Sari la conținut

discretie si seriozitate... 2 lucruri elementare.

sexwithme

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Pe mess a zis ca sta pe invizibil cel mai mult.Incercati aici prin PM.

• Oras:Pussy Town
  • Oras:Pussy Town
Postat

De ce nu va duceti sa o luati de la scoala? Altii nu stiu ce e ala PM, altii nu pot vorbi cu ea... prea complicat.

• Minus 1
  • Oras:vghhg
Postat

buna ! sunt sigura ca dupa acest mesaj o sa apara o gramada de controverse si nemultumiri din partea multora... Insa m-am gandit sa-mi maresc un pic tariful la 100 ron o finalizare si 150 ron 2 finalizari (o diferenta nu foarte mare, zic eu... ) nu sunt obligata sa dau explicatii nimanui insa vreau sa o fac... aceasta marire e si ea justificata... eu, daca nu ma uit la ceas si cronometrez o ora nu inseamna ca trebuie sa profitati de asta va rog din suflet, undeva la un interval de maxim 2 ore zic ca e suficient.... daca bat anumite apropouri cum ca nu as putea sa mai stau, va rog sa ma intelegeti, nu sa insistati sa raman ( am avut surpriza si sa stau 4 ore cu cineva, dintre care 1 h a avut loc actiunea si restul efectiv ne uitam unul la altul .. atat, insistand sa raman tot acest timp )   sper sa intelegeti, multumesc  pentru atentia acordata !

• Like 9
  • Oras:ro
Postat

buna ! sunt sigura ca dupa acest mesaj o sa apara o gramada de controverse si nemultumiri din partea multora... Insa m-am gandit sa-mi maresc un pic tariful la 100 ron o finalizare si 150 ron 2 finalizari (o diferenta nu foarte mare, zic eu... ) nu sunt obligata sa dau explicatii nimanui insa vreau sa o fac... aceasta marire e si ea justificata... eu, daca nu ma uit la ceas si cronometrez o ora nu inseamna ca trebuie sa profitati de asta va rog din suflet, undeva la un interval de maxim 2 ore zic ca e suficient.... daca bat anumite apropouri cum ca nu as putea sa mai stau, va rog sa ma intelegeti, nu sa insistati sa raman ( am avut surpriza si sa stau 4 ore cu cineva, dintre care 1 h a avut loc actiunea si restul efectiv ne uitam unul la altul .. atat, insistand sa raman tot acest timp )   sper sa intelegeti, multumesc  pentru atentia acordata !

este foarte bine ceea ce faci si ai mare dreptate in ceea ce spui. sunt total de acord cu tine. acum o sa intervina sigur sarcasticii si ironicii ''fini''

Postat

Dupa a treia intalnire de ieri cu Silvia,o sa vin cu niste completari la recenzia anterioara,de fapt cu niste note mai mari.

Oral-9.5 cu CIM si swallows,greseala mea ca la prima intalnire n-am aprofundat.

Normal-9.5,se misca bine si chiar ne potrivim.

Cam atat am avut de adaugat.

• Like 6
Postat

Draga Silvia, pozitiile fiecaruia sunt subiective pe seama ultimului tau mesaj, prin care iti faci cunoscut tariful, dar ceea ce nu reusesc sa inteleg !!! pentru cine faci anuntul ? doar pentru cele 3 - 4 persoane cu care ai fost si spun lucruri frumoase despre tine.

In alta ordine de idei, este bine sa tintesti la mai mult, dar trebuie sa si oferi ceva la schimb, si eu unul nu am vazut nimic in afara de acelasi mister si necunoscut, majoritatea nu te pot contacta (si eu unul am incercat, dar fara reusita), nu vrei sa raspunzi sau poate eu nu stiu care sunt criteriile tale ? nici tu numar de telefon, mail sau mai stiu eu ce alte mijloace de contact...nimic, am zis poate sunt in urma cu tehnologiile astea, dar ma bucur ca nu sunt singur.

si ca sa inchei matematic mesajul : 150 + 50 (camera hotel) = 200 :innocent  parca sunteti toate fetele pe aceiasi linie si atunci de sa mai stam la rand, in zadar si sa ne intrebam unii pe altii cum drq sa te gasim, :refoz  parca nu e de bun simt si consider ca nu respecti comunitatea aceasta de oameni ce existam pe acest site de socializare. 

stima tuturor.

• Minus 1
Postat

Draga Silvia, pozitiile fiecaruia sunt subiective pe seama ultimului tau mesaj, prin care iti faci cunoscut tariful, dar ceea ce nu reusesc sa inteleg !!! pentru cine faci anuntul ? doar pentru cele 3 - 4 persoane cu care ai fost si spun lucruri frumoase despre tine.

In alta ordine de idei, este bine sa tintesti la mai mult, dar trebuie sa si oferi ceva la schimb, si eu unul nu am vazut nimic in afara de acelasi mister si necunoscut, majoritatea nu te pot contacta (si eu unul am incercat, dar fara reusita), nu vrei sa raspunzi sau poate eu nu stiu care sunt criteriile tale ? nici tu numar de telefon, mail sau mai stiu eu ce alte mijloace de contact...nimic, am zis poate sunt in urma cu tehnologiile astea, dar ma bucur ca nu sunt singur.

si ca sa inchei matematic mesajul : 150 + 50 (camera hotel) = 200 :innocent  parca sunteti toate fetele pe aceiasi linie si atunci de sa mai stam la rand, in zadar si sa ne intrebam unii pe altii cum drq sa te gasim, :refoz  parca nu e de bun simt si consider ca nu respecti comunitatea aceasta de oameni ce existam pe acest site de socializare. 

stima tuturor.

buna  ! pentru inceput, eu nu sunt obligata sa raspund tuturor la mesaje cum nici tu nu esti obligat sa te intalnesti cu mine, esti nemultumit? imi pare rau, treci mai departe... sunt curioasa.. cum ti-ai dat seama ca sunt doar 3 , 4 persoane? nu cred ca ai fost tu acolo... si nu toti sunt obligati sa lase recenzii daca la asta te referi... iar "lucruri frumoase" ai impresia ca le-am spus eu sa scrie sau cum? fiecare e liber sa-si exprime opinia...tariful, (clar, trebuia sa fie cineva nemultumit) totusi... cum poti tu. care nici macar nu te-ai intalnit cu mine sa critici asta? poate chiar merit suma respectiva pentru ceea ce fac... la asta te-ai gandit? mi s-ar parea mai corect sa imi reproseze persoanele cu care m-am intalnit cum ca nu as merita.. totusi, nu v-a obliga nimeni sa  aveti intalniri cu mine, daca sunteti nemultumiti puteti cauta ceva mai pe placul vostru si cu asta cred ca am spus tot, multumesc !

• Like 9
Postat

buna  ! pentru inceput, eu nu sunt obligata sa raspund tuturor la mesaje cum nici tu nu esti obligat sa te intalnesti cu mine, esti nemultumit? imi pare rau, treci mai departe... sunt curioasa.. cum ti-ai dat seama ca sunt doar 3 , 4 persoane? nu cred ca ai fost tu acolo... si nu toti sunt obligati sa lase recenzii daca la asta te referi... iar "lucruri frumoase" ai impresia ca le-am spus eu sa scrie sau cum? fiecare e liber sa-si exprime opinia...tariful, (clar, trebuia sa fie cineva nemultumit) totusi... cum poti tu. care nici macar nu te-ai intalnit cu mine sa critici asta? poate chiar merit suma respectiva pentru ceea ce fac... la asta te-ai gandit? mi s-ar parea mai corect sa imi reproseze persoanele cu care m-am intalnit cum ca nu as merita.. totusi, nu v-a obliga nimeni sa  aveti intalniri cu mine, daca sunteti nemultumiti puteti cauta ceva mai pe placul vostru si cu asta cred ca am spus tot, multumesc !

buna si tie, si am revenit tocmai prin pricina de a nu fi gresit inteles.

sunt nemultumit ? DA, pentru ca admir ceea ce este frumos, respect ceea ce iti face placere si sunt de acord sa pretinzi mai mult, dar ... ma repet : nu inteleg pentru cine sau catre cine ai facut anuntul de a creste la cadou ? cand majoritatea nu te pot contacta, nu i-am numarat pe cei care zic ca au fost cu tine, dar nu sunt multi respectivii...

nu e o critica la persoana ta, pentru ca nu trebuie sa critici daca nu cunosti, ci doar o reactie la mesajul tau, prin care in mod oficial ai facut-o ca sa cunoasca tot omu' de cadou si o poti face pe Euro, cine vrea sa iasa din cotidian te va cauta el, dar oare cum ? 

nu te supara pe mine, chiar nu m-a deranjat tariful, chiar daca e egal al celorlalte fete, ci doar atitudinea misterioasa ce pretinde pentru ceva si viceversa :telephone la care nu poti apela din prima.

stima.

Postat

- Locatia - o pensiune din Pitesti
- Modalitatea de contact - PM, messenger

- Detalii despre intalnirea efectiva - am comunicat cu Silvia pe mess si PM, am stabilit intalnirea, m-am prezentat la locul stabilit, am facut cunostinta, am luat-o cu masina si am mers la o pensiune. Acolo am urcat in camera, ne-am facut comozi, am stat un pic de vorba, ne-am sarutat si mangaiat peste tot, Silvia m-a dezbracat in timp ce ma mangaia si saruta, apoi s-a dezbracat si ea… si wow, un corp superb, ce mai, arata foarte bine. A urmat un oral neprotejat foarte bun facut de Silvia, pe care am lasat-o sa isi faca de cap cu ala micu’ pana am terminat in gurita ei, dupa ducandu-se la baie pentru a scapa de incarcatura. Dupa igienizare, din nou sarutari si mangaieri peste tot, inca un oral neprotejat foarte bun facut de Silvia, la un moment dat am intrerupt-o pentru a mai savura sanii ei superbi, am coborat spre abdomen si apoi mai jos, unde am descoperit o piersicuta proaspata, cu care mi-am facut un pic mai mult de cap. Apoi Silvia mi-a pus prezervativul si am trecut in spatele ei, beneficiind de un normal protejat foarte incitant si de o privelista minunata cu funduletul ei in prim plan, pozitie pe care n-am mai schimbat-o, terminand in celedin urma in prezervativ… era prea bine pentru a mai incerca alta. Dupa igienizare, ne-am imbracat, i-am dat cadoul si am dus-o cu masina de unde o luasem.
- Aspectul fizic - 9,5 - frumoasa, destul de inalta, par lung, ochi verzi superbi, sani mari, superbi, cu sfarcuri excitabile, printre cei mai frumosi sani pe care i-am intalnit, fundulet tare, bombat si apetisant

- Igiena - 10 - parfum fin, piersicuta proaspata, curata, epilata, delicioasa

- Detalii despre servicii si note - sex oral neprotejat/CIM - 9,5, sex normal protejat - 10, FK - 9,5, GFE - 9,5, atitudine - 9,5
- Programul de lucru - nu are un program stabilit, in functie de cum are timp
- Tarifare/timp - 200lei, 1 ora si jumatate
- Concluzia finala - de revenit, Silvia e o fata deosebita.

• Like 8
Postat

Daniel,ti-a cerut Silvia 200 lei sau atat ai dat tu?Scuze,dar nu se intelege.

Postat

Daniel,ti-a cerut Silvia 200 lei sau atat ai dat tu?Scuze,dar nu se intelege.

Atat am dat eu... E 150 doua finalizari... O zi frumoasa tuturor... Ieri a fost foarte frumoasa pentru mine ;)

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Buna, si eu as vrea sa te cunosc insa pe mess vad ca e greu de comunicat cu tine. Imi poti lasa pe PM o alta modalitate? Multumesc anticipat!

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Buna, si eu as vrea sa te cunosc insa pe mess vad ca e greu de comunicat cu tine. Imi poti lasa pe PM o alta modalitate? Multumesc anticipat!

Iti recomand sa o cauti pe mess... mister calibra sau ce opel cu c20let ai :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...