Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Colegi care ști ceva despre fetele noi de la intrare în Deva de la izvor?sunt 2 fete noi care arata foarte bine a fost careva la ele?

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Unde este zona asta izvor? Sunt cumva pe strada aceea la intrare in Deva dinspre Simeria unde stau vreo 4-5 in grup?

Postat

Zona izvor este la întrare în Deva de către Mintia, sunt doar 2 fete acolo le-am văzut pt prima data ieri seara și astăzi după masa,arata foarte bine fetele

• Oras:deva
Postat

Unde este zona asta izvor? Sunt cumva pe strada aceea la intrare in Deva dinspre Simeria unde stau vreo 4-5 in grup?

Nu este la iesire din Deva cum mergi spre Mintia sau A1 pe pod ,gasesti fetele langa giratoriul de pe centura .
  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat

Știe cineva dacă mai prestează taximetrista? Niște informații gen Nr de telefon, sau Nr de mașină ar fi binevenite. Mulțumesc

Postat

0757085027

Iulia din deva

E o fata care face traseul

Nu prea iasa

Doar sunata iasa afara

Are vreo 23 de ani

Nu e asa de faina

Oral nota 8

Normal 7

Anal 6

Nu e asa de ingrijita

Cere intre 30 si 50 de lei !

Postat

Salutare,

Ceva noutăți? Mai găsești ceva perioada asta care sa arate cât de cât ok, pentru o tura rapida? Dacă da, unde și cam pe la ce ore?

Postat

Știe cineva unde găsim și noi ceva la strada la ieșire din Deva către Sebeș?

primele caprioare le vei zari in zona statiei de la Santuhalm pe stanga cum iesi din Deva , in zona podului imediat dupa iesirea din deva iarasi mai stau fete ,langa Dhs iarasi este cuib .Mai gasesti in zona nodului de autostrada dupa Simeria veche si in general in parcarile cum mergi spre orastie
  • Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Pentru amatorii de fete la traseu faceti dreapta spre Geoagiu si mergeti inainte. Dupa ce treceti peste autostrada sunt fete care stau la traseu. Mai incolo in sat exista o benzinarie si stau si acolo. Sunt clar de etnie dar am vazut una frumoasa, machiata, rujata, fusta mini, craci lungi. Am avut pasager si nu am putut opri dar saptamana viitoare daca mai am drum prin zona si o mai gasesc pe aia frumoasa o sa opresc sa o testez.

Am fost acum ceva timp (5 ani sau chiar mai mult) de cateva ori la una draguta "Maria de la Geoagiu": Mica (aprox. 160 cm), slim (aprox. 45 kg), tate foarte mici dar dragute, "de etnie" si cu un tatuaj mic pe piept. - Era faina micuta!

Mai lucreaza? A mai fost cineva acolo?

D!

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Sunt doua tigannci grase,jegoase si urate,una blonda si una bruneta. Pur si simplu nu ai cum sa platesti ca sa futi asa ceva! Doar sa ai probleme la cap!

• Oras:Tim
  • Oras:Tim
Postat

Cum arata cea de la moll din Deva??dane detalii

Blonda inalta, la vreo 35 ani cred. Nu era grasa si nici frumoasa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...