Knowing Reputație: 12 Postat August 26, 2023 Oras:București, România Oras:București, România Partajează Postat August 26, 2023 La 24.08.2023 la 18:55, MstrLucky a spus: Ziua buna prieteni , astazi pe la ora 10 la intersectia de la Geoagiu spre Romos , una bucata buna rau, bruneta inalta , sani mari , fund bombat , frumusica , curata fara mirosuri.. chiar parfumata...are si masina domnisoara..presteaza servicii la pretul de 100 combinat..am horatat sa opresc ca la ce bine arata am zis sa nu ratez.. vorbeste frumos , se implica in totalitate..accepta si finalizare pe sani chiar te intreaba daca vrei ca ii ppace foarte mult..am luat si nr ei..e chiar foarte de treaba.merita vizitata. Nota 10 merita vizitata.bafta si ciocane multe Intersecția din DN7 (E68) de la ieșirea de Orăștie spre Sebeș (drumul vechi), întreb pentru că vreau să știu din cauza că nu se poate intra oriunde cu camionul..🤭 Link spre comentariu
adrianpid87 Reputație: 8 Postat August 26, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat August 26, 2023 La 24.08.2023 la 19:25, cosmynn_23 a spus: Este tipa cu opelu negru,e adevărat e frumoasa și are de toate 100 combinat curata peste multe maimuțe atit de la camera cit și de pe drum Nu știi merge și pe cameră? și finalizare doar pe sâni orală nu? Link spre comentariu
born2fuck Reputație: 0 Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 Salutare, In ce interval orar sta bruneta de la intersectia Geoagiu? De bruneta cu ochelari de la sere mai stiti ceva? O mai gasim la DHS? Daca da, in ce interval orar? Link spre comentariu
orto2022 Reputație: 249 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Bruneta cu ochelari de la DHS sta de pe la 10,11-15.15:30 1 Link spre comentariu
dorian30 Reputație: 27 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Regiunea de Vest Oras:Regiunea de Vest Partajează Postat Septembrie 2, 2023 On 8/24/2023 at 6:55 PM, MstrLucky said: Ziua buna prieteni , astazi pe la ora 10 la intersectia de la Geoagiu spre Romos , una bucata buna rau, bruneta inalta , sani mari , fund bombat , frumusica , curata fara mirosuri.. chiar parfumata...are si masina domnisoara..presteaza servicii la pretul de 100 combinat..am horatat sa opresc ca la ce bine arata am zis sa nu ratez.. vorbeste frumos , se implica in totalitate..accepta si finalizare pe sani chiar te intreaba daca vrei ca ii ppace foarte mult..am luat si nr ei..e chiar foarte de treaba.merita vizitata. Nota 10 merita vizitata.bafta si ciocane multe Salutare.Am zis sa vad si eu cum e dameza si am vizitat-o astazi .Cum spunea si colegul Lucky tipa ii ok ca si atitudinw ,fara mirosuri,curata ...Ca si aspect nu e pentru cei carora le plac fetele skinny. Are sani mari cu un fund destul de bombat.. Tipa e din Orastie si cum spunea si colegul o gasiti la intersectia cu Romos la halta Geoagiu in cursul saptamanii zicea ca e de la 10 -13 iar in weekend de la 10-12...Aici ca si tarife il contrazic pe colegul Lucky ,daca optezi pentru sex oral sau normal e 100 finalizarea iar sex combinat e 150 ... Zi buna! si palose tari!!😄 Link spre comentariu
bossu19 Reputație: 47 Postat Septembrie 2, 2023 Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Nu știți face deplasări …pe camera, dacă are mașina…? Link spre comentariu
dorian30 Reputație: 27 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Regiunea de Vest Oras:Regiunea de Vest Partajează Postat Septembrie 2, 2023 On 8/24/2023 at 8:25 PM, cosmynn_23 said: Este tipa cu opelu negru,e adevărat e frumoasa și are de toate 100 combinat curata peste multe maimuțe atit de la camera cit și de pe drum Salutare colegu @cosmynn_23 Inainte avea un Opel negru ,acum are un Peugeot 206 CC tot negru 😁 zi buna! 1 Link spre comentariu
dorian30 Reputație: 27 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Regiunea de Vest Oras:Regiunea de Vest Partajează Postat Septembrie 2, 2023 9 minutes ago, bossu19 said: Nu știți face deplasări …pe camera, dacă are mașina…? Nu am intrebat..Dar din ce am vorbit cu ea seara ia comenzi telefonic.. O afisat colegul Lucky nr ei in postare .. Ii poti scrie mesaj sau sa o suni ca raspunde repede..zi faina! Link spre comentariu
robert11 Reputație: 1 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 5 ore, dorian30 a spus: Salutare.Am zis sa vad si eu cum e dameza si am vizitat-o astazi .Cum spunea si colegul Lucky tipa ii ok ca si atitudinw ,fara mirosuri,curata ...Ca si aspect nu e pentru cei carora le plac fetele skinny. Are sani mari cu un fund destul de bombat.. Tipa e din Orastie si cum spunea si colegul o gasiti la intersectia cu Romos la halta Geoagiu in cursul saptamanii zicea ca e de la 10 -13 iar in weekend de la 10-12...Aici ca si tarife il contrazic pe colegul Lucky ,daca optezi pentru sex oral sau normal e 100 finalizarea iar sex combinat e 150 ... Zi buna! si palose tari!!😄 Dorian, imi poti lasa nr ei? Sau medaj privat? Mersi Link spre comentariu
Iubaretul123 Reputație: 19 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 26 minute, robert11 a spus: Dorian, imi poti lasa nr ei? Sau medaj privat? Mersi 0740891790 are si Oațapp Link spre comentariu
caine28 Reputație: 72 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2023 La 02.09.2023 la 15:00, bossu19 a spus: Nu știți face deplasări …pe camera, dacă are mașina…? Face cere 500 de lei la hotel pe oră și nu e mare lucru cum o laudă ăștia pe aici Link spre comentariu
caine28 Reputație: 72 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2023 La 02.09.2023 la 14:49, dorian30 a spus: Salutare.Am zis sa vad si eu cum e dameza si am vizitat-o astazi .Cum spunea si colegul Lucky tipa ii ok ca si atitudinw ,fara mirosuri,curata ...Ca si aspect nu e pentru cei carora le plac fetele skinny. Are sani mari cu un fund destul de bombat.. Tipa e din Orastie si cum spunea si colegul o gasiti la intersectia cu Romos la halta Geoagiu in cursul saptamanii zicea ca e de la 10 -13 iar in weekend de la 10-12...Aici ca si tarife il contrazic pe colegul Lucky ,daca optezi pentru sex oral sau normal e 100 finalizarea iar sex combinat e 150 ... Zi buna! si palose tari!!😄 Pe cameră la hotel cere 500 de lei o să revin cu detalii când am timp Link spre comentariu
gherd24 Reputație: 150 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 2 ore, caine28 a spus: Pe cameră la hotel cere 500 de lei o să revin cu detalii când am timp Ba voi sunteti nebuni ,cum sa dai la o traseista 500 lei ???!!!! A luat-o lumea razna ,in banii astia iei ceva de top cu servicii full cum se zice 😕 1 Link spre comentariu
traseistul Reputație: 16 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Acum 19 ore, caine28 a spus: Face cere 500 de lei la hotel pe oră și nu e mare lucru cum o laudă ăștia pe aici Am luat-o eu pe camera cu 200 in primavara, dupa ceva negocieri. Serviciile sunt alea de la strada, pe viteza sa-ti ia banii, nu stie altfel. De 500 lei + ce mai dai pe camera, mergi la deva si futi lux 2 ore. La strada intradevar merita 100 combinat ca e mai spalata decat altele, dar nu mai mult. 1 Link spre comentariu
nigrin Reputație: 28 Postat Septembrie 4, 2023 Telefon: 0722333222 Oras:Deva Telefon: 0722333222 Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Eu zic ca cere putin. Ar trebui sa-i oferiti la ciorexu de la Gelmar, cel putin 800 lei pe camera. Oameni buni a innebunit lupul? La o traseista si 100 lei, este mult. Pretul corect pt. o muie este 50 lei, la drum. Acum fiecare da '' cat poate''...Spor... 1 Link spre comentariu
cosmin2281 Reputație: 44 Postat Septembrie 4, 2023 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Nu am nimic cu nimeni dar eu mor când aud 200/400 combinat 150/300 combinat Și etc Cu zic uni fiecare face ce vrea cu bani Dar să dai 150 lei și sa vezi că e obosita cam toate sunt puține Sint ok din toate punctele de vedere sincer îmi frec pula și gata Iar la strada nu merg de 5/7 ani și cer Ultima data am dat 50 lei pt o muie la bigiglete Cam asta e prețul la strada 50/80/100 maximul Fraților fiecare face ce vrea cu bani lui sa futeți cu spor 2 Link spre comentariu
orto2022 Reputație: 249 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Nu am mai fost de vreo 5 ani la strada , dar asa erau preturile 70 - 100 combinat, finalizarea 40-50 lei Link spre comentariu
orto2022 Reputație: 249 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Ochelarista de la sere facea anal si isi fideliza clienti, si era tot timpul curata , mult peste ce era atunci si dintre fetele mai tinere decit ea , ( ea avind cred 35 ) Link spre comentariu
caine28 Reputație: 72 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2023 La 04.09.2023 la 11:57, traseistul a spus: Am luat-o eu pe camera cu 200 in primavara, dupa ceva negocieri. Serviciile sunt alea de la strada, pe viteza sa-ti ia banii, nu stie altfel. De 500 lei + ce mai dai pe camera, mergi la deva si futi lux 2 ore. La strada intradevar merita 100 combinat ca e mai spalata decat altele, dar nu mai mult. Problema este că pe forum sunt mulți care scriu aiurea am văzut numai comentarii de laudă la adresa ei și fiind în drum de la București spre Timișoara am zis să văd despre ce este vorba,am vorbit cu ea la telefon și ne am văzut în Orăștie eu nici măcar nu știam cum arată dar am zis că dacă sunt atâția care o laudă trebuie să fie ceva calumea,însă la fața locului am avut o mică surpriză iar despre servicii nici nu are rost să vorbim sunt jalnice și pe grabă de finalizare orală sau facială nici nu vrea să audă lins coițe 10 secunde un oral protejat că fiind de la strada nu merită altfel nici nu știu dacă face,din punctul meu de vedere este total de evitat nu aș mai merge niciodată și nici nu o să mai merg vreodată la fete care nu le văd înainte,trebuie să fi dus să mergi la așa ceva când la Deva de exemplu sunt fete frumoase pe cameră și cu servicii bune Link spre comentariu
Iubaretul123 Reputație: 19 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 57 minute, caine28 a spus: Problema este că pe forum sunt mulți care scriu aiurea am văzut numai comentarii de laudă la adresa ei și fiind în drum de la București spre Timișoara am zis să văd despre ce este vorba,am vorbit cu ea la telefon și ne am văzut în Orăștie eu nici măcar nu știam cum arată dar am zis că dacă sunt atâția care o laudă trebuie să fie ceva calumea,însă la fața locului am avut o mică surpriză iar despre servicii nici nu are rost să vorbim sunt jalnice și pe grabă de finalizare orală sau facială nici nu vrea să audă lins coițe 10 secunde un oral protejat că fiind de la strada nu merită altfel nici nu știu dacă face,din punctul meu de vedere este total de evitat nu aș mai merge niciodată și nici nu o să mai merg vreodată la fete care nu le văd înainte,trebuie să fi dus să mergi la așa ceva când la Deva de exemplu sunt fete frumoase pe cameră și cu servicii bune Nu stiu cum de gasesti fete faine pe camera la Deva .Da si tu detalii de fete pe camera Link spre comentariu
Addictedto69 Reputație: 80 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Acum 16 ore, Iubaretul123 a spus: Nu stiu cum de gasesti fete faine pe camera la Deva .Da si tu detalii de fete pe camera 1 Adelina aprox 30 ani 2 Carla aprox 30-40 ani 3 Loredana (roșcata dilie) aprox 20-25 ani 4 Lory aprox 30 ani 5 Matura de pe minerului aprox 45-50 ani Ai deja 5 opțiuni de unde nu vei pleca dejamagit și preturile lor sunt între 100-200 finalizarea și 250-350 ora + dacă vrei și ceva extra. Ai de unde alege har domnului Link spre comentariu
orto2022 Reputație: 249 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Buna Ana si Andreea blonda si bruneta aprox 35 ani Diana aprox 35 sunt ceva variante cu care mergi la sigur , clar nu ai surprize Link spre comentariu
marlanel Reputație: 50 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat Septembrie 8, 2023 La 24.08.2023 la 18:55, MstrLucky a spus: Ziua buna prieteni , astazi pe la ora 10 la intersectia de la Geoagiu spre Romos , una bucata buna rau, bruneta inalta , sani mari , fund bombat , frumusica , curata fara mirosuri.. chiar parfumata...are si masina domnisoara..presteaza servicii la pretul de 100 combinat..am horatat sa opresc ca la ce bine arata am zis sa nu ratez.. vorbeste frumos , se implica in totalitate..accepta si finalizare pe sani chiar te intreaba daca vrei ca ii ppace foarte mult..am luat si nr ei..e chiar foarte de treaba.merita vizitata. Nota 10 merita vizitata.bafta si ciocane multe Nu ai intrebat-o daca merge pe camera? Link spre comentariu
marlanel Reputație: 50 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Marte Oras:Marte Partajează Postat Septembrie 8, 2023 La 07.09.2023 la 9:10, orto2022 a spus: Buna Ana si Andreea blonda si bruneta aprox 35 ani Diana aprox 35 sunt ceva variante cu care mergi la sigur , clar nu ai surprize Au anunt pe publi24 astea? Sunt 2 in locatie sa inteleg? Link spre comentariu
orto2022 Reputație: 249 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Da sunt doua intr-o garsoniera vis a vis de biserica de lemn din Dorobanti , poti si cu amindoua , e un pic cam lipsa de intimitate daca esti mai pretentios , garsoniera e decomandata dar te intilnesti cu cealalta fata cind mergi la dus e un pic ciudat 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum