calameteo Reputație: 98 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 5, 2016 Erogen, nu eterogen, ca inseamna altceva. 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Intr o eventuala vizita(e) pot beneficia de de sex soft si multe stimulari reciproce ale punctelor eterogene ?Te astept cu un mesaj prv pe mess si evident putem dezvolta sit. materiala ! id:dedudodelwow....ce limbaj elevat ..dublu wow...sigur ca poti beneficia de asa ceva...dar cu siguranta nu o sa-ti dau mesaj privat pe mess,am aici pm ,daca vrei sa ne conversam... :wink2si poate ne stimulam si cel mai erogen organ...cine stie?! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 wow....ce limbaj elevat ..dublu wow...sigur ca poti beneficia de asa ceva...dar cu siguranta nu o sa-ti dau mesaj privat pe mess,am aici pm ,daca vrei sa ne conversam... :wink2si poate ne stimulam si cel mai erogen organ...cine stie?! Cel mai erogen organ e creierul. Poate ti-l stimuleaza nenea asta, ca de ceva timp te incurci in cratime si uiti de "i"-uri de ma dor ochii. Zic si io.... 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 5, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 5, 2016 Iar ești rea?Vezi că se supără nenea cu "iubi". 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Cel mai erogen organ e creierul. Poate ti-l stimuleaza nenea asta, ca de ceva timp te incurci in cratime si uiti de "i"-uri de ma dor ochii. Zic si io.... ma incurc si eu in ce pot ...care e problema?am deja 2 care ma corecteaza...incepi si tu acu?...hmmm...nu-i bai...cel putin nu am clitorisul crestat...sau nu spun idiotenii de ac gen...ok? Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 ma incurc si eu in ce pot ...care e problema?am deja 2 care ma corecteaza...incepi si tu acu?...hmmm...nu-i bai...cel putin nu am clitorisul crestat...sau nu spun idiotenii de ac gen...ok? Cine are clitorisul crestat? :laugh2 Edit: cel mai important, cum arata un clitoris crestat?? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Cine are clitorisul crestat? :laugh2 Edit: cel mai important, cum arata un clitoris crestat??citeste topicul lui beti si sa nu uiti de cele 2 studente!apoi cratimile mele vor fii..apa de ploaie! Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 5, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 5, 2016 Vezi că mă iau de Johnny. Ce e cu "cratimile" si "fii"? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 citeste topicul lui beti si sa nu uiti de cele 2 studente!apoi cratimile mele vor fii..apa de ploaie! Vor FI in plm Ma duc sa citesc 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 in plm ..daca ma mai corecteaza cineva ...arunc cu blestemu dupa el(ea)....gata..am zis am zis! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Vezi că mă iau de Johnny. Ce e cu "cratimile" si "fii"?tradare ..tradare...de 3 ori ..tradare! Link spre comentariu
calameteo Reputație: 98 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 5, 2016 in plm ..daca ma mai corecteaza cineva ...arunc cu blestemu dupa el(ea)....gata..am zis am zis! Blestemul fiind perdeaua? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Blestemul fiind perdeaua?nup....sa va pice netu ..de ex...sau gasesc io ceva ..dur! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 Deci....am scapat mouse-ul pe jos si s-a facut praf, adica nu mai vrea sa mearga. Rocsana.....tu-ti blestemele tale!!! 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 `Ai da` plm....am gasit-o pe aia cu clitorisul crestat.....chiar nu ma mira cine a scos perla. Chiar deloc. 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Deci....am scapat mouse-ul pe jos si s-a facut praf, adica nu mai vrea sa mearga. Rocsana.....tu-ti blestemele tale!!!io am zis...vezi...asa sunt io ...d-aia..paranormala..haha! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 Tu iti dai seama ca specimenul ala habar nu are unde e situat clitorisul? Dar isi ia foarte elocvent numele de "dozadeamor/sex".....doza....ca supradoza de unde? Mai tii minte cand ti-am spus ca e prost? S-a suparat pe mine.... Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Tu iti dai seama ca specimenul ala habar nu are unde e situat clitorisul? Dar isi ia foarte elocvent numele de "dozadeamor/sex".....doza....ca supradoza de unde? Mai tii minte cand ti-am spus ca e prost? S-a suparat pe mine....problema e alta...ca sunt multi ca el ...si mai vin si cu texte de genu ..eu te platesc!...hmmm... 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mie imi plac alea cu "s-a umezit natural"..... 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Mie imi plac alea cu "s-a umezit natural"..... daaaa....sau cat dureaza la tine o fin?...maica io sunt cam batrana..asa ca...nu ai tu bani si nu am io timp! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 :laugh2 :laugh2de ce razi femeie?asa e...in plm!asta ca sa nu intervina justitiaru...hi hi! Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 5, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 5, 2016 de ce razi femeie?asa e...in plm!asta ca sa nu intervina justitiaru...hi hi! De chifla. Link spre comentariu
calameteo Reputație: 98 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va intelegeti atat de bine... De ce nu lucrati impreuna? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5, 2016 Va intelegeti atat de bine... De ce nu lucrati impreuna? pt ca suntem 2 genuri total diferite!ok? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum