iulianvisinescu Reputație: 5 Postat Decembrie 27, 2014 Telefon: mariosupermario34 Oras:Pitesti Telefon: mariosupermario34 Oras:Pitesti Postat Decembrie 27, 2014 Salut, nr. Silviei il poti obtine Doar de la ea, nu cred ca o sa ti l dea cnv din cei care il detin fara acordul ei ! In concluzie mai insista pe mess si cu siguranta o sa reusesti. 3
maverickboy Reputație: 148 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Decembrie 28, 2014 Sarbatori fericite si la multi ani,Silvia! 1
mariosupermario34 Reputație: -2 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 2, 2015 Buna Silvia, te-as ruga daca se poate sa ne anunti aici cand vei fi din nou disponibila, multumesc!
dan7 Reputație: 170 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2015 Un an nou plin de fericire si numai bucurii.LA MULTI ANI!!
bula69 Reputație: 16 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 2, 2015 You lucky bastards!...sper ca in 2015 sa reusesc sa ma intalnesc si eu cu aceasta nimfa adulata de voi,sper sa nu ramana doar un "daydream"...sper. 1
mecanic007 Reputație: 51 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 2, 2015 Buna cum fac sa vbeac cu ea in pv?
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 2, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Ianuarie 2, 2015 Simplu, dai click aici si te faci membru Premium
sexwithme Reputație: 912 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Postat Ianuarie 4, 2015 dupa o scurta absenta si o vacanta superba de sarbatori apare si revenirea de maine. va pup si va urez un an nou mai frumos, mai bun, mai linistit si incarcat de bucurii. 5
bb7 Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Arges Oras:Arges Postat Ianuarie 5, 2015 Buna silvia,îți las aici id meu deoarece de pe tel nu ma lasa sa te adaug în lista. Da-mi te rog add si vb pe mess! bebitzabebitza74
mecanic007 Reputație: 51 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 6, 2015 Buna silvia atiam dat cerere pe mess daca se poate sa accepti ms.
intens Reputație: 1681 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 8, 2015 Am inceput anul cu dreptul.O intalnire cu micuta Silvia mi-a facut sangele sa fiarba intr-una din friguroasele zile ale lui Gerar.Nu repet notele,doar REVIN. 5
halexh Reputație: -5 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:NICE,FRANCE Oras:NICE,FRANCE Postat Ianuarie 8, 2015 am contactato pe mees IN ZADAR 1
anonymous69 Reputație: 285 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Hamangia Oras:Hamangia Postat Ianuarie 8, 2015 am contactato pe mees IN ZADAR Stiu ca e stresant dar prin perseverenta si rabdare se obtin rezultate, intr-un final.Sunt in aceeasi situatie ca si tine!
c20let Reputație: 12 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 9, 2015 Eu am reusit sa primesc doua raspunsuri, pana la sfarsitul anului sper sa o intalnesc 1
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 9, 2015 Eu am reusit sa primesc doua raspunsuri, pana la sfarsitul anului sper sa o intalnesc Pana la sfarsitul anului ????? suntem in 9 ian )) stii tu, inceputul anului...anotimpurile se schimba, vine primavara...vara...toamna )))
c20let Reputație: 12 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 10, 2015 Intamplarile bune necesita timp 1
mecanic007 Reputație: 51 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Ianuarie 12, 2015 Buna silvia unde putem.sa vorbim mai multe? Desigur daca se poate! Multumesc mult
anonymous69 Reputație: 285 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:Hamangia Oras:Hamangia Postat Ianuarie 12, 2015 Buna silvia unde putem.sa vorbim mai multe? Desigur daca se poate! Multumesc mult ID messenger : tru3_love69
crystallis Reputație: 2 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Arges Oras:Arges Postat Ianuarie 16, 2015 Ai putea sa-mi accepti cererea pe mess te rog frumos? Multumesc
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 17, 2015 Ai putea sa-mi accepti cererea pe mess te rog frumos? MultumescSper ca nu o ceri in casatorie, ca mai avem si noi nevoie de ea.
crystallis Reputație: 2 Postat Ianuarie 17, 2015 Oras:Arges Oras:Arges Postat Ianuarie 17, 2015 Nu, stai linistit, dar vad ca doar pe mes poti sa dai de ea si sa-ti planifici o intalnire. Nr de telefon nu cred ca-l are nimeni si care-l are nu-l da.
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2015 Postat Ianuarie 18, 2015 M- am revazut cu Silvia in acest weekend si ca si data trecuta a fost o nebunie. Multumesc Silvia! 4
sexwithme Reputație: 912 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Postat Ianuarie 18, 2015 Buna,pentru mai multa discretie dar si pentru a fi accesibila domnilor care nu pot sau nu agreeaza intalnirile la hotel/pensiune incepand de maine voi fii disponibila incall. Apartamentul in care ne vom intalni este foarte aproape de centru, modalitatea de contact ramane aceasi(YM: tru3_love69) deci detaliile despre locatie vi le voi comunica telefonic. Serviciile mele: ~ oral neprotejat ( in functie de igiena)~ normal doar protejat~ FK ( french kiss )~ CIM~ Cunnilingus si Annilingus pasivTarife: ~ o finalizare pe parcursul unei ore 150 lei~ doua finalizari pe parcursul unei ore 200 leiPentru outcall ( doar in Pitesti) voi fii disponibila la tariful 250 lei/h Program: ~ Luni-Vineri intre orele 15-22 ~ uneori si in weekend Va pup si va astept ! 7
alexb86 Reputație: 5 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 22, 2015 Buna,pentru mai multa discretie dar si pentru a fi accesibila domnilor care nu pot sau nu agreeaza intalnirile la hotel/pensiune incepand de maine voi fii disponibila incall. Apartamentul in care ne vom intalni este foarte aproape de centru, modalitatea de contact ramane aceasi(YM: tru3_love69) deci detaliile despre locatie vi le voi comunica telefonic. Serviciile mele: ~ oral neprotejat ( in functie de igiena)~ normal doar protejat~ FK ( french kiss )~ CIM~ Cunnilingus si Annilingus pasiv Tarife: ~ o finalizare pe parcursul unei ore 150 lei~ doua finalizari pe parcursul unei ore 200 lei Pentru outcall ( doar in Pitesti) voi fii disponibila la tariful 250 lei/h Program: ~ Luni-Vineri intre orele 15-22 ~ uneori si in weekend Va pup si va astept !Silvia da un nr de tel ([email protected] ) k pe messenger nu dau de tine 3
intens Reputație: 1681 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 23, 2015 Salut!Nu obisnuiesc sa fac recenzii la aceeasi fata dupa fiecare vizita,decat daca au intervenit schimbari.Pe Silvia am vizitat-o destul de des in ultima perioada si au intervenit schimbari,in bine.Ultima data ne-am vazut luni,in noua locatie.In momentul de fata,notele mele pentru ea sunt urmatoarele:Locatie-9.5,un apartament cu doua camere,aproape de centru,etaj inferior,cochet si dotat corespunzator de Silvia cu cele de trebuinta(prosoape,geluri de dus,papuci,cearceafuri)Aspect-9.5,corp beton,niste sani frumosi pe care i-as smotoci toata ziua,parul vopsit roscat(o nuanta cu care-i sta foarte bine),machiata discret,o papusa de fata.Oral-10 cu felicitariNormal-9.5Gfe-10(o nebunatica in sensul bun al cuvantului).Eu unul,revin cu placere,oricand am ocazia,cu conditia sa vrea si ea. 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum