Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
  • Telefon: cosmin2281
Postat

Nu prea știu așa preturile în ultima vreme dar când auzi 200/300 finalizarea am impresia că sunt foarte multe cereri că și la imobiliare de a urcat prețul așa cel puțin pe Deva 

Sunt adeptul femeilor mature adică 45 + care la noi la Deva aia de 30 e matura ele as cred e o părere personala

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 1 oră, yo soi ilie dumitresco a spus:

La intersectia catre Geoagiu ii plin in perioada asta,mai ales cand in vreme buna in jurul orei 12.

Da este plin de țigănci din colonie de la gioagiu cine merge la așa ceva 

• Oras:peste tot
Postat

Ultimele dati cind am avut drum pe acolo erau niste aratari din masina luai panica din mers

Postat

La peco la.gurasada tigancusa 70 NP curata dar acțiune zerooooo,e praff nu merita nici 10 lei.

Postat

Scuze cind am zis de aratari ma refeream la cele de dupa Calan spre Petrosani  la Rusi parca

Postat

Acolo la Peco Petrom la Gurasada sunt cele doua tiganci consacrate una mica slaba si un mai inalta , pe cind umblam pe ruta cu treaba  , si ceva apariitii sporadice

Postat
Acum 7 ore, orto2022 a spus:

Acolo la Peco Petrom la Gurasada sunt cele doua tiganci consacrate una mica slaba si un mai inalta , pe cind umblam pe ruta cu treaba  , si ceva apariitii sporadice

Mai este una mai batrina dar nu e mereu ca celelalte doar cind și cind e din cimpuri surduc,decit țigăncile mai bine aia jur

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut, sunt azi in Hunedoara. Puteți sa-mi recomandați un loc unde fac fetele strada? Mulțumesc! Nu cunosc orașul deloc, deci cât mai multe puncte de reper va rog 😀

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Va salut. 
pe la izvoru rece ceva fete mai sunt ? 
n-a mai  fost de mult   
Fete care fac on credeți ca găsesc ?  
am auzit ca pe la izvor ar mai fi ceva fete mai tinere dar brunete , are rost sa merg ?

Postat

La izvoru reca cam numai fete brunete gasesti , tu ai curaj sa faci ON cu ele

• Like 1
Postat

La DHS ( intrare aeroport ) azi era ochelarista si doua tigancuse tinere nu ma mai opresc de mult la botul calului era coloana se mergea destul de tare asa, numai cu coada ochiului am vazut

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
La 05.04.2023 la 15:22, bivers a spus:

Salutare baieti.

Sa fie vreo 2 luni de cand am fost cu tirul prin deva si undeva la intersectia aceea langa DHS (directia deva-orastie) era "la ocazie" o tipa bruneta. Opresc sa o studiez mai bine (bruneta matura mai creola miniona, cu un fund maricel imbracata bine (mi-a placut la prima vedere), zice ca merge spre Orastie o iau si imi dau seama ca e la treaba dupa cateva vorbe. Mirosea frumos parfumata, curata. Oprim in prima parcare care ne-a iesit in cale. 80 normal protejat, oral a zis ca nu face (nu stiu daca atunci sau deloc) Am zis ok... A fost ok fara graba, calma am pus-o in vreo 2 pozitii n-a zis nimic. Foarte curata fara niciun miros aiurea... 

Stie cineva ceva de ea? Poate mai trec prin zona si sincer as cauta-o .

Nimic? Nicio informtie?

Postat

Buna Radiografie fete la traseu Deva -Orastie

La podul de la Cerna nimeni

La DHS tipa aia din Hunedoara tusa scurt ce mai sta in pizda goala pe lada

Inainte pod Strei Nimeni

Dupa pod Strei nimeni

In parcare indreptul trecerii de nivel NIMENI

La intrarea Ripas Nimeni

La Chimica Nimeni i

Inainte  de Orastie trei tiganci cu un taximetrist

PS pe o super vreme calda

• Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Ziua buna prieteni , astazi pe la ora 10 la intersectia de la Geoagiu spre Romos , una bucata buna rau, bruneta inalta , sani mari , fund bombat , frumusica , curata fara mirosuri.. chiar parfumata...are si masina domnisoara..presteaza servicii la pretul de 100 combinat..am horatat sa opresc ca la ce bine arata am zis sa nu ratez.. vorbeste frumos , se implica in totalitate..accepta si finalizare pe sani chiar te intreaba daca vrei ca ii ppace foarte mult..am luat si nr ei..e chiar foarte de treaba.merita vizitata. Nota 10 merita vizitata.bafta si ciocane multe

• Oras:In spatele tau
  • Oras:In spatele tau
Postat
Acum 35 minute, MstrLucky a spus:

Ziua buna prieteni , astazi pe la ora 10 la intersectia de la Geoagiu spre Romos , una bucata buna rau, bruneta inalta , sani mari , fund bombat , frumusica , curata fara mirosuri.. chiar parfumata...are si masina domnisoara..presteaza servicii la pretul de 100 combinat..am horatat sa opresc ca la ce bine arata am zis sa nu ratez.. vorbeste frumos , se implica in totalitate..accepta si finalizare pe sani chiar te intreaba daca vrei ca ii ppace foarte mult..am luat si nr ei..e chiar foarte de treaba.merita vizitata. Nota 10 merita vizitata.bafta si ciocane multe

Da-ne si noua numarul damezei te rog

Postat
Acum 20 minute, kynggadrian a spus:

Da-ne si noua numarul damezei te rog

0740891790 o gasiti de pe la ora 10 la treaba

• Mersi 1

Postat
Acum 30 minute, MstrLucky a spus:

0740891790 o gasiti de pe la ora 10 la treaba

Este tipa cu opelu negru,e adevărat e frumoasa și are de toate 100 combinat curata peste multe maimuțe atit de la camera cit și de pe drum

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...