Sari la conținut

Pisicuts sugi cariciu cu Randunica

stef19

Postări Recomandate

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Blestem parte de bine sa nu aveți..bolile pamîntului pe voi sa va onoreze. mi se rupe pizda de banările voastre.. ma cac e voi si ma pis infetilor. Aici vorbesc de Pisicuts si de Pasarea...Randunica..cea mai curva si penala femeie de pe forum..si pisicuts un linge pizda..o zdreamța de om infect si burtos. Parte de bine si hazna de ninic sa nu aveți sugatori de vieți umane. arza-va jaru si focul iadului pe amîndoi. Repet mi se rupe pizda de voi..nu aveți ce sa-mi faceți..am cont mov...albastru. galben si ma cac pe voi. Pisicuts este o pizda infecta de om..lumea stie. si Randunica la fel. doua zdremțe de oameni..sugeți cariciu.forumul nimfomane este distrus ...pisicuts sugi cariciu.. baneaza-ma mînce..te. canceru.paaaaa

Postat

Hahahaha!

Pișă-te pe priză, fă-ți analizele!

dute-n mortu măti..marş..
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ahhahaha

ajunse orfanu la 200 de puncte si l-a resetat pisicuts =))

fgm de transexual care o futi pe fii-ta

Postat

ahhahaha

ajunse orfanu la 200 de puncte si l-a resetat pisicuts =

futuți morții si răniți mătii aia cu cancer in pizda..ce puroiaza pizdoiu pe ea...arzăte focu iadului si norac sa nu ai niciodata.. si în puşcarie sa mori ma bulangiu gaozar. strivit-ear o măşina cînd esi pe strada..si sa te gandesti la mine si la blestemul meu Ebolaa sa te ucida..sa ma cac pe tine si pe măta ce ți-o dat viața..marş
Postat

baga-ti-ai pula in fii-ta de transexual urat =)) poti sa scrii ce vrei ca oricum nu citesc :)) eu doar te injur, onanistule

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Blestem parte de bine sa nu aveți..bolile pamîntului pe voi sa va onoreze. mi se rupe pizda de banările voastre.. ma cac e voi si ma pis infetilor. Aici vorbesc de Pisicuts si de Pasarea...Randunica..cea mai curva si penala femeie de pe forum..si pisicuts un linge pizda..o zdreamța de om infect si burtos. Parte de bine si hazna de ninic sa nu aveți sugatori de vieți umane. arza-va jaru si focul iadului pe amîndoi. Repet mi se rupe pizda de voi..nu aveți ce sa-mi faceți..am cont mov...albastru. galben si ma cac pe voi. Pisicuts este o pizda infecta de om..lumea stie. si Randunica la fel. doua zdremțe de oameni..sugeți cariciu.forumul nimfomane este distrus ...pisicuts sugi cariciu.. baneaza-ma mînce..te. canceru.paaaaa

https://www.youtube.com/watch?v=9ODkn1Vk6V4

Postat

Oly tu esti varză..vai de tine..mergi la munca nu trăi din pensia lui măta...esti un coşuros cu pulă mică..vai de capu tău...de ai fi aşa virgonț si in viața reală...ar fi excelent...dar nu esti....esti doar un papagal...paaaa mă pupi la pizdă..dar nu vreau...ca ma infectezi...pa

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

E foarte interesant cum useri cum ar fi Cautotorul, Barbugiu' sau alti cativa sunt gasiti si banati in secunda 2, dar acest specimen sta bine merci pe forum si abereaza in voie timp de cateva zile, ca pana la urma sa ajunga la acest stil de topic...a mia oara :slap2

• Like 2
Postat

ahhahaha

ajunse orfanu la 200 de puncte si l-a resetat pisicuts =)

marş in morții si hristoşii măti de borîtura..accidentu sa te ucidă cînd esi pe stradă sa te adune măta în pătura...sa te coase doctorii..pentru a fi pus in copîrşău..marş
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1410710903__images.jpg

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ai scris ceva ? vrei sa o futem amandoi pe fata aia ta urata cu spume ? daca ii punem ceva pe cap o futem da-o draq de muista

Postat

E foarte interesant cum useri cum ar fi Cautotorul, Barbugiu' sau alti cativa sunt gasiti si banati in secunda 2, dar acest specimen sta bine merci pe forum si abereaza in voie timp de cateva zile, ca pana la urma sa ajunga la acest stil de topic...a mia oara :slap2

dute-n mortu măti si tu ba saracie ce nu-ți convine..sugi pula fraier..specimen esti tu ba coi obosit ..saracie esti si tu...sa ma baneze..si cei cu asta...sa ma sugi de pizda Robertoo
  • Administrator
Postat

mai fetita, revino-ti, ce-i cu limbajul asta pe tine ... calmeaza-te fato

fetita de 55 de ani :laugh2

• Like 1

Postat

PISICUTS aia e măta ce suge pula?Măta a învatat-o pe Randunica sa suga...si tot asa..sugi si tu..vor suge si pruncii tăi...uraşte-mă in mortu măti..pisicut fară carici..nu ai ce-mi face..ma sugi la pizdă..si tu si vrabia

Postat

si fii-ta ce face ? se uita ? sau suge si ea ceva ?

Postat

mai fetita, revino-ti, ce-i cu limbajul asta pe tine ... calmeaza-te fato

Aza te iubesc nu te baga..stai deoparte..pupic
  • Administrator
Postat

PISICUTS aia e măta ce suge pula?Măta a învatat-o pe Randunica sa suga...si tot asa..sugi si tu..vor suge si pruncii tăi...uraşte-mă in mortu măti..pisicut fară carici..nu ai ce-mi face..ma sugi la pizdă..si tu si vrabia

pre_1410711429__fdc988c291089ec0075bb10d

Multi au incercat cu mine,

Dar la toti la toti le-am dat rusine,

Au vazut cu ochi lor,

Cine-i seful banilor.

• Like 3

Postat

fetita de 55 de ani :laugh2

cînd mai lins în pizda ai vazut ca sunt de 55..de ani..?mînce-te canceru..si sifilisu..sida si toate bolile...in pizda ta sa fie..pizdă ieftină esti..mai bine ca mine nu te cunoaste nimeni..depravat-ooo şarlatancoo..hoață de vieți umane..asta esti Pisicuts te blestem cîte zile oi avea...marş gunoiule

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...