stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Postat Septembrie 14, 2014 Blestem parte de bine sa nu aveți..bolile pamîntului pe voi sa va onoreze. mi se rupe pizda de banările voastre.. ma cac e voi si ma pis infetilor. Aici vorbesc de Pisicuts si de Pasarea...Randunica..cea mai curva si penala femeie de pe forum..si pisicuts un linge pizda..o zdreamța de om infect si burtos. Parte de bine si hazna de ninic sa nu aveți sugatori de vieți umane. arza-va jaru si focul iadului pe amîndoi. Repet mi se rupe pizda de voi..nu aveți ce sa-mi faceți..am cont mov...albastru. galben si ma cac pe voi. Pisicuts este o pizda infecta de om..lumea stie. si Randunica la fel. doua zdremțe de oameni..sugeți cariciu.forumul nimfomane este distrus ...pisicuts sugi cariciu.. baneaza-ma mînce..te. canceru.paaaaa
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 Ce e aia o zdreamța? Ca vad ca foloseste des termenul asta 2 1
jolly roger Reputație: 312 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 Hahahaha! Pișă-te pe priză, fă-ți analizele! 1
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Hahahaha!Pișă-te pe priză, fă-ți analizele!dute-n mortu măti..marş..
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 14, 2014 pisicut are nervii slabi, e un pisicut, nu va mai luati de el, il poate lovi epilepsia, s-atunci numai un descantec țigănesc il mai scapa http://1.bp.blogspot.com/-fg1wje2W4yE/U6_PeqRXsiI/AAAAAAAAH5o/Crf0SNR_MGA/s1600/auuuuu.jpg
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 ahhahaha ajunse orfanu la 200 de puncte si l-a resetat pisicuts fgm de transexual care o futi pe fii-ta
indubitabil Reputație: 2178 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Septembrie 14, 2014 Ce e aia o zdreamța? Ca vad ca foloseste des termenul asta Red Bull :laugh2 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 ahhahaha ajunse orfanu la 200 de puncte si l-a resetat pisicuts = fgm de transexual care o futi pe fii-tafutuți morții si răniți mătii aia cu cancer in pizda..ce puroiaza pizdoiu pe ea...arzăte focu iadului si norac sa nu ai niciodata.. si în puşcarie sa mori ma bulangiu gaozar. strivit-ear o măşina cînd esi pe strada..si sa te gandesti la mine si la blestemul meu Ebolaa sa te ucida..sa ma cac pe tine si pe măta ce ți-o dat viața..marş
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 baga-ti-ai pula in fii-ta de transexual urat poti sa scrii ce vrei ca oricum nu citesc ) eu doar te injur, onanistule 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 14, 2014 Blestem parte de bine sa nu aveți..bolile pamîntului pe voi sa va onoreze. mi se rupe pizda de banările voastre.. ma cac e voi si ma pis infetilor. Aici vorbesc de Pisicuts si de Pasarea...Randunica..cea mai curva si penala femeie de pe forum..si pisicuts un linge pizda..o zdreamța de om infect si burtos. Parte de bine si hazna de ninic sa nu aveți sugatori de vieți umane. arza-va jaru si focul iadului pe amîndoi. Repet mi se rupe pizda de voi..nu aveți ce sa-mi faceți..am cont mov...albastru. galben si ma cac pe voi. Pisicuts este o pizda infecta de om..lumea stie. si Randunica la fel. doua zdremțe de oameni..sugeți cariciu.forumul nimfomane este distrus ...pisicuts sugi cariciu.. baneaza-ma mînce..te. canceru.paaaaa https://www.youtube.com/watch?v=9ODkn1Vk6V4
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 Oly tu esti varză..vai de tine..mergi la munca nu trăi din pensia lui măta...esti un coşuros cu pulă mică..vai de capu tău...de ai fi aşa virgonț si in viața reală...ar fi excelent...dar nu esti....esti doar un papagal...paaaa mă pupi la pizdă..dar nu vreau...ca ma infectezi...pa
roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2014 E foarte interesant cum useri cum ar fi Cautotorul, Barbugiu' sau alti cativa sunt gasiti si banati in secunda 2, dar acest specimen sta bine merci pe forum si abereaza in voie timp de cateva zile, ca pana la urma sa ajunga la acest stil de topic...a mia oara 2
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 ahhahaha ajunse orfanu la 200 de puncte si l-a resetat pisicuts =) fgm de transexual care o futi pe fii-tamarş in morții si hristoşii măti de borîtura..accidentu sa te ucidă cînd esi pe stradă sa te adune măta în pătura...sa te coase doctorii..pentru a fi pus in copîrşău..marş
Administrator pisicuts Reputație: 114619 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 14, 2014 Blestem parte de bine sa nu aveți..bolile pamîntului pe voi sa va onoreze. mi se rupe pizda de banările voastre.. ma cac e voi si ma pis infetilor. Aici vorbesc de Pisicuts si de Pasarea...Randunica..cea mai curva si penala femeie de pe forum..si pisicuts un linge pizda..o zdreamța de om infect si burtos. Parte de bine si hazna de ninic sa nu aveți sugatori de vieți umane. arza-va jaru si focul iadului pe amîndoi. Repet mi se rupe pizda de voi..nu aveți ce sa-mi faceți..am cont mov...albastru. galben si ma cac pe voi. Pisicuts este o pizda infecta de om..lumea stie. si Randunica la fel. doua zdremțe de oameni..sugeți cariciu.forumul nimfomane este distrus ...pisicuts sugi cariciu.. baneaza-ma mînce..te. canceru.paaaaa 3
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 ai scris ceva ? vrei sa o futem amandoi pe fata aia ta urata cu spume ? daca ii punem ceva pe cap o futem da-o draq de muista
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 E foarte interesant cum useri cum ar fi Cautotorul, Barbugiu' sau alti cativa sunt gasiti si banati in secunda 2, dar acest specimen sta bine merci pe forum si abereaza in voie timp de cateva zile, ca pana la urma sa ajunga la acest stil de topic...a mia oara dute-n mortu măti si tu ba saracie ce nu-ți convine..sugi pula fraier..specimen esti tu ba coi obosit ..saracie esti si tu...sa ma baneze..si cei cu asta...sa ma sugi de pizda Robertoo
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 14, 2014 mai fetita, revino-ti, ce-i cu limbajul asta pe tine ... calmeaza-te fato
Administrator pisicuts Reputație: 114619 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 14, 2014 mai fetita, revino-ti, ce-i cu limbajul asta pe tine ... calmeaza-te fato fetita de 55 de ani 1
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 PISICUTS aia e măta ce suge pula?Măta a învatat-o pe Randunica sa suga...si tot asa..sugi si tu..vor suge si pruncii tăi...uraşte-mă in mortu măti..pisicut fară carici..nu ai ce-mi face..ma sugi la pizdă..si tu si vrabia
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 14, 2014 si fii-ta ce face ? se uita ? sau suge si ea ceva ?
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 mai fetita, revino-ti, ce-i cu limbajul asta pe tine ... calmeaza-te fatoAza te iubesc nu te baga..stai deoparte..pupic
Administrator pisicuts Reputație: 114619 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 14, 2014 PISICUTS aia e măta ce suge pula?Măta a învatat-o pe Randunica sa suga...si tot asa..sugi si tu..vor suge si pruncii tăi...uraşte-mă in mortu măti..pisicut fară carici..nu ai ce-mi face..ma sugi la pizdă..si tu si vrabia Multi au incercat cu mine,Dar la toti la toti le-am dat rusine,Au vazut cu ochi lor,Cine-i seful banilor. 3
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Autor Postat Septembrie 14, 2014 fetita de 55 de ani cînd mai lins în pizda ai vazut ca sunt de 55..de ani..?mînce-te canceru..si sifilisu..sida si toate bolile...in pizda ta sa fie..pizdă ieftină esti..mai bine ca mine nu te cunoaste nimeni..depravat-ooo şarlatancoo..hoață de vieți umane..asta esti Pisicuts te blestem cîte zile oi avea...marş gunoiule
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum