Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Asa e. Banii cumpara sexul nu si dragostea. Se stie. :138x

nu la asta m-am referit dragul meu ...idee e ca nu toate mustele fac miere!cand o sa te faci mare o sa intelegi!

• Like 2
Postat

nu la asta m-am referit dragul meu ...idee e ca nu toate mustele fac miere!cand o sa te faci mare o sa intelegi!

Stiu eu la ce te-ai referit, sau mai degraba la cine. :rolleyes:

• Like 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

nu se supara el asa usor!stai tu calm!

http://www.xclusivetouch.co.uk/wp-content/uploads/2014/02/Normal-Girl-Desperate-Phone-Number-Funny-Gif.gif 

:blushing2

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

crede-ma nu poate orisicine cu bani..exemple sunt muuulte ,,chiar p-acii,prin zona!intelegi tu ,despre ce vb eu!

Cine, cine? Ca noi nu știm.
  • Like 1
Postat

http://www.xclusivetouch.co.uk/wp-content/uploads/2014/02/Normal-Girl-Desperate-Phone-Number-Funny-Gif.gif

:blushing2

il stiu deja..... :crazylove

Postat

:clap2 super poze... :blushing2

mai traiti donsoara?si app..eu am acelasi  nr  de tel si nici nu m-am mutat.am martori ...chiar aci ...! :rtfm

• Like 2
Postat

Asa e. Banii cumpara sexul nu si dragostea. Se stie. :138x

Nimic nu stiti! Cu sexul e ca si cu fericirea: banii nu aduc fericirea, dar iti permit sa pleci in cautarea ei. Plus ca ai mai multe sanse s-o gasesti cand n-ai limita la combustibil si o cauti confortabil, intr-un Rolls-Royce, cu sofer... si chiar daca n-o gasesti, macar de bucuri de cautare.  :hihat

• Like 2
Postat

Nimic nu stiti! Cu sexul e ca si cu fericirea: banii nu aduc fericirea, dar iti permit sa pleci in cautarea ei. Plus ca ai mai multe sanse s-o gasesti cand n-ai limita la combustibil si o cauti confortabil, intr-un Rolls-Royce, cu sofer... si chiar daca n-o gasesti, macar de bucuri de cautare.  :hihat

Hai sa mergem la arabi, ca acolo gasesti cel mai ieftin combustibil. Problema se pune la ceva mai important de atat, adica...beutura :beer :laugh2

• Like 2
Postat

Esti de neinteles! :laugh2

stiu ..nimeni nu ma intelege si pe mine...of of mai mai! :cry2

• Like 1
Postat

Hai sa mergem la arabi, ca acolo gasesti cel mai ieftin combustibil. Problema se pune la ceva mai important de atat, adica...beutura :beer :laugh2

Daca as putea sa ma fac Stapan pe un camp de sonde...  :bye . Dam un sens nou ideii de "Iron Sheik" ?  :FIREdevil 

• Like 2
Postat

Buna roxana....cand te gasesc disponibila si cat e pretu?

buna nicu ..in general ma gasesti cand sunt disponibila si *pretu* e de 90 lei o fin (lucrez doar la o singura fin)!era mai simplu sa citesti profilul meu ,acolo gaseai detaliile pe care le doreai ..dar cine pana mea citeste un anunt sau un profil?!nobody!..sa-ti usurez munca..sunt disponibila,in principiu de luni pana vineri ora 8-16!

• Like 2

Postat

i-as ruga pe care fac programari si nu mai pot ajunge din diferite motive sa-mi trimita un sms prin care anunta ca numai pot veni,e o chestie minima de bun simt,tot asa cum voua nu va place sa asteptati aiurea nici noua nu ne place sa fim incurcate cu programari false!va astept cu drag!

:girly

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...