199522 Reputație: -64 Postat August 12, 2020 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Partajează Postat August 12, 2020 Apropo aproximativ ce vârstă are mult ravinita blondina miii de mulțumiri Link spre comentariu
giovani090 Reputație: 4 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 In statia de autobuz de la Rapas este o bruneta foarte de treaba Cristina cred! Oral sa zic 8 si la normal tot 8. 50 leiE stramta si are si un tatuaj pe spate in partea de jos. Sper sa fiu de folos cu ceva. Nu prea stiu sa fac recenzii!Numai bine ! Link spre comentariu
furcoat1992 Reputație: 6 Postat August 15, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 15, 2020 Salut.urmeaza sa vin in romania in cateva saptamani si voi tranzita zona. Cine poate sa imi spuna si mie ce fete la traseu sunt in zona ilia,deva, de ce fete trebuie sa ma feresc si care sunt ok. Multumesc. Link spre comentariu
nocturnul02 Reputație: 0 Postat August 24, 2020 Partajează Postat August 24, 2020 Salutare, o stie cineva pe domnisoara micuta de statura, cred ca e de etnie, care sta la intersectia de langa benzinaria MOL ? Sau intre ce intervale de timp sta ? Sau macar un numar de telefon ? Imi atrage tot timpul atentia si doar acum mi-am facut curaj sa opresc la ea dar nu am gasito nici de cum, ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
wladut21 Reputație: 28 Postat August 24, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat August 24, 2020 Salutare, o stie cineva pe domnisoara micuta de statura, cred ca e de etnie, care sta la intersectia de langa benzinaria MOL ? Sau intre ce intervale de timp sta ? Sau macar un numar de telefon ? Imi atrage tot timpul atentia si doar acum mi-am facut curaj sa opresc la ea dar nu am gasito nici de cum, ma poate ajuta cinevaSpune "pass". E mereu cu salaul dupa ea,tine telu deschis cu el si e pe graba mare. El de regula sta in parcare la Mol ;) Link spre comentariu
wqwq82 Reputație: 8 Postat August 25, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat August 25, 2020 De fata care sta la sere,stiti ceva? Aia cu ochelari. Merita? A fost cineva? Link spre comentariu
anonim09 Reputație: 1 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Pe langa maimutele care sunt de obicei la strada eu zic ca merita. Link spre comentariu
drujbarul69 Reputație: 18 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 E buna fata cu ochelari de la sere fata de altele si e super tipa de treabă Link spre comentariu
gabi12345 Reputație: 47 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Salutare, o stie cineva pe domnisoara micuta de statura, cred ca e de etnie, care sta la intersectia de langa benzinaria MOL ? Sau intre ce intervale de timp sta ? Sau macar un numar de telefon ? Imi atrage tot timpul atentia si doar acum mi-am facut curaj sa opresc la ea dar nu am gasito nici de cum, ma poate ajuta cinevaSeara dupa 19, dar vezi ca e **spam editat**ă si umbla politia mult pe acolo Link spre comentariu
gabi12345 Reputație: 47 Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 E buna fata cu ochelari de la sere fata de altele si e super tipa de treabăPăi cât costă și cum se descurca Link spre comentariu
gherd24 Reputație: 150 Postat August 26, 2020 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat August 26, 2020 Păi cât costă și cum se descurca preturile difera la traseu de la 40 lei minim un scurt pana la 100 lei combinat depinde ce iti doresti Link spre comentariu
fr33d00m Reputație: 27 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 E buna fata cu ochelari de la sere fata de altele si e super tipa de treabă Unde sunt serele astea mai exact? Link spre comentariu
trompi Reputație: 0 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Căutați pe google curva fututa in mașina ... pe xxnx ... e cu ochelari. Ea e fata de la sere Link spre comentariu
mihai deva Reputație: 3121 Postat August 29, 2020 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat August 29, 2020 https://www.xvideos.com/video52434349/curva_romanca_traseista Link spre comentariu
Vizitator marsxx Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Partajează Postat August 30, 2020 Mistoo Link spre comentariu
mytza92 Reputație: 96 Postat August 31, 2020 Oras:it Oras:it Partajează Postat August 31, 2020 Azi dimineața în jurul orei 11 la Santuhalm chiar înainte de semafoare în fata la motel sensul de mers către Deva era o fata super frumoasa cu niște pantaloni scurți roz. Dacă are cineva mai multe detalii as fi foarte recunoscător. Mulțumesc. Link spre comentariu
mytza92 Reputație: 96 Postat August 31, 2020 Oras:it Oras:it Partajează Postat August 31, 2020 Zilele trecute în prima stație de autobuz de la ieșirea din spini spre Deva pe partea dreapta era o fata frumoasa care avea un tricou negru tip franjuri. Dacă știe cineva as fi recunoscător. Link spre comentariu
jon9022 Reputație: 56 Postat August 31, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 31, 2020 Colegu fata de care zici de la Santuhalm langa motel este o fata foarte ok din toate punctele de vedere,merita sa o iei,am fost cu ea de multe ori pt ca este ft de treaba si ft curata(parfumata) Link spre comentariu
mytza92 Reputație: 96 Postat August 31, 2020 Oras:it Oras:it Partajează Postat August 31, 2020 Colegu Jon te rog mai multe detalii, dacă ai avea nr te telefon sau știi mai multe mi-ai fi de mare ajutor Link spre comentariu
mytza92 Reputație: 96 Postat August 31, 2020 Oras:it Oras:it Partajează Postat August 31, 2020 Cam la ce ora este de găsit și ca locație unde poți merge cu ea, pentru ca sincer pana acum nu am fost la fete la strada doar la camera și chiar nu știu cum se procedează Link spre comentariu
jon9022 Reputație: 56 Postat August 31, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 31, 2020 mytza92 nr de telefon nu vrea sa dea(cu toate ca o cunosc de mult timp)este in fiecare zi pe la 09:30-10:00 langa motel loc de actiune are ea(de obicei spre Hunedoara peste drum de macon este o poenita si cv ruine de cladiri acolo cam este locul ei,fata este din Hunedoara,ca si abordare o vezi te opresti langa ea si o chemi la tine(merita fata chear prin zona nu stiu sa fie alta mai buna si frumoasa ca si ea)spor la futut si dai pe ea ca este buna rau Link spre comentariu
mytza92 Reputație: 96 Postat August 31, 2020 Oras:it Oras:it Partajează Postat August 31, 2020 Ce scoruri are? Link spre comentariu
jon9022 Reputație: 56 Postat August 31, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 31, 2020 Ultima data avea 50 lei sau 100 lei combinat Link spre comentariu
espadron Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Septembrie 8, 2020 Salutare, ieri pe la ora 15 pe centura Devei între Wien și ApaProd era o domnișoară bruneta, îmbrăcată într-o rochiță neagră. Prețuri 50 cu 100 combinat. Nu am putut rămâne dar părea foarte ok și nu este de etnie. Ști ceva despre ea? Link spre comentariu
grozav11111 Reputație: 208 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Septembrie 8, 2020 Salutare, ieri pe la ora 15 pe centura Devei între Wien și ApaProd era o domnișoară bruneta, îmbrăcată într-o rochiță neagră. Prețuri 50 cu 100 combinat. Nu am putut rămâne dar părea foarte ok și nu este de etnie.Ști ceva despre ea?Da , te duce in spate la Parva Electrical unde daca vrei sa futi cu spectatori e the best. PLM la 100 de lei futi ceva in camera, garsoniera etc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum