Sari la conținut

Pisicuts sugi cariciu cu Randunica

stef19

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Uite-ți forumul, Pisicuts. :(

Tot ce faci de 1 an încoace duce către asta.

De ce lasi sa se naruie ceva ce alții nu pot construi în ani de zile?

Nu ma lasa sufletul sa ma port urat cu o femeie de-o varsta cu ai mei , as putea vorbi insa cu Doamna Izabela va rog sa va asezati in genunchi si sa incepeti sa imi sugeti puloiu cu oo cu tot pana va improshc toata fata de la frunte pana la barbie si de la ochiul drept pana la stang iar la felul doi sa trecem la anal cu tras de par din spate si talpa pe obraz cu plansete suspine si tipete pana strangeti cearceaful in pumni de bagaboanta stricata si tulburata la cap ce sunteti. Sarut-mana.

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

De ce crede-ți ca-mi raspunde la replici.pisicuts/pasărea infectă si penală..pentru ca este adevarat ce spun..urmareste toate postările mele..ca o jegoasa..cînd a cunoscut-o mama nu stia cum sa se imbrace..purta şosete negre flauşate in sandale..si acum...dă lecții de morală si etică la forumişti..futui morții lu măsa aia paralitica. ..a furat ok..dar sa recunoasca..si sa nu distruga munca facuta de alții..vino la mama fraier-o sa te învețe afaceri..ca esti habarbistă..nu meriți sa te numeşti Pisicuts..ai spurcat...forumul jegoasoo..lumea stie..ca esti gunoaieeee

Postat

Nu ma lasa sufletul sa ma port urat cu o femeie de-o varsta cu ai mei , as putea vorbi insa cu Doamna Izabela va rog sa va asezati in genunchi si sa incepeti sa imi sugeti puloiu cu oo cu tot pana va improshc toata fata de la frunte pana la barbie si de la ochiul drept pana la stang iar la felul doi sa trecem la anal cu tras de par din spate si talpa pe obraz cu plansete suspine si tipete pana strangeti cearceaful in pumni de bagaboanta stricata si tulburata la cap ce sunteti. Sarut-mana.

esti o penală cine este Izabela ca nu o cunosc zdreamță infectă de om...esti o pizdă nu te mai obosi sa răspunzi..la replici..fute.-mi o linie..si vezi de vagaboante ..dule la produs ca esti falit..banii sau terminat bă sarăcie..marş..ma cac pe familia ta si pe ai tăi parinți..ca te-au facut foarte penală...saracie..

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

AHAHAHHAHAAHHAHA

• Like 1
Postat

asta este o replica inteligenta si diplomată părerea ta???nu ai creier nici cît o gaină esti patetica Pizdicuța..suge pizda mea..dar ma infectezi...la useri le e frica..de tine dar mie nu...si majoritatea stiu adevarul. nu ai respect din partea lor..te fut in gura javra urîta..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

esti terminat sau terminata ?????? :no2

Postat

Sugi pule vrabie/pisicuts de luni dimineată..accidentu sa te loveasca azi.

• Like 1
Postat

Oly repet nu te băga..esti dezinformat..eu nu am de ce sa mint...Pisicuts actual este o javra de pestoica hoață..Pisicuts cel adevărat nu ar fi dat niciodată astfel de replici la provocărea mea..dar a uiat sa vage o manea...nu stiu cum a uitat vrabia asta uscată si urîtă ..poate se va îngraşa acum daca e borțoasa..

• Oras:Bucuresti
Postat

Taci ca l-am gasit pe tac-tu, Stefa, pe net...apare si ma-ta (fostul Pisicuts =)) ) in cadru la un moment dat. Recunoaste ca te cheama FerdEnant =))

AAAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Postat

"....ca-i cu capu', ca-i cu toate boalele...cu diabetu'...cu mai multe, cu tomori la cap" =)) "....are boala copiilor pentru toata viata"  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nebunu' meu, unde le tot gasesti?!?! te vreaaaaau :D

• Like 1
Postat

Acum userii stiu adevarul..face-ti caterină ptr ca forumul asta a deveni..un loc de caterinca ptr cei ce nu au o slujba si fut menta..troaca de porci..iadul se va dezlănțui in cîteva zile..pregatiți-va de cei mai rau..atunci cînd nu veți putea accesa site-ul doar plătind cu cardul..indiferent de culoare..sa ma sugi de pizdă vrabie/pizdicuts actual..

• Like 2
Postat

Acum userii stiu adevarul..face-ti caterină ptr ca forumul asta a deveni..un loc de caterinca ptr cei ce nu au o slujba si fut menta..troaca de porci..iadul se va dezlănțui in cîteva zile..pregatiți-va de cei mai rau..atunci cînd nu veți putea accesa site-ul doar plătind cu cardul..indiferent de culoare..sa ma sugi de pizdă vrabie/pizdicuts actual..

Asa este. Sfarsitul este aproape. Dracii au venit pe pamant :)

Postat

exact ce se vorbea pe topicul de mai jos

unii chiar daca injura, se comporta de parca ar fi in ultima ghena de gunoi      ....   sunt acceptati si nu intra sub incidenta regulilor pentru ca asa vor adminii ...

http://nimfomane.com/forum/topic/31288-vox-populi/

astea sunt regulile la vrabie..bine ca a facut forum personal..niciodata nu va ajunge la prformanța mamei mele aka PISICUTS ADEVARAT..nici daca se mai naste o dată
  • Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

desi sunt de putin timp aici ...   cred ca stef ( cu toate ca imi pare rau sa fac asta avand in vedere comportamentul sau ) are dreptate ..

a ajung o troaca de porci acest site ...  fara reguli si/sau fara cineva care sa impuna cat de cat putina ordine

Postat

astea sunt regulile la vrabie..bine ca a facut forum personal..niciodata nu va ajunge la prformanța mamei mele aka PISICUTS ADEVARAT..nici daca se mai naste o dată

Stef, mama ta este Pisicuts? Mă sa-mi bag pula.... :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Blestem parte de bine sa nu aveți..bolile pamîntului pe voi sa va onoreze. mi se rupe pizda de banările voastre.. ma cac e voi si ma pis infetilor. Aici vorbesc de Pisicuts si de Pasarea...Randunica..cea mai curva si penala femeie de pe forum..si pisicuts un linge pizda..o zdreamța de om infect si burtos. Parte de bine si hazna de ninic sa nu aveți sugatori de vieți umane. arza-va jaru si focul iadului pe amîndoi. Repet mi se rupe pizda de voi..nu aveți ce sa-mi faceți..am cont mov...albastru. galben si ma cac pe voi. Pisicuts este o pizda infecta de om..lumea stie. si Randunica la fel. doua zdremțe de oameni..sugeți cariciu.forumul nimfomane este distrus ...pisicuts sugi cariciu.. baneaza-ma mînce..te. canceru.paaaaa

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/640/391/6f7.jpg

• Like 1
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Indiferent cine este la "pupitru" mai trage niste linii ca iar avem specimene fugite de la balamuc!  :slap2

• Like 2
Postat

Face-m caterincaaaa  :rockettes-1 'tu-ti rasa ta de copil agramat al ADEVARATULUI PISICUTS! =))

• Like 1
Postat

Pizdicuts sugi pe maț

Postat

stefipufi fgm manca-te-ar accidentu =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...