Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

poate la.. "genicolog"  :laugh2

ca e intre degetu' mare de la piciorul drept si degetu' mare de la piciorul stang

• Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

poate la.. "genicolog"  :laugh2

ca e intre degetu' mare de la piciorul drept si degetu' mare de la piciorul stang

nu nu ..daca te manca colo-sa...tot la dermato-venerologie...crede-ma...stiu ce zic!!! :wink2 da ce stim noi ..navem cunostinte medicale ..d-alea...stii tu ! :rtfm

• Like 1
Postat

Saptamina asta am vizitat-o si eu pe Rocsana asta ca sa stiti ca are locatie nouo prin nord....si mai este cu o fata surprais. Am fost dirijat de la punctul de control si am aj la blocul cu pricina Dar se stie( nu toti) ...la locatie nouo casa nouo nu este frumos sa te duci cu mina goala. Am aj interfon deschis urcat la et 2 imi deschide si ce sa vezi Rocsana ( no mai vazusem cam de mult)parca mai tinerica dar buna rau. Dupa ce am servit vreo douo pahare de sampanie ne am dat la birfa poti sa discuti orice ai cu cine. Fierbeam dupa cum arata , primit in ciorapei negri si ceva ....nu stiu cum ii zice ca la- m dat jos .A ramas in sini goi si piersicuta la fel. Am aruncat repede hainele de pe mine ca , gogu' nu mai rezista. Am trecul la un preludiu cu sarutari pe tot corpul din ambele parti.....un oral neprotejat si un normal protejat in mai multe poziti am finalizat.Am ramas inbratisati citeva minute sa ne revenim. Inbracati si am plecat inpreuna ca deja programul se terminase. De fiecare data ma simt f bine cu Rocs.Aaaaaacum notele. Locatie...8 ( mai trebuie pe ici pe colo dar curata precum si baia). Oral ...9 si 50. Normal 10 se misca se inplica plus ca este strimta.Buna tare de ciocane. Rocsana...10 curata miroase frumos. Decartat 100 lei pt aproape 2 ore

• Like 4
Postat

Scuze scuze ma m incurcat in bani ....rectific. Am decartat..100€ pentru 2 ore.Sa fie si pt Mosu ca nu se stie trebuie sa plec din tara si mi de scuze pt scris ( de pe telefon)

• Like 1
Postat

Ms mult pt tot esti un scump si un dragut!

Cu o doamna draguta si scumpa ca tine, facem concurs intre noi pentru a fi la inaltimea calitatilor tale  :flowers2  !

• Like 2
Postat

Nu stiam de ce imi lacrimeaza penisul...pai ti-ai facut cont acu' cateva zile,plus valoare adus forumului egal cu 0,dar cate o declaratie dulce ai lasat pe fiecare topic doar doar te-or baga fetele in seama :)

#existaflaviusinfiecaredinnoi

• Like 1
Postat

azi va asteptam la o manea..2..sau 9...avem si halat de baie..cine doreste ,cine pofteste! maine o dam pe rock-alternativ,fara halat... :girly  :laugh2

• Like 1
Postat

Nu stiam de ce imi lacrimeaza penisul...pai ti-ai facut cont acu' cateva zile,plus valoare adus forumului egal cu 0,dar cate o declaratie dulce ai lasat pe fiecare topic doar doar te-or baga fetele in seama :)

#existaflaviusinfiecaredinnoi

te roade invidia..si gelozia alin?of of mai mai!da sa te pup pe...frunte sa-ti treaca! :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...