j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 22, 2014 mars ba in pula mea dupa canapea de unde stii tu ca am pula mica ?? ai avut centimetrul in gura ? xoxo 1-0 feliciano 4
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 tu ai impresia ca eu merg la fetele care mergi tu ? la **spam editat**e ? crezi ca ma pis dupa canapea ca tine ? pula asta a mea, mica cum e ea, de 9.5cm in zilele bune, cred ca te daca intra in tine te dezmembreaza 2
Feliciano Reputație: 216 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2014 tu ai impresia ca eu merg la fetele care mergi tu ? la **spam editat**e ? crezi ca ma pis dupa canapea ca tine ? pula asta a mea, mica cum e ea, de 9.5cm in zilele bune, cred ca te daca intra in tine te dezmembreaza Cumva ai bagat cuie si rulmenti in ea? Asa ca puscariasii....si daca in zilele bune e de 9,5, cum o fi in alea nasoale? 5 cm?))))
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 22, 2014 da, am 3 bile si un zar, ar trebui sa stii.. dintele ala e crapat din cauza bililor
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 22, 2014 Ombladon paaaaaaa sistem tu ai impresia ca eu merg la fetele care mergi tu ? la **spam editat**e ? crezi ca ma pis dupa canapea ca tine ? pula asta a mea, mica cum e ea, de 9.5cm in zilele bune, cred ca te daca intra in tine te dezmembreaza Cumva ai bagat cuie si rulmenti in ea? Asa ca puscariasii....si daca in zilele bune e de 9,5, cum o fi in alea nasoale? 5 cm?)))) da, am 3 bile si un zar, ar trebui sa stii.. dintele ala e crapat din cauza bililor https://www.youtube.com/watch?v=vBQAwjUWnAI
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum