istrate96 Reputație: 404 Postat Martie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 1, 2020 doar de luni pana vineri in principiu de la 8 la 16...dar puteai da click pe poza mea de la profil si aflai aceste amanunte...si altele!o zi faina!La multi ani !O primavara frumoasa !:flowers2 :date Link spre comentariu
aryel81 Reputație: 37 Postat Martie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2020 O programare se poate Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 2, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 2, 2020 Rocsana s-a retras din viata sportiva !!! 2 Link spre comentariu
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Martie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2020 Rocsana s-a retras din viata sportiva !!!Ar fi bine sa fie trecuta la inactive Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Martie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2020 Rocsana s-a retras din viata sportiva !!!Uf, am scăpat! :) 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 2, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 2, 2020 Era o milfetă bună de pulă :doggystyle 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Martie 2, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Martie 2, 2020 O programare se poate Hahaaahahaha 🤣🤣 Link spre comentariu
sorinph Reputație: 867 Postat Martie 2, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2020 era o idioata. o apuca nebunia daca ti se scula mai greu si "eu nu pierd timpul pana ti se scoala tie"asadar, n-ati pierdut nimic, plus ca facuse o burta de ziceai ca e gravida 2 Link spre comentariu
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Martie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 2, 2020 Nu am fost la niciuna de la top si nici nu o sa ma duc pana nu o sa se schimbe ceva Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 2, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Martie 2, 2020 Ar fi bine sa fie trecuta la inactiveUnde ????? :) 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Martie 3, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Martie 3, 2020 era o idioata. o apuca nebunia daca ti se scula mai greu si "eu nu pierd timpul pana ti se scoala tie"asadar, n-ati pierdut nimic, plus ca facuse o burta de ziceai ca e gravida Poate chiar era... ðŸ‘ðŸ¼ðŸ™‚ Link spre comentariu
aryel81 Reputație: 37 Postat Martie 5, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 5, 2020 Nu stiu cum s-a purtat cu voi...dar eu de cate ori am fost am prins o in toate bune...chiar mi-a plăcut...de fiecare dată m-a servit cu nes ...dupa care treceam la acțiune...una peste alta își făcea treaba...important e să fii avut cu cine... Link spre comentariu
aryel81 Reputație: 37 Postat Martie 5, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 5, 2020 Si m-as mai duce...dar nu stiu daca mai activează sau daca s-a retras...dar nici telefon nu am dat sa aflu.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum