Sari la conținut

Pisicuts sugi cariciu cu Randunica

stef19

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

sa nu ma cobor ls nivelul retardaților ca tine..si sa las zdreamța sa se bucure..de site..asta spune..adevarata PISICUTS..

Și iar celebrul cuvant zdreamță. Inițial am crezut ca e din tastatură dar se pare ca e de mai sus, de la mansardă.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Și iar celebrul cuvant zdreamță. Inițial am crezut ca e din tastatură dar se pare ca e de mai sus, de la mansardă.

Se pare ca il foloseste cu buna stiinta si...culmea il foloseste cum trebuie :))

zdreamta  click sa vezi si sa nu crezi :)))

• Like 2
Postat

Apropo, stef19 cu mine te futi ? lasa-i pe astia ca sunt bagabonti :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

mie imi place cand o baga pe aia cu "mortu matii".....

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

mie imi place cand o baga pe aia cu "mortu matii".....

da ...  aia care fut morti ...  sunt cei mai tari

Postat

Se pare ca il foloseste cu buna stiinta si...culmea il foloseste cum trebuie :))

zdreamta  click sa vezi si sa nu crezi :)))

Să mor dacă am știut ca și varinta zdreamță e acceptată!! In cazul ăsta imi retrag cuvintele. Stefi știe clar ce vorbeste. Pruteanu e pistol cu apă in comparatie cu ea. :laugh2

• Oras:Romania-TimiÅŸoara
Postat

Zdreamță da-mi acces la PM..sa-ți spun doua vorbe in privat după fa ce vrei...pt tine este mesajul zdreamță de vagaboantă pizdicuts hoțomanca

Vizitator
Postat

Dar da-i aici, sa citim si noi ...

• Oras:Bora Bora
Postat

Ba Nellule, n-am avut placerea sa te cunosc, da' sa-mi bag p*** (ca mai bine n-oi putea zice), ce imaginatie poti avea... :)

Thecat-ule,la tine chiar am pretentii ;) nu e Nellu76....deja compari floarea pastelui cu basina porcului...e trist :(

Postat

Pisicuts,un sfat amical: banneaza toti userii care iti tin DG-ul sus si slobozeste-i tastatura doar Stefaniei....succesul o sa-ti fie garantat si rating-ul pe masura ;)

Postat

Thecat-ule,la tine chiar am pretentii ;) nu e Nellu76....deja compari floarea pastelui cu basina porcului...e trist :(

barbugiule...vezi ca te banează pizdivuts/pasărea..daca te beşesti....si grija dă-o pe fîsîite...sa nu te audă ca deloc îți taie capul pulii..
Vizitator
Postat

Du-te ma in pula mea de dezaxat =))

Bah , plm , cum dreaq ai ajuns da la Belcigatele la Bora Bora ?

Postat

Cu Tarom-ul pana la Frankfurt si de-acolo tot asa =))

Vizitator
Postat

Cu Tarom-ul pana la Frankfurt si de-acolo tot asa =))

Acu ai IP-iu da bora bora ?  :laugh2

Postat

a zburat mariane...lasa-l sa se afunde īn lectură..are ce să citeasca pe acest topic..dedicat la curveta si penala..sa o mînce puşcaria de zdreamța penală.. Pizdicuts/Randunica...sa ma fut in neamu măti gunoaie infecta ce esti...huuuooooooo hoața mincinoada ..ce esti...te retragi de pe forum cînd nu-ti convine...aşa fac femeile laşe.. fut mortu măti Pizdicutz
Postat

Fă Stefanio,eu n-am nimic cu tine...pana acum trei zile ai pupat-o in pizda pe Randunica pana la orgasmul cel continuu si fara de sfarsit....de unde suceala asta la 180°???

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Fă Stefanio,eu n-am nimic cu tine...pana acum trei zile ai pupat-o in pizda pe Randunica pana la orgasmul cel continuu si fara de sfarsit....de unde suceala asta la 180°???

voi nu pricepeți ca pizda a furat ceva ce nu-i aparține mamei mele....am fost cu două fețe si ioooo...că e la modă pe forum să fii PUPINCURIST...e plin de fățarnici..si lingăi pe forum..te-am lămurit?ai grija nu înjura ca te banează..pe mine că-i fac în spume..si le dau să mînce din VILMA...văd ca nu ma banează....eu stiu ce asteaptă...de asta nici nu vor să ma banze...dar mă cac pe ei..nu le dau satisfacția asta. le-am făcut tafic.. destul..sa-mi dea accept la PM si le zic în privat..nu vreau martori..

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

....de unde suceala asta la 180°???

Ajunsese la 200+ si i-a dat Pisicuts kilometrajul inapoi inainte sa apuce sa ia tigaia.;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...