Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Andrei142
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, abarth1987 a spus:

azi ma duc pe acolo sa vad daca e in zona...sta pe partea cu scoala sau pe cealalta?

Pune o poza mai discreta cu ea. Sa o vedem la corp măcar. Fara fata. Ms

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

cred că citește forumul...ieri fetele erau către benzinăria Petrom, nu mai stateau lângă giratoriu 😁

• Haha 1
  • Oras:deva
Postat

Confirm cele spuse de cucubau ieri dupa masa pe la ora 18 erau cele doua fete spre intrarea 2 a defunctului mall unde sta controlul la masini de marfa

Postat

Unde pot sa găsesc și eu o fata care stie sa facă oral bine, și dacă știți sim cam pe la ce ora o pot găsi, mulțumesc anticipat 

• Minus 1
  • Oras:hunedoara
Postat
La 21.03.2022 la 15:08, patriotul11 a spus:

pe paerte cealalta pe diagonala

am mers 3 zile la rand si nu e nimeni...pe la ora 16 si la ora 17

esti sigur ca mai sta pe acolo?

Postat

Salutare ,ieri duma masa in jurul orei 17 30 pe dn in panta langa drumul ce duce la flotatie spre sensul cum vii finspre arad era o bucata la 20 de ani foarte faina ,vorba aia prea fain prea ca la tara eram cu cineva si nu am putut opri stie cineva ceva detalii ?

Postat

Buna colegu, acolo cam incepind din primavara sa dea frunzele prin copaci sa nu te vada indiscretii  sunt tot felul de fete de la super uriciuni, la super bunaciuni , era una din CT roscata mai frumoasa si curata decit multe inchipuite

• Like 1
Postat

Buna colegi la 19,45 urcind prin Hunedoara spre Calan era tigancusa de la scoala 5 , de mult nu am mai vazut-0 la munca

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, patriotul11 a spus:

Buna colegi la 19,45 urcind prin Hunedoara spre Calan era tigancusa de la scoala 5 , de mult nu am mai vazut-0 la munca

am vazut-o si eu astazi...m-am uitat la ea sa vad daca e cea de care vorbeste patriotul11 si a inceput sa imi faca cu mana sa opresc....nu am oprit ca era circulatie si chiar nu stiu unde naiba o poti duce sa o futi(printre case)

mie mi se pare **spam editat**...

Postat

Buna colegu Abarth , acolo numai ea sta cred ca are o problema si la mansarda , daca incetinesti si intri pe strada sau doar incetinesti face cu mina ,daca ai prietena sau nevasta geloasa ai pus-o ca da impresia ce te cunoaste , e naspa situatia aveti grija

Postat

Buna colegi cele doua fete de la giratoriul din Santuhalm la 0ra 19si 15 erau pe intrare indeva dupa UM pe dreapta cum vii la intrarea doi de la Fosta Flotatie

Vizitator calatorul00
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, patriotul11 a spus:

Buna colegi cele doua fete de la giratoriul din Santuhalm la 0ra 19si 15 erau pe intrare indeva dupa UM pe dreapta cum vii la intrarea doi de la Fosta Flotatie

Ai dreptate colegu,şi eu le-am văzut acolo astăzi la ora 17,au schimbat locația,dar este şi acolo multă criculație .

Postat

Da corect este circulatie , dar este si intimitate ca drumul alaiese jos la urcarea pe autostrada  si e pustiu poti executa cam ce doresti

Postat
La 28.03.2022 la 22:17, abarth1987 a spus:

am vazut-o si eu astazi...m-am uitat la ea sa vad daca e cea de care vorbeste patriotul11 si a inceput sa imi faca cu mana sa opresc....nu am oprit ca era circulatie si chiar nu stiu unde naiba o poti duce sa o futi(printre case)

mie mi se pare **spam editat**...

Dă-mi te rog o locație exacta ca nus din oraș dar știu fata și as vrea sa merg la ea unde mai exact e nr 5 în hd

• Minus 1
Postat

Colegu cosmyn 23 fata din Hunedoara este cum treci de ultimul semafor in Hd in drum spreCalan fata sta la urmatoarea intersectie pe partea drepta

Postat
Acum 29 minute, patriotul11 a spus:

Colegu cosmyn 23 fata din Hunedoara este cum treci de ultimul semafor in Hd in drum spreCalan fata sta la urmatoarea intersectie pe partea drepta

Si cam între ce ore sta și ce tarif are e curată ??

• Minus 1
Postat
Acum 14 minute, cosmynn_23 a spus:

Si cam între ce ore sta și ce tarif are e curată ??

eu am trecut si pe la ora 17 si ora 18 si era acolo...dar nu e in fiecare zi

nu pare prea curata sa stii..repet nu am oprit la ea doar ce am vazut din masina

https://www.google.com/search?q=Școala+Gen.+Nr.+5%2C+Bulevardul+Decebal+19%2C+Hunedoara+331123&rlz=1C2GCEA_enRO979RO979&source=hp&ei=k8RGYpulIoLClwTElrygBA&iflsig=AHkkrS4AAAAAYkbSo6wmfmhgS2PTVfMbvJ9he5YKILcD&ved=0ahUKEwjbupKoxfL2AhUC4YUKHUQLD0QQ4dUDCAs&oq=Școala+Gen.+Nr.+5%2C+Bulevardul+Decebal+19%2C+Hunedoara+331123&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAxQAFgAYIoTaABwAHgAgAGLAYgBiwGSAQMwLjGYAQCgAQKgAQE&sclient=gws-wiz

aici e scoala ,ea sta peste drum (drumul care mergi la hasdat din hunedoara) unde este un banner cu SPALATORIE SELF SERVICE

• Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat

Colegii,ceva pe zona calan-hd-deva?ca in ultimul timp choar nimic...

Postat

Colegii era o fata simona de culoare  dar frumoasa rău voce caldă cu niște buze mari stătea într-o vreme pe dupa sens imediat pe stinga cum mergi spre Simeria era mica de înălțime simona par a o chema era tinerii mica de înălțime nam mai văzut-o de vrei 2 3 ani știți ceva mai activează??

• Minus 1

Postat

Daca e vorba de fata slabuta din Orastie , mai face un copil mai ia o bateie sora cu moartea , cam asta e programul ei, intradevar o diparut de vre-un an doi zic eu, daca despre ea e vorba

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...