Sari la conținut

discretie si seriozitate... 2 lucruri elementare.

sexwithme

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dupa inaltime as zice un 35-36....dar nu stiu exact. Cu toc? Sau la bocanci? 

vreau si eu numarul lu silvia

• Like 2
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Dupa inaltime as zice un 35-36....dar nu stiu exact. Cu toc? Sau la bocanci? 

La bocanci un 37 i-as da cu sosete de lana sa ii tina de cald :))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut . Am vizitat-o si eu pe silvia recent. Eu nefiind din pitesti am zis sa vorbesc cu ea cu 2 zile inainte pentru a fi sigur ca imi acorda si mie 1h din timpul ei. Am stabilit toate detaliile. Eram foarte curios sa o vad si eu pt ca citisem destule lucruri bune despre ea si deja imi facusem eu in capul meu asa o parere despre ea cum arata. Am ajuns la locatie si am fost intampinat de o fata fff draguta. Mult mai draguta decat imi imaginasem eu. M-a intrebat daca vreau sa ma serveasca cu ceva si mi-a oferit o apa . Am mai stat la discutii sa ne cunoastem mai bine ..ne mai sarutam..mai vorbeam .. Am mers la dush si apoi am trecut la treaba. primul nr a incept cu un oral protejat unde se descurca destul de bine .. o ia toata in gura ..se joaca si cu oole. din pacate am finalizat cam repede ca eram destul de incins inca de pe drum 😶 . al 2lea nr a inceput tot cu oral protejat, apoi am trecut la normal cu ea deasupra. Aici se misca destul de bine.este destul de stramta. Am schimbat apoi pe la spate unde am si finalizat . Per total a fost foarte bine. Ma simteam ca si cum ar fi prietena mea . actiunea a durat ceva mai mult de 1h . De aceea vreau sa ii cer scuze daca i se parea ca nu mai plec,dar ma simteam foarte bine in compania ei.

Notele sunt :

Locatie - 10

Gfe - 10

oral - 10 (usor,deep,cum imi place mie)

Normal - 10

Este de revenit la ea cu siguranta. Ma cam oftic ca am cheltuit banii pe alte dudui.

Eu daca as fi din pitesti cred ca as merge in fiecare saptamana la ea.

Te pup silvia si sper sa ne revedem curand !

• Like 8
  • Oras:pit
Postat

Bravo Silvia!Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. :aplaud

sau mai bine, greseala nemarturisita este iertata total.

Postat

sau mai bine, greseala nemarturisita este iertata total.

au dreptate colegii, sa ajungi la ea e o aventura, sa revii a doua oara e si mai greu. deci.....?

• Oras:dolj
Postat

Mcdonalds sau koningdaniel, mă puteți ajuta vă rog? Îmi doresc mult sã merg și eu la Silvia; vorbiți voi cu ea să mă primească și pe mine în grup!

• Oras:vghhg
  • Oras:vghhg
Postat

Mcdonalds sau koningdaniel, mă puteți ajuta vă rog? Îmi doresc mult sã merg și eu la Silvia; vorbiți voi cu ea să mă primească și pe mine în grup!

imi cer scuze insa nu exista niciun grup format. in limita timpului primesc pe cine pot, e clar  ca cei care m-au vizitat au o oarecare prioritate... cu toate astea nu exista niciun grup. te pup si inca o data scuze pentru 'incercarile esuate'

• Like 4
  • Oras:homeless
Postat

imi cer scuze insa nu exista niciun grup format. in limita timpului primesc pe cine pot, e clar  ca cei care m-au vizitat au o oarecare prioritate... cu toate astea nu exista niciun grup. te pup si inca o data scuze pentru 'incercarile esuate'

Silvia, poate ca n-ai inteles, cred ca omul voia un sex in grup.

• Like 2
Postat

Ai vazut ca te-am rezolvat?!? Ma simt de parca as fi pestele fetei, pana mea!

PS: nope, nu cred ca vroia sex in grup....sper ca nu m-a invitat. 

• Like 1
Postat

Deocamdată doar cu Silvia..., bineânțeles dacă se poate! Te pup Silvia!

• Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Dupa ce am citit recenziile voastre atrebuit sa fac pe dracu' in patru si sa ajung si eu la Silvia. Tin sa mentionez ca eu sunt din Valcea dar a meritat deplasarea. M-a primit o fata superba, fina, inalta si subtire, pe tocuri aproape cat mine, au am 1.80, deja se merita drumul. Atmosfera placuta, locatie ok, atitudine de nota 10, incearca foarte tare sa fie placuta, ca o iubita. La cum arata ma simteam ca lupul si scufita rosie, mi-era mila sa o pangaresc, oricum nu m-am putut abtine si a trebuit sa o gust toata.

1.Locatia - apartament foarte ok, sta singura

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) - messenger, de acolo dupa ce m-a "verificat", am primit numarul de telefon. Mi-am facut o programare de care s-a tinut, mi-am explicat cums a ajung la ea, relativ simplu.
3.Detalii aspect fizic excelent, cam 1.68, mijloc subtire, piele extrem de fina, picioare lungi, ochii verzi, foarte frumoasa, satena spre roscata. Parea de 16 ani, desi, intreband, am inteles ca are 19.

4.Note: 8 oral, buze de nota 10 dar ar putea sa il faca mai ferm; nu prea le am cu oralul in sensul ca nu pot finaliza oral, mai degraba imi place mie sa gust femeia.

9 normal, am ales "pe la spate", nu e larga deloc, pasarica e fina, ca si tot corpul ei, eu nu sunt dotat dar nu mi s-a parut larga, chiar stramta. Fac o precizare aici: cand mai faceti recenzii, va rog sa specificati si amanuntul acesta, daca este larga sau stramta, este foarte important pentru multi. Multumesc

10 gfo, s-a comportat foarte natural, sarutari etc.

10 pentru labiile carnoase pe care le-am devorat cu placere.

Tarifare - 150 finalizarea

De revenit, 100%, data viitoare poate o mananc cu totul ca in poveste. Fratilor pitesteni, ce comori aveti pe acolo.... mai faceti-mi si mie niste recomandari.

• Like 5
Postat

9 normal, am ales "pe la spate", nu e larga deloc, pasarica e fina, ca si tot corpul ei, eu nu sunt dotat dar nu mi s-a parut larga, chiar stramta. Fac o precizare aici: cand mai faceti recenzii, va rog sa specificati si amanuntul acesta, daca este larga sau stramta, este foarte important pentru multi. Multumesc

DADADA si daca se poate sa precizati si cat de dotati sunteti, lungime, grosime, tot ce trebuie, ca sa stim exact despre ce vorbim.

• Like 1
  • Oras:...
Postat

Roamer vs Silvia

Dupa sapaturi, mii de telefoane, mita si vreo 2 drumuri la DNA am facut si eu rost de numarul Silviei.

O zi mai lejera la munca, eram o idee mai relaxat, pun mana si o sun, fie ce-o fi. Si ce credeti, imi raspunde. O intreb daca e ocupata pe la sase jumate si imi spune ca nu. Ma primesti ? Da. Bun: ne vedem la 6 jumate. Nu va spun ca la 4 jumate am trantit usa de la birou de am provocat o crapatura in perete :) Tzushti in masina, apoi pe centura si azimut Pitesti. O sun cand intru pe A1 ca sa confirm ora.

Cu ajutorul GPS-ului am ajuns destul de usor, sunt la usa si imi deschide o pusoaica frunoasa cu niste ochi de te ia cu ameteala. Pe mine m-a topit instant pustoaica. Stam la un suc, la o bombonica, nu-mi pot lua ochii de la ea. Nu mai tin minte exact cand am facut dus cert e ca am luat-o in brate, ne-am sarutat minute in sir de parca as fi fost prima data cu iubita mea. Incet incet am schimbat camera, am scapat de haine si am ajuns in dormitor unde m-am dezmierdat cu pasarica ei si cu fiecare particica a corpului ei adolescentin. Minute in sir m-am ocupat de ea, fara graba, pasional si fara inhibitii. Vrea sa imi faca oral dar nu o las ca ar fi durat totul prea putin, o rog sa imi puna cauciucul si ma apuc de lucru, schimbam mai multe pozitii, evident eu deasupra, se implica, geme, se uda, ma fixeaza cu ochii aia dementiali si intr-un final imi dau drumul in cauciuc. 

Dusul de rigoare, saruturi dulci, bombonele la discretie, suculet si imi iau talpasita

Note:

Corp si chip: 10. Nu am ce comenta, are de toate. Ochii sunt...chiar nu am cuvinte. E inalta slim, fundulet, sani misto, inaltime undeva intre 166-170

Oral: nu am lasat-o

Normal: 10, dupa cum am zis: participa, geme natural, ii place

GFE: 10 Offf, ochii vad inima cere

Locatie: 10. Un apartament de 2 camere foarte curat si pus la punct. Mult peste majoritatea locatiilor din Bucuresti. Locuri de parcare la discretie.

Cadou: 200 RON, am stat peste o ora in care am finalizat o singura data. banii i-am lasat eu la urma.

Concluzie: de revenit. Merita drumul pana la Pitesti.

Te sarut, Silvia

Al vostru,

Roamer

• Like 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Roamer vs Silvia

Concluzie: de revenit. Merita drumul pana la Pitesti.

Al vostru,

Roamer

bravo :) eu de cand imi tot caut drum pe la Pitesti :) 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

.....................Merita drumul pana la Pitesti................

Silvia merita tot ce e mai bun...  :hihat

Postat

bravo :) eu de cand imi tot caut drum pe la Pitesti :)

hehe, ai voie ????

Vizitator
Reputație: 0
Postat

hehe, ai voie ????

Am o relatie dupa standarde UE :)

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Salutare baieti! as dori sa dau si eu de silvia. Imi puteti da un id se mess sa pot discuta cu fata? Va multumesc :)

Postat

Salutare baieti! as dori sa dau si eu de silvia. Imi puteti da un id se mess sa pot discuta cu fata? Va multumesc :)

Citeste, studiaza si o sa gasesti. Nu astepta sa pice para, mura etc  :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...