Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Desi am avut cateva opinii diferite am ales sa o vizitez

Personal cred ca pozele nu o avatajeaza deloc , e mult mai frumoasa .

O sa fac o recenzie scurta

Am sunat in 10 min am fost in zona Kaufland , ma coordonat ( foarte usor de ajuns ) am urcat si am gasit o rocsana mult mai corpolenta , mult mai buna :laugh2  decat in pozele din anunturi

Oral : 9 o suge de o rupe are "boala" pe ea :laugh2

Normal : 10 se implica mult , te fute ea pe tine nu tu pea ea ( daca vrei asta ) :laugh2 .

GFE: 10 , se face placuta , glumeste ... e ce trebuie .

Locatie : 8 personal cred ca este un apartament special pentru asa ceva (mai cred ca era cineva in bucatarie , detalii , detalii ... )

Tarif : 90 de lei o fin .

De revenit : Daca schimba gelul de dus (ala scump la 8 lei ) :laugh2  trebuia sa taxez ceva :D si daca face un pic mai racoare in camera clar DA .

Cu stima si respect acelasi As mereu corect ! :D

• Like 2
Link spre comentariu

ms mult pt recenzie!cred ca noi ne-am *cunoscut*mai demult pe forum...si app acel gel de dush de 8 lei e unu din preferatele mele ,ii lace tare cum miroase.data viiitoare o sa pun un pret de 15 lei..hi hi!te mai astept oricand ai timp (si eu)...si inca ceva nu era nimeni in bucatarie..jur!..si ai vazut ca ai ajuns si la *marea rocsana*....tu m-ai numit asa...off..cat m-ai enervat atunci! :angry ...nu am putut sa ma abtin!

Link spre comentariu

Anunta ca esti in forma si a inceput programul de relaxare si voie buna :masaje   :2qm40hg   :onbed , ca altfel stau barbatii stresati si uite asa creste gradul de agresivitate intraspecifica pe Pamant. 

oricum sunt stresati si frustrati...vb si eu ca o pseudo intelectuala ce sunt ....asa ma numeste un ....offf m-am blocat si nu stiu cum sa-l numesc si eu ...poate ma ajuti tu...daca ai cuvintele la tine!

Link spre comentariu

...nu stiu cum sa-l numesc...

Cum, nu stiai ca exista pe acest forum, si mai ales la sectiune pentru Ploiesti,  un substantiv comun pentru asemenea oameni "minunati" ? "Danaizi" ar trebui sa fie suficient. 

Dar in ciuda animozitatilor initiale, unora li se par demni de dat ca exemplu de mod de viata de succes, totusi  :FIREdevil  . Dup-aia ne miram ca am ajuns unde suntem...  :habarnam

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...