor!azi sunt disponibila pana la ora 16 !.....pt dl lion ..asta inseamna reclama...pricepi!?

post-163663-0-13392800-1464929086_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Asta e reclama cu perdea. Tu esti mai buna fara...

mda...poate nu m-am enervat suficient sa dau perdeaua jos ..si nu e perdea...maaaa..e o esarfa!vezi ca ma enervezi si tu!

Postat

Esarfa se pune la gat.

stiam eu ca e ceva gresit!la naiba..noroc cu tine si cu razvan ca ma mai corectati si imi spuneti unde se pune esarfa!ca altfel..eram vai steaua mea ...si cautam atentei pe topicele altor fete...pff!

• Like 2
  • Oras:Romania
Postat

O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Acum nu ramane decat sa o corectezi.

• Like 1
  • Oras:ploiesti
Postat

stiam eu ca e ceva gresit!la naiba..noroc cu tine si cu razvan ca ma mai corectati si imi spuneti unde se pune esarfa!ca altfel..eram vai steaua mea ...si cautam atentei pe topicele altor fete...pff!

Buna dimineata, ma primesti si pe mine sa-mi fac putina reclama mascata? Te rogggg
  • Like 1
Postat

cauti si tu atentie?hai cu reclama....impartim si fluturasi daca vrei ...ce zici?mi-au dat studentele o idee ..ce zi andra,ne bagam si noi la outcall?

Postat

Nu outcall-ul e tentant in cazul celor 2 studente... ci duetul! Așa că vedeți cum vă înțelegeti sa oferiti si voi asa ceva :).

• Like 1
Postat

cauti si tu atentie?hai cu reclama....impartim si fluturasi daca vrei ...ce zici?mi-au dat studentele o idee ..ce zi andra,ne bagam si noi la outcall?

Haide :girly
  • Like 2
Postat

Nu outcall-ul e tentant in cazul celor 2 studente... ci duetul! Așa că vedeți cum vă înțelegeti sa oferiti si voi asa ceva :).

tu ai inteles la ce m-am referit eu ..la scenariu la regia lor..ele daca pot noi de ce nu am reusi?abia ce numai dau banii pe chirie,necesar(servetele .prexervative ,gel dus ,dero ,lenjerie sexy)...boierie!

Postat

Nu mai.

Daca aveai puncte negative, primeam unul, nu-i asa?

norocosule....

Postat

Haide :girly

va astept pe amandoua :)

Postat

Intr o eventuala vizita(e) pot beneficia de de sex soft si multe stimulari reciproce ale punctelor eterogene ?

Te astept cu un mesaj prv pe mess si evident putem dezvolta sit. materiala ! id:dedudodel

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...