razvan1244 Reputație: 1810 Postat August 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat August 2, 2016 Succes. Cu toate ca sansele tale sunt sub 0. Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat August 3, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat August 3, 2016 ROCSANNE dupa multiple socializari pe forum cu draguta doamna, am zis ca e musai sa vizitez Ploiestiul in perioada de '' libertate'' a acestui an si chiar nu am regretat. Aceiasi impresie care o aveam cand discutam pe forum sau PM am avut-o si in momentul intalnirii noastre. Era impresia unei intalniri cu o veche prietena, desi o vedeam prima data in viata. Am ajuns relativ usor la adresa. Daca intri pe soseaua de vest a Ploiestiului este relativ aproape (cca 2 km). Gasesti rapid Kaufland pe stanga, iar in imediata apropiere este blocul Rocsanei. Urmand indicatiile precise ale fetei, am parcurs in 5 min. distanta de la parcarea hipermarketului pana la usa apartamentului. Am intrat si am fost imbratisat decent si cu pupici pe ambii obraji. Rocsanne este o doamna draguta cu forme apetisante de care cu greu iti vine sa te desprinzi, asa cum am facut si eu , la debutul intalnirii noastre. Scazi usor 10 ani din varsta declarata de fata pe forum, ceea ce este o surpriza placuta. Am stat de vorba ceva vreme la un pahar de vin si a fost foarte placut. La un moment dat chiar ma intrebam, daca o sa ne-o mai punem, tinand seama ca discutia a decurs ca intre doi oameni care se cunosc de mult timp, iar empatia a fost totala. Dar aparentele m-au inselat, tinand seama la cum ne-am dezlantuit dupa ceva timp. Am facut dusul regulamentar si m-am intors doar cu prosopelul in dormitorul fetei. Cineva avea cam multe haine pe corp ,acolo. Draguta milfeta si-a scos cu gratie bluzita , iar de sutien si de bikinei m-am ocupat eu. Am luat-o tandru in brate si am primit un sarut de m-a pus instant pe sina, adica erectia a inceput sa cam impinga in burtica dragutei. Rocsanne are sani superbi , fermi, cu o forma deosebita, de la care nu-ti mai vine sa-ti iei ochii. Bineinteles ca m-am ocupat cu limbuta pe rand de fiecare. Am intins fata la orizontala si am sarutat-o indelung pe gurita si apoi am inceput sa cobor cu sarutari pe sanii superbi, pe burtica, pe buric si am ajuns si la draguta pasarica. Un clitoris mic si dragut care chiar merita niste limbute. I s-a intarit instant si dragutei ii cam placea. La un moment dat m-a tras sus si m-a sarutat pasional pe gura, apoi m-a inpins la loc si mi-a zis ca pot folosi si degetelul. L-am folosit , cred , cu destula indemanare. Nu stiu daca am masat bine punctul G, dar l-a scurt timp am simtit burtica tresaltand de la contractiile orgasmului. A ramas un pic intinsa pe spate pentru revenire, eu continuand sa o sarut pe gat, pe sani, pe burtica. Am avut parte de un oral super. Nu a fost cu deep, dar fata stie foarte bine ce sa faca cu limbuta. I-au placut si outele mele , proaspat epilate si le-a lins cu drag pe rand, de m-au trecut toti fiorii. Apoi a trecut deasupra mea si cu o energie debordanta, dupa ce a pus prezervativul regulamentar, s-a infipt adinc in cucu si a inceput sa-l framante cu pasarica ei minunata . Are niste muschi la pasarica ceva de speriat. Cred ca a si exersat ceva miscari de strangere, ca m-a zapacit. Greu sa rezisti la asa ceva!!! Am trecut in misionar si nu m-am putut abtine sa nu pun si piciorusele pe umeri, numarul meu favorit. Dar pentru ca ala micu era ambitios si rezista am intors-o cu fundul in sus.Wow !ce priveliste!!!, fund frumos de brazilianca, tare ca piatra!!! L-am prins zdravan in maini si am inceput sa i-o dau cu aplomb pasaricii, dadea si fatuca contre,stransoarea la care era supus cucul, la fel de puternica, super senzatii, si am explodat in balonas. Deci, cum va spuneam, de multe ori aparentele pot insela. De la o discutie absolut decenta , ca intre niste vechi prieteni, s-a ajuns la un futai nebunesc. https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/24.gif .Iar Rocsanne este superba cand se dezlantuie! https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/clap3.gif NOTE: · Loc: 9 (bloc vechi, apartament fara mari amenajari, dar curat). · Aspectul fatuca: 9+ · Oral: 10(neprotejat) · Anal: nu face · Normal: 10 (protejat) · GFE: 10 · Curatenie/Igiena: 10+ Platit: 90 – o finalizare(tariful fetei) + un bonus, pentru timpul in plus petrecut impreuna Pup, Rocsanne ! https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/kiss.gif . Da, recomand ! 7 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 3, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 3, 2016 ms mult bull si tu esti un dragut maxim am zis! Link spre comentariu
geosexgeosex Reputație: 20 Postat August 4, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 4, 2016 sarut mainile esti si Dpmina? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2016 sarut mainile esti si Dpmina?ce sa fiu maica?! :350x 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat August 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2016 Cred ca a vrut sa zica ca esti ca o dopamina, adica produci placere. 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2016 Cred ca a vrut sa zica ca esti ca o dopamina, adica produci placere. da da...eu sunt aia...cum zici tu ! 1 Link spre comentariu
geosexgeosex Reputație: 20 Postat August 4, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 4, 2016 am incercat sa sun dar este tel inchis Link spre comentariu
geosexgeosex Reputație: 20 Postat August 4, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 4, 2016 domina adica Stapana dar am tastat gresit Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2016 nu maica io nu stiu d-astea...mai incearca cu tel ...nu e inchis,poate vorbeam cu cineva in acel moment!io mi-s calma...nu vreau sa bat pe nimeni!sunt impotriva violentei! 2 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat August 4, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat August 4, 2016 nu maica io nu stiu d-astea...mai incearca cu tel ...nu e inchis,poate vorbeam cu cineva in acel moment!io mi-s calma...nu vreau sa bat pe nimeni!sunt impotriva violentei! n-ai tu stofa de domina!esti prea scumpa ca sa faci asa ceva! 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2016 n-ai tu stofa de domina!esti prea scumpa ca sa faci asa ceva! da da..stiu asa sunt eu o scumpa si-o modesta! Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat August 4, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat August 4, 2016 da da..stiu asa sunt eu o scumpa si-o modesta! eu nu am ce sa spunchiar asa este! Confirm.Pup, dragutule ! 1 Link spre comentariu
tookinky4u Reputație: 46 Postat August 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2016 roxy cand ma poti programa? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 Suna Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 am chiar un nr de tel pe care ma poti suna..daca nu raspund ori e inchis ori nu pot vb ...insista si o sa reusesti sa vb si cu mine!totul e sa vrei,stiu ca poti! 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2097 Postat August 5, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 5, 2016 adidas torsion: daca vrei, poti ! 1 6 Link spre comentariu
geosexgeosex Reputație: 20 Postat August 5, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 5, 2016 superb magnific minunat .... 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 superb magnific minunat ....e veche..prea veche si de demult! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 una calda...fresh...si proaspata in acelasi timp! 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2894 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 Parca s-a mai redus volumul la posterior 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 Parca s-a mai redus volumul la posterior nu pot sa cred ca spui asa ceva....sincer m-am ingrasat 5 kg ,dar sa numai spui la nimeni! 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat August 5, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat August 5, 2016 De unde știe el cum era posteriorul? Ca de acolo de unde e baricadat nu vede până la tine. 1 Link spre comentariu
sanglierx Reputație: 72 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 nu pot sa cred ca spui asa ceva....sincer m-am ingrasat 5 kg ,dar sa numai spui la nimeni! Nice ass,sublima,o poza cu tine desculta nu ai? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat August 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2016 Nice ass,sublima,o poza cu tine desculta nu ai?am o mare problema cu pantofii si ciorapei...mai pe scurt ...nu am ..poza desculta.. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum