Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Roxanica, nu am fost atent la varsta ta. Esti exact ce caut.. Stiu ca am afirmat ca nu cred ca o sa ajung la tine, dar mi-am cam schimbat parerea. Ramane sa vedem cum ma pot incadra in programul tau, tinand cont ca, coincide cu al meu, la orele de lucru..

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Roxanica, nu am fost atent la varsta ta. Esti exact ce caut.. Stiu ca am afirmat ca nu cred ca o sa ajung la tine, dar mi-am cam schimbat parerea. Ramane sa vedem cum ma pot incadra in programul tau, tinand cont ca, coincide cu al meu, la orele de lucru..

ha ha...ce tare esti ...multi au spus ca nu o sa ajunga la mine si multi s-au luat in gura cu mine si cand au ajuns sa ma cunoasca si-au schimbat radical parerea despre mine ..in bine!asa ca...e o vb ...niciodata sa nu spui niciodata!atata timp cat vrei sa vii cu ganduri pasnice eu te astept cu drag!e valabil pt toata lumea! :girly

Link spre comentariu

Buna Roxy! Abia astept sa revii! Esti o femeie minunata! Te pup Alejandro

da da asa sunt eu minunata....(glumesc)..acum sunt si racita maxim ..ati aruncat cu blestemul dupa mine ...sa nu-mi fie bine in concediu... :no2

Link spre comentariu

• Oras:Dublin
  • Oras:Dublin

da da asa sunt eu minunata....(glumesc)..acum sunt si racita maxim ..ati aruncat cu blestemul dupa mine ...sa nu-mi fie bine in concediu... :no2

Nu mai fii suparata pisy, cum vi din concediu iti dau eu o aspirina a saracului de iti trece toate alea :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...