Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:----

Tocmai ce spuneam că nu aștept răspunsuri de la ce întreținuții de o biată mama pensionara.

Nu îți erau adresate întrebările alea. Încearcă să răspunzi strict la întrebările puse în mod general sau la cele care îți sunt adresate. Nu interesează pe nimeni părerile tale. Dacă te consideri un imbecil cu noroc iar nu e problema noastră.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

razvan..nu uita..exista optiunea ignor..asta e valabil si pt cei ce nu ma suporta si nu-mi accepta comentariile!folositi cu incredere optiunea ignor!e o chestie unde daca o bifezi nu mai vezi com persoanei in cauza!

Link spre comentariu

ok..am si eu o intrebare..nu are nici o leg cu treburile astea...zi-mi si mie de unde fac rost de un stick d net!eu am unul dar l-am accidentat ...de la digi am.

Suna-l pe prietenul care ti-a pus sist. de operare etc. Poate iti face o recomandare pertinenta, eu nu ma pricep ca n-am avut nevoie. Oricum toate merg fooooarte prost, din ce am vazut in practica. https://www.okazii.ro/cautare/stick+internet.html https://www.okazii.ro/cautare/stick+internet.html?sort=oferte_desc

Link spre comentariu

Suna-l pe prietenul care ti-a pus sist. de operare etc. Poate iti face o recomandare pertinenta, eu nu ma pricep ca n-am avut nevoie. Oricum toate merg fooooarte prost, din ce am vazut in practica. https://www.okazii.ro/cautare/stick+internet.html https://www.okazii.ro/cautare/stick+internet.html?sort=oferte_desc

deci am cartela ..doar obiectul in sine a suferit un accident.am vb cu el si a spus ca il depaseste...chiar mergea ok al meu..cel putin eu eram multumita de el.

Link spre comentariu

De ce ala întreținut de o biată bătrână de 72 ani nu are tupeul să lase ce a scris? Am înțeles că erau câteva cuvinte grele pe acolo. Nu am jignit pe nimeni în postarea mea, am folosit exact cuvintele lui, așa că am rugămintea să nu fiu jignit. Până la urmă nu am ciocnit valiza în gara amândoi.

Link spre comentariu

De ce ala întreținut de o biată bătrână de 72 ani nu are tupeul să lase ce a scris? Am înțeles că erau câteva cuvinte grele pe acolo. Nu am jignit pe nimeni în postarea mea, am folosit exact cuvintele lui, așa că am rugămintea să nu fiu jignit. Până la urmă nu am ciocnit valiza în gara amândoi.

Nu am "tupeul" pentru ca m-a rugat Rocsana sa incetez. Daca ai avea o minima demnitate, nu ai insista, intrucat eu am incetat. 

Vrei sa ciocnim ceva - stii ce ai de facut.

De ce un ipochimen cu evidente dereglari psihice, care pare a fi un parazit birocratic - deci intretinut in mod abuziv pe seama si in dauna celor care nu au nici o responsabilitate pentru existenta lui - are senzatia ca poate impresiona/intimida pe oricine? Nu toti suntem ocupanti in propria tara, nu putem fi toti angajati in banditismul institutionalizat. 

Ai rugamintea sa nu fii jignit, dar tu ai jignit, ironizat, lezat, tradat si ai incercat sa initimidezi utilizatori ai acestui forum de mai multe ori de-a lungul timpului. Ai senzatia ca este terenul tau de joaca, profitand de frustrarile unora, simplitatea altora si traumele tuturor? In general vorbind, este timpul sa nu mai existe toleranta pentru astfel de atitudini. 

In traficul de astazi este posibil sa ciocnim oricand ceva, n-ai de unde sa stii. 

Nu "cuvinte grele", ci IDEI defavorabile. 

Las-o balta. 

Rocsana, daca vrei sa sterg, eu sterg cand revin - tot comentariul. Sa vada to'arasul si atat. Ma poate contacta pe Facebook, ii pot lasa nr. de telefon daca are ceva de spus in particular. Nu te enerva, acestea sunt starile dorite si exploatate de astfel de indivizi. Spre deosebire de ceilalti, eu nu am absolut nimic de pierdut. 

• Like 1
Link spre comentariu

razvan...chiar nu ai o limita?nici macar tu???????????aveam pretentii la tine..pana la urma urmei care e problema VOASTRA?ca vine cineva cu niste argumente la ceea ce spune?spre deosebire de VOI  care latrati ...fara nici un argument?asta e...ok ..vb mult..ok ..poate nu toata lumea intelege ce vrea sa spuna...poate nici nu vrea sa se faca inteles de toata lumea...sau e musai sa vb cu plm ..sau alt limbaj de gen?!te rog...topicul meu nu e campul vostru de atacuri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...