darrianus Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2014 Am vorbit cu ea pe simpatie. o avem pe aici sa vad cu cine am stat de vorba? eu: o ora la mine de exempluArinaLucia: Ok.in ce zona locuieștieu: militari residenceeu: cat ar fi cadoul? plus minusArinaLucia: Wa..fac ceva.eu: in ce zona stai?ArinaLucia: Propune.mi tu și iti zic ok sau nu. Si la ce oraArinaLucia: Lg muncii.eu: 100 ron la mine plus taxieu: nu cunosc bine bucurestiulArinaLucia: Iubire..100 ron iei anuntul telefonic. Si iti vn cn stie ceArinaLucia: O zi buna
dale cooper Reputație: 33 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Twin Peaks Oras:Twin Peaks Postat Septembrie 15, 2014 Asta e, dacă te-ai zgârcit... trebuia să-i zici 110 lei.
Membru Premium only-me Reputație: 17506 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 16, 2014 La 15.09.2014 la 10:15, Darrianus a spus: Am vorbit cu ea pe simpatie. o avem pe aici sa vad cu cine am stat de vorba? eu: o ora la mine de exempluArinaLucia: Ok.in ce zona locuieștieu: militari residenceeu: cat ar fi cadoul? plus minusArinaLucia: Wa..fac ceva.eu: in ce zona stai?ArinaLucia: Propune.mi tu și iti zic ok sau nu. Si la ce oraArinaLucia: Lg muncii.eu: 100 ron la mine plus taxieu: nu cunosc bine bucurestiulArinaLucia: Iubire..100 ron iei anuntul telefonic. Si iti vn cn stie ceArinaLucia: O zi bunaDaca spuneai 100 eur in 4 labe venea !!! :laugh2
darrianus Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 16, 2014 Mi-a zis sa propun si imi zice daca e ok sau nu ) mi-a dat block direct. Daca zicea ca vine doar cu 150 si taxiu, o luam , bine ca a raspuns asa...cine stie ce apucata imi luam pe cap.
*mark* Reputație: 9 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2014 alta care se crede de 300 - 400 ron
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum