Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
La 30.09.2023 la 11:10, orto2022 a spus:

Eu vineri am avut drum la orastie dus la 13;30 , intors la 15;30 nimic la petrom simeria o fi fost ocupata( cind am remarcat-o eu nu avea codite afro e medie spre inalta fizic frumos

Cam pe la ce ore o gasim colegu?? Sau un nr de tel ceva

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

Update de duminica: pe la pranz am trecut dinspre sebes spre deva. 

La limita de judet in parcare si pe o parte si pe alta erau cateva blonde interesante, nu le-am mai vazut acolo. Deobicei acolo sta o rabla tot blonda, tinerica fara dinti in gura si una mare si neagra de te sperii. La astea de azi as fi oprit daca era loc. Stiti ceva de ele?

La izvorul rece doar o blonda mica, imbracata in rosu, cam neingrijita. Am zis pas

La bariera geoagiu era doar tipa cu decapotabila la datorie. Cativa metri mai incolo era si rutiera cu radarul, mi-a fost aiurea sa opresc.

Mai departe locurile obisnuite, rablele obisnuite, orastie, simeria veche etc.

Dupa petrom simeria in pacrare era tipa bruneta, destul de draguta, dar greu de prins, merge la foc automat coboara dintr-o masina si urca in alta, n-am avut rabdare sa astept dar m-as fi dat o tura.

La dhs pustiu.

Spre calan pe stanga la o intersectie erau ceva haine si sticle lasate... am stat acolo vreo 15 min. Dar n-a aparut nici una.

Link spre comentariu
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba

Haideți ca am făcut astăzi recensământul de la Orăștie pana la Deva și am zis sa lămuresc aici pe toată lumea. Am oprit la toate de la limita de județ și pana in Deva sa fac sondajul. Prin urmare am interogat 13 libelule. Cele mai urate cer 100 lei TVA inclus cu oral și normal, iar celelalte mai acceptabile cât de cât cer 150 pentru oral și normal și 100 pentru unul din astea doua servicii. Drept și prin urmare zic ca nu se merita așa ceva. Pe lângă faptul ca igiena nu corespunde , au prețul uneia de pe apartament unde de cele mai multe ori poți sa faci un dus , ai clima, pat confortabil și multe altele. Probabil au trecere de au prețurile acestea altfel nu- mi explic. La ele e profit pur. Una de pe site are de plătit anunțul sau anunțurile după caz, promovarea și cazarea. Ele i- au 2-3 futaiuri pentru a plăti utilitățile. Așa ca nu mai încurajați aceste ființe de pe marginea drumului cu asemenea sume. Eventual negociați 50-70 sau știu eu dacă nu vor, pa și la revedere și poate atunci se va mai reglementa situația și pe străzi, dar totuși zic ca nu se merita din motivele enumerate mai sus . Sa futeti sănătoși dragi confutacioși! 🫡

• Like 1
Link spre comentariu

Jud. Hunedoara e ori plin de bogati ori plin de prosti. Eu nu concep sa dau mai mult de 50-70lei la strada, oricat de buna ar fi gagica, si in afara de alea de la bariera geoagiu, si o capra inalta de la izvorul rece, restul sunt chiar nasoale, nespalate. Daca nu lasa la pret e pt ca asa le-ati invatat.

La Alba inca se merge pe 50lei combinat, fara prea multe negocieri si sunt 2-3 bucati chiar faine pe centura.

La Turda am dat in toate gaurile pe 30 lei mai in primavara, ce-i drept nu era papusa, dar nici nasoala nu era.

De restul tarii nu mai zic, 50 combinat tariful standard mai peste tot. Nici in Bucuresti nu dai mai mult de 70 pe centura.

• Like 2
Link spre comentariu

In multe locuri 50 oral 70 combinat e primul pret. Sub 50 da, e cu negocieri, mai schimbi 2 vorbe, mai o vrajeala, dar multe merg si mai jos, in anumite zone.

Acum ca sa nu poluez topicul aiurea, am trecut saptamana trecuta pe la bruneta de la petrom simeria , aia dolofana din parcare, dupa peco spre deva. La prima strigare 100 oral sau normal, 150 combinat. Pana la urma a mers pe 50 o/p, cu mentiunea ca nu sta mult, sa ma termin repede. Si-a dat bluza si sutienul jos, m-a lasat sa ma joc cu sanii. Nu prea are tehnica la oral, nu o ia pe toata, se mai ajuta si de maini, a masat si bilutele la sugestia mea. Nu m-a grabit sau ceva dar am simtit-o ca trage tare sa ma termine. Per total a fost ok, e curata, la 50 muia, merge.

Link spre comentariu
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST
  • Telefon: bossu_mare20
  • Oras:Regiunea de VEST

Acolo in intersecția de la compania de autostrăzi, poștă am văzut 2 tipe super dragute, de la distanță, nu le-am testat, eram prea obosit dar am văzut ca erau foarte căutate. Păreri? Haideți sa le facem "vedete" când nu exista varianta mai buna în zona sa știm cine ne sare in ajutor 😜👍

• Haha 1
Link spre comentariu
La 14.10.2023 la 18:45, traseistul a spus:

In multe locuri 50 oral 70 combinat e primul pret. Sub 50 da, e cu negocieri, mai schimbi 2 vorbe, mai o vrajeala, dar multe merg si mai jos, in anumite zone.

Acum ca sa nu poluez topicul aiurea, am trecut saptamana trecuta pe la bruneta de la petrom simeria , aia dolofana din parcare, dupa peco spre deva. La prima strigare 100 oral sau normal, 150 combinat. Pana la urma a mers pe 50 o/p, cu mentiunea ca nu sta mult, sa ma termin repede. Si-a dat bluza si sutienul jos, m-a lasat sa ma joc cu sanii. Nu prea are tehnica la oral, nu o ia pe toata, se mai ajuta si de maini, a masat si bilutele la sugestia mea. Nu m-a grabit sau ceva dar am simtit-o ca trage tare sa ma termine. Per total a fost ok, e curata, la 50 muia, merge.

Pe la ce ora o gasim colegu , eu trec zilnic pe acolo dar nu am vazut nimic ori nu am avut eu noroc.chiar la Petrom sau in parcarea aia mica pe stanga cum mergi spre deva?? Un numar de telefon de-al dansei ai??

Link spre comentariu
  • Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
  • Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
La 13.10.2023 la 1:23, traseistul a spus:

Jud. Hunedoara e ori plin de bogati ori plin de prosti. Eu nu concep sa dau mai mult de 50-70lei la strada, oricat de buna ar fi gagica, si in afara de alea de la bariera geoagiu, si o capra inalta de la izvorul rece, restul sunt chiar nasoale, nespalate. Daca nu lasa la pret e pt ca asa le-ati invatat.

La Alba inca se merge pe 50lei combinat, fara prea multe negocieri si sunt 2-3 bucati chiar faine pe centura.

La Turda am dat in toate gaurile pe 30 lei mai in primavara, ce-i drept nu era papusa, dar nici nasoala nu era.

De restul tarii nu mai zic, 50 combinat tariful standard mai peste tot. Nici in Bucuresti nu dai mai mult de 70 pe centura.

Foarte bine zici

Cei adevărat ju HD e al doilea din tara cu cele mai mari pensi deci sunt bani nu la asta mă refer dar preturile sunt mari pt Deva si restul județului apai la Deva și Petroșani zici că-i miere 200/300/400 și când le auzi 30 de min îmi vine să le scuip sincer 

Dar o zicala nu e prost care cere evprost ăla care da 

Spor la futut 

Link spre comentariu
  • Oras:Hunedoara
Acum 44 minute, cosmin2281 a spus:

Foarte bine zici

Cei adevărat ju HD e al doilea din tara cu cele mai mari pensi deci sunt bani nu la asta mă refer dar preturile sunt mari pt Deva si restul județului apai la Deva și Petroșani zici că-i miere 200/300/400 și când le auzi 30 de min îmi vine să le scuip sincer 

Dar o zicala nu e prost care cere evprost ăla care da 

Spor la futut 

Si pe lângă prețuri mai au si niste figuri de vedete nu accepta nici un fetisch,pai dacă tot platesc 350 lei vreu si ceva mai pervers,un facefuck/deepthroath ceva...da ele nu fac asa ceva,nu pot.Calitate pret 0

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Da colegii aveti dreptate la traseiste au stricat preturile mosii cu pensii babane si care sunt refuzati cei mai multi de fetele de pe camera, ii vad cind trec cu masina cum stau la discutii cu ele , saracii le ia un sfert de ora sa iasa din masina

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara

Ieri la 11 venind spre Deva dinspre Orăștie, după Petrom pe stânga e o parcare cu masa și banca. Era o bruneta buna in draci. Nu aia grăsuță. Eram cu cineva și nu puteam opri. M-am întors după 30 min.  😭Nu mai era. Da buna, buna.

Link spre comentariu

Ieri am trecut si eu de la calan-simeria-deva și mai nimic interesant...la Călan după calan băi 2 tipe de etnie urate(blonda slăbănoaga/ bruneta grasă)ca naiba la Dhs deva 3 da nu aveai ce alege iar la deva pe centura dupa benzinaria Mol pe dreapta 2 da cum era întuneric si ele colorate nu am vazut cum arătau....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...