yorazvan Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 Am fost azi la hateg si inainte de calan pe langa calan bai am vazut o fata bruneta,o stie cineva,sau nr tel....
yorazvan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Postat Noiembrie 28, 2016 Nu mai vb nimeni pe aici.......
mr. l Reputație: 27 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Simeria Oras:Simeria Postat Decembrie 14, 2016 Buna, confrati!De ce nu mai avem noutati pe aici?Recunosc...eu nu am mai dat la "maimutze" de ceva vreme, dar am vazut o sumedenie de noutati in zona!Nu fiti zgarcitzi si dati amanunte, cei care ati fost:Ex: o bruneta super la intrarea Vilmos de la Santuhalm, ceva tinerele la Petrom - Santuhalm la poarta vulcanizarii, noutati la intrare la drumul de la Saulesti, o tzigancusa inalta la Simeria Veche - parcarea inaintea camerei de rovinieta, o bruneta grasuta si inca una destul de frumusica la coltul sensului giratoriu de la Dedeman catre Boromir......Nu fiti avari, si dati ceva recomandari !!!Spor la bani, ca sa aveti spor la ...putut !!!!
andrei.arad Reputație: 4 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Decembrie 24, 2016 Stie cineva daca mai presteaza si daca da locatia?
ilovebigassses Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Maroc Oras:Maroc Postat Decembrie 24, 2016 Stie cineva daca mai presteaza si daca da locatia?NU arata rau cred ca de un numar merge.Nu doar de un oral In ce zona sta sau statea? Ceva detalii ca as vrea sa o ard la fundulet
mr. l Reputație: 27 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Simeria Oras:Simeria Postat Ianuarie 5, 2017 nimic nou...???
petre363 Reputație: 14 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 buna știe cineva detalii despre bruneta înaltă de la Dhs? sâmbătă am vazut-o era frumușică și un corp de 10!
dartanian20 Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 15, 2017 Salutare, plec de la Kaufland(Deva) spre MOL(benzinarie) sa alimentez, cand deodata vad o tipa pt prima oara stand acolo, o fata slabuta cam 1,64, cu o geaca turcoaz sau albastru deschis nu imi aduc aminte bine si cu parul saten deschis.Stie cineva ceva, deoarece nu am avut timp sa sa schimb 2 vorbe cu ea...
ctalinesx Reputație: 9 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 17, 2017 Salut...E relativ noua pe piața,româncă ,are peste care e și iubitul ei...A stat O vreme și la Lidl de pe DN,sau la intrarea in parcarea de la Ștrand Deva..Loc la preferință în zona fostelor linii de pe Depozitelor sau în capătul străzii Depozitelor.Oral neprotejat 80 de lei,protejat 50 de Ron bunicel zic eu 7-8,normal cu implicare cat de cat 50 de Ron 6-7,Atitudine de copila amărâtă,fara figuri și gesturi specifice ciorilor.Arata destul de rău pt. Vârsta ei ,sâni lăsați,cur fara forma,epilata dar cu miros de igiena precara!Sănătate! 1
dartanian20 Reputație: 2 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 19, 2017 Multumesc, hai noroc!
cosmynn_23 Reputație: 2 Postat Februarie 20, 2017 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 20, 2017 La suntuhalm intrarea spre abatorul vilmos o bruneta cam 165 înălțime par lung corp frumos 50 OP sau NP arata binisor comportament frumos e deschisa vb tare frumos și se poarta natural te încălzește te mingie.părerea mea dintre toate de pe dn ea și simona cea miutza creola cu sinii mari is cele mai ok.nu iam luat numărul dar o sa revin și o sa cer detalii
cosmynn_23 Reputație: 2 Postat Februarie 20, 2017 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 20, 2017 Referitor la fata de pe depozitelor un număr de tel ?
ctalinesx Reputație: 9 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 20, 2017 Fata de depozitelor nu da nr. de telefon că nu o lasă șeful,iubitul adică pestele ei...
dartanian20 Reputație: 2 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 20, 2017 De 2 zile tot trec pe acolo si nu am mai vazut'o...
depravat Reputație: 68 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 21, 2017 Am fost azi la hateg si inainte de calan pe langa calan bai am vazut o fata bruneta,o stie cineva,sau nr tel....cristina
depravat Reputație: 68 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Februarie 21, 2017 Salut...E relativ noua pe piața,româncă ,are peste care e și iubitul ei...A stat O vreme și la Lidl de pe DN,sau la intrarea in parcarea de la Ștrand Deva..Loc la preferință în zona fostelor linii de pe Depozitelor sau în capătul străzii Depozitelor.Oral neprotejat 80 de lei,protejat 50 de Ron bunicel zic eu 7-8,normal cu implicare cat de cat 50 de Ron 6-7,Atitudine de copila amărâtă,fara figuri și gesturi specifice ciorilor.Arata destul de rău pt. Vârsta ei ,sâni lăsați,cur fara forma,epilata dar cu miros de igiena precara!Sănătate!Ti-am dat 1 pct reputatie, doar pentru ca am fost si eu la aia-nu am stat-cu greu ii poti face o recenzieFata e doar o alta victima a lui dragneaAaa, si sa nu uit:Sanatate!
euteard Reputație: 3 Postat Martie 2, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 2, 2017 Salutare,A venit primăvara și odată cu ea ar trebui să cam răsară ghiocelele pe marginea drumului(fetele la traseu).În zona Deva-Santuhalm a-ti văzut ceva ? Am fost tot la muncă și nu am avut timp. Mulțumesc anticipat !Spor la ghiocele .
Vizitator shadowkiss Reputație: 0 Postat Martie 3, 2017 Postat Martie 3, 2017 Salutare,A venit primăvara și odată cu ea ar trebui să cam răsară ghiocelele pe marginea drumului(fetele la traseu).În zona Deva-Santuhalm a-ti văzut ceva ? Am fost tot la muncă și nu am avut timp.Mulțumesc anticipat !Spor la ghiocele .Salut din cate am vazut eu tot aceleasi fete
euteard Reputație: 3 Postat Martie 3, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 3, 2017 Or fi aceleași, dar sigur au mai dispărut, au mai venit, au mai schimbat numere de telefon .
dartanian20 Reputație: 2 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 3, 2017 Salutare, putem sa zicem ca a venit vara mai oameni buni, ceva fete noi prin zona? Nimeni nu zice nimic...oare sa fi aparut si sa tina pentru ei...hmm?
like pussy Reputație: 1 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Salutare,am fost azi cu o fata bruneta din zona calan...mi-a placut fata pt k nu m-a grabit deloc,foarte curata,cur bombat si s-a umezit bine!!! Din partea mea 9 oral,normal nu i-am dat 10 pentru k desi am dat in ea cca 10 min nu geme deloc doar isi musca buza... 1
andrei.arad Reputație: 4 Postat Iunie 11, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Iunie 11, 2017 Am trecut sambata prin Deva pe la ora 11 si pe la ora 15 si nu era nici una la lucru.stie cineva de ce sau unde stau acum?tin sa sfecific ca eu am traversat Deva pe strada care duce de la gara la Auschan.
dartanian20 Reputație: 2 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iunie 22, 2017 Ceva fete noi prin zona?
tanar27sb Reputație: 6 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Buna colegi unde anume o gasesc pe cristina in zona calan sau ceva fete in zona calan? Specific ca nu sunt din zona! Ms
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum