Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Hd
  • Oras:Hd
Postat

Am trecut pe acolo da nu am văzut nici o fata ?

la Orăștie mai stau ceva fete ?

• Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
  • Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare ceva noutati prin zona??

• Oras:Deva
Postat
La 08.11.2022 la 20:40, mdaniel22 a spus:

Ceva noutati pe zona?

Am trecut prin zona Geoagiu și erau 3 la bariera! Una dintre ele mai în vârstă 35+ iar celelalte 2 pareau de maxim 20ani. Am oprit...toate de etnie, preț o.p/ n.p 100ron!

Mi-au spus ca iasă de la 10 la 14 in fiecare zi la bariera sau parcarea din Aurel Vlaicu situata pe d.n7. Nu am rămas, igiena nu era corespunzătoare.

• Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Asa ziceam si eum iuda sa ceri 100 lei pe marginea drumului cand in cel mai mefericit caz iei cu 150 lei pe camera .Da e o vorba nu e prost cine cere e prost cine da ,fiecare marfa are clientul ei.Mai de mult prin vara aveam chef de un scurt si opresc la una care sta mai in jos de benzinaria mol ,aspect 7 cu indulgenta .Sa imi stea inima in loc cand mi-a zis tarifele 80 lei OP si 150 combinat .Am plecat cu 200 la ora cand am auzit

• Oras:peste tot
Postat

Buna Stai linistit colegu ca roscata aia frumoasa ce-i drept de dupa Simeria veche de anul trecut cerea 80 OP si 150 combinat, o se le inghete puta cine dracu sa le si dea , sunt pe camera la 100 mai rar dar la 150 sunt

Postat

Salutare! Știe cineva ceva de femeia aia de la Geoagiu bariera cu o mașina neagră, e mai tot timpul dimineața acolo? 
ceva prețuri, igiena?

Postat
Acum 11 ore, rapunzel09 a spus:

Salutare! Știe cineva ceva de femeia aia de la Geoagiu bariera cu o mașina neagră, e mai tot timpul dimineața acolo? 
ceva prețuri, igiena?

De vreo 4-5 ani vine pe acolo are un Opel parcă, e super curată 100 Ron finalizarea combinat protejate toate serviciile, poate face oral ne,are niște sâni senzație,de s-ar muta pe cameră ar rupe 😁

Postat
Acum 2 ore, cocodor a spus:

De vreo 4-5 ani vine pe acolo are un Opel parcă, e super curată 100 Ron finalizarea combinat protejate toate serviciile, poate face oral ne,are niște sâni senzație,de s-ar muta pe cameră ar rupe 😁

Vreun nr de telefon, fb? 

Postat

Nu am nr 🤔, dimineața la 10 11 e prezentă va orientați după mașină un Opel Tigra ADR.parca are Nr îl parchează lângă haltă 🤔

• Oras:hunedoara
Postat

Dar răspunde la telefon? că am incercat și nimic,sau doar acolo o găsim, cu acel Opel că indiciu??

Postat

Da acolo sta inante sau dupa podul de la Strei sai in parcarea de la statia CFR Simeria veche

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, grozav11111 a spus:

Acu pe bune, tu ai fute asa ceva?

Ai sa fi uimit hahahaha sunt o grămadă care fut asa ceva, poate și mai rău decât asa ceva. Eu unu ma mulțumesc cu o laba când nu găsesc ceva mai bun. Am avut un amic din Turcia și unu din Germania de mergeau aproape tot timpul numai la asa ceva și doar la stradă. Nu am înțeles de ce niciodată de ce nu vroiau sa meargă pe cameră 

• Like 1
Postat

Buna colegii, sunt tot felul de fetisuri , plus constringeri , uni colegi nu pot fute prin oras fiind  prea cunoscuti altii nu au timp sa ia teapa dupa teapa

Postat
Acum 4 ore, orto2022 a spus:

Buna colegii, sunt tot felul de fetisuri , plus constringeri , uni colegi nu pot fute prin oras fiind  prea cunoscuti altii nu au timp sa ia teapa dupa teapa

Serios!!! Vorba lui @addictedto69 " mai bine o laba" 🤣

Postat

Corect colegu  o laba la timpul ei face cit 10 femei era o vorba din batrini , lasa ca si pe camera sunt niste aratari de iti piere cheful de pizda o luna

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...