Sari la conținut

Roxy matura simpatica - 0737953591

asterica

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Hello everyone, iubesc femeile mature, urmaresc cu drag si interes forumul si acest topic. Mi-ar face placere sa va cunosc, acceptati si barbati la limita a 30 de ani? Sunt tare atras de fizicul si in acelasi timp de intelectul dumneavoastra. Pupici un weekend fain!

buna,da accept si barbati de 30 de ani ,nu vad de ce nu si te astept sa iti faci o programare la tel din titlu,in principiu eu lucrez de luni pana vineri de la 8 la 16!

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Hello everyone, iubesc femeile mature, urmaresc cu drag si interes forumul si acest topic. Mi-ar face placere sa va cunosc, acceptati si barbati la limita a 30 de ani? Sunt tare atras de fizicul si in acelasi timp de intelectul dumneavoastra. Pupici un weekend fain!

:slap2  :no2  Cati idioti pe planeta asta! Daca ai depasit 30 de ani e naspa ca nu te mai primeste! :laugh2

Link spre comentariu

:slap2  :no2  Cati idioti pe planeta asta! Daca ai depasit 30 de ani e naspa ca nu te mai primeste! :laugh2

lasa omu in pace...ce ai cu el??probabil o fii gandit ca daca am aproape 40 de ani primesc numai de la 50 in sus!ce e asa greu de inteles?pt cultura generala...primesc orice barbat major ,care si-a inceput viata sexuala si care are bun simt si decenta in comportament si limbaj ,de igiena nu zic nimic pt ca aia se deduce de la sine!( nu te duci la femei cu padurea letea dupa tine si cu mirosuri de branza brie)!

• Like 2
Link spre comentariu

vezi ca ai spus tu ca nu stiu pe cine cunosti si nu a fost asa..nu te mai da ce nu esti!!!!!!!!!!app tu de ce tot postezi daca nu vii cu o recenzie?dar asa sa freci oamenii la cap??poate doar atat poti sa faci!gata ..te-am bagat prea mult in seama! vezi ca sunt fete care au nevoie de up-ri!sa fii fericit! bye!!!!!!!!!!!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...