Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

eu sunt pseudointelectuala FORUMULUI! nu profesoara! asa ca..te rog! ai grija la vorbe! :laugh2

Daca imaginea este suficient de convingatoare, pana sa ne afundam, cred ca ar fi interesant sa apreciem la fata locului aptitudinile dvoastra... didactice. 

http://momthumbs.com/mthumbs/2013-01-19/7643_01.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

vreau sa va reamintesc ca pretul unei fin este de 90 lei.max 20 min,include np.onep(daca esti ras in zona intima).69.fin corporala sau orala ,accept sarutari ,mangaieri!,.NU FAC ANAL.DT!pretul nu e neg!va multumesc si va astept! si va rog nu sunati inutil si timpul meu e la fel de pretios ca si al vostru!

Link spre comentariu

Vreau sa va reamintesc ca pretul unei finalizari este de 90 lei.

Maxim 20 minute, include sex vaginal protejat, sex oral neprotejat (daca esti ras in zona intima), 69, finalizare (adica ejaculare) corporala sau orala , accept sarutari, mangaieri (Girl Friend Experience)! 

NU FAC ANAL sau DEEP THROAT!

Pretul nu e negociabil!

Va multumesc si va astept!

Si va rog nu sunati inutil si timpul meu e la fel de pretios ca si al vostru!

1). Redacteaza in asa fel incat sa inteleaga si cine nu vrea sa inteleaga. Cine nu poate, nu intra-n calcul. 

2). Timpul tau costa bani. Timpul celor care suna aiurea este degeaba, asa ca nu te astepta sa inteleaga. D-aia sunt in plus pe planeta, nu?! 

3). Cei care te enerveaza pe tine nu cred ca sunt dintre membrii forumurilor si, in general, poti sa le spui ce vrei, ca tot ce-i taie capu' fac. Sunt oameni pe care nu-i bine nici sa-i contrazici, nici sa incerci sa relationezi cu ei intr-un cadru oarecum reglementat :wallbash  .

• Like 1
Link spre comentariu

mda..stiu ca primul contact cu un potential client e la tel.,dar in momentul in care EL,incepe sa tipe si sa te jigneasca la tel.chiar nu-ti pica bine.!mai doriti servicii de calitate,gfe..si alte chestii?ok..in primul rand invatati sa vorbiti frumos la tel!pff..e luni  si e musai sa mi se strice feng-shui-ul! :angry  :rtfm

Link spre comentariu

mda..stiu ca primul contact cu un potential client e la tel.,dar in momentul in care EL,incepe sa tipe si sa te jigneasca la tel.chiar nu-ti pica bine.!mai doriti servicii de calitate,gfe..si alte chestii?ok..in primul rand invatati sa vorbiti frumos la tel!pff..e luni  si e musai sa mi se strice feng-shui-ul! :angry  :rtfm

Daca au aia telefoane si "fac combinatii" cu si prin ele din puscarie, ne mai miram ca-i lasa cu telefoane si Internet la balamuc?! 

E clar ca ala sigur-sigur nu dorea "servicii de calitate" si nici GFE, ca habar n-avea ce-i aia! 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...