Sari la conținut

ADINA, bruneta -0761019535

Vizitator sexaddict

Postări Recomandate

Vizitator sexaddict
Reputație: 0
Postat

ADINA, bruneta, 1.72 m, 56 kg, ma adresez d-lor ce sunt in cautare de ceva frumos, elegant pentru a petrece momente de calitate. Sunt o companie placuta, inteligenta, sofisticata ce pune accent pe calitate,

200LEI/H

post-29782-0-00690500-1410890175_thumb.jpg

post-29782-0-06785100-1410890179_thumb.jpg

post-29782-0-14274000-1410890183_thumb.jpg

post-29782-0-87573600-1410890187_thumb.jpg

post-29782-0-60640800-1410890194_thumb.jpg

post-29782-0-51491700-1410890199_thumb.jpg

post-29782-0-50028900-1410890211_thumb.jpg

post-29782-0-65327500-1410890216_thumb.jpg

post-29782-0-59150100-1410890221_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 16.09.2014 la 17:57, sexaddict a spus:

ADINA, bruneta, 1.72 m, 56 kg, ma adresez d-lor ce sunt in cautare de ceva frumos, elegant pentru a petrece momente de calitate. Sunt o companie placuta, inteligenta, sofisticata ce pune accent pe calitate,

200LEI/H

Servicii ? Locul / zona ?

Vizitator sexaddict
Reputație: 0
Postat
  La 17.09.2014 la 8:09, vasilica28 a spus:

Servicii ? Locul / zona ?

pune mana si sun-o!

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Mai bine suna-o, deocamdata ea aici nu a scris, nu are cont...

• Oras:aici
Postat

Am pus eu mana si am sunat, undeva saptamana trecuta. nu mai stiu exact in ce zi, s-au intamplat multe de atunci. Mi-a indicat adresa, undeva in cel mai sexual rond  din Bucuresti, Alba Iulia, in vecinate cu BCR. 

Bun, am ajuns la ora stabilita, am sunat sa imi dea ultimile indicatii, ma rugat sa mai astept un pic pana isi face dus. Stau ce stau, astept apelul pe care mi la promis, dupa cca 15 minute imi iau inima in dinti si mai fac un apel. Primesc cifrele magice de la interfon etaj etc si purced in ultima etapa a calatoriei. Imi deschide pitita clasic dupa usa, imbracata (sau mai bine zis dezbracata) in chilotei si pantofi daia de zici ca si i-au luat toate de la acelasi magazin. Surpriza, fata e chiar cea din poze, cu unele mici diferente. Are parul mai scurt, destul de multe tatuaje, inclusiv de mirificele urme de labuta. macar sunt unde trebuie, pe frumosii sani ai domnisoarei. 

Vorbim despre meniu pe scurt, 150 lei o finalizare, 200 lei ora, oral neprotejat(cu disclaimerul de igiena,evident) fara CIM, normal protejat, de poponet n-am intrebat spre rusinea mea dar ma indoiesc, fara pupaturi pe bot. Bun, primesc prosop curat si ma duc sa ma igienizez la baie. Curat, modern, geluri de dus, totul in regula.

Ma intorc si incerc sa incropesc o conversatie, ii povestesc despre nimfomane.com, ii explic care sunt avantajele pentru ea si pentru comunitate. Pare foarte surprinsa si in acelasi timp reținuta. Imi explica ca se teme sa nu fie recunoscuta de cunoscuti si imi da saa inteleg ca nu e tocmai fericita ca-si vinde trupul. 

Vorba lunga, saracia omului, trecem la subiectul intalnirii. Vizibil retinuta sau/si indiferenta, incerc sa fac un preludiu ca sa o dau pe brazda si usor usor ajung la pasa. Unde, poposesc si poposesc, pana obțin un orgasm vizibil tangibil si zgomotos. Plin de speranta ca a depasit tracul, o invit si pe dansa la aparat. Reuseste un oral mediu (OWO) fara nimic spectaculos, initial ajutat prea mult de manuta, dupa care la rugamintea mea renunta la manute. Punem caciulita si ii dam drumu la un misionar. Dupa scurt timp prostu familiei se emotioneaza cand vede cauciucul si se culca pe o ureche, o rog pe domnisoara sa treaca iar la proba orala. Nu exceleaza nici de data aceasta, totusi reusesc sa termin pe propria-mi burta.

Locatie: 10 n-am ce sa reprosez, apartament curat si modern cu mai multe camere in Rond Alba Iulia, in aproprierea sucursalei BCR. Are cu siguranta o colega, n-am vazut/intrebat, nu ma deranjat nimeni

Aspect: 9.5 fata este foarte frumusica si la fata si foarte bunesa la corp, se vede in poze, totusi 10 este pentru zeite

Oral ea: 8 banal, nimic spectaculos, fara CIM

Normal: 8 iar nimic spectaculos, poate este un pic arbitrara nota avand in vedere ca nu am apucat sa facem mare lucru

Igiena: 10, n-am ce sa reprosez

GFE: 7 fara FK, fara sa-si dea prea mult silinta sa fie placuta

Tarif: 150 lei o singura finalizare, eram pe graba, am stat cca 45 de minuta

Rezumand. E recomandabila celor care vor sa futa ceva frumos si nu sunt deranjati daca domnisoara este sau nu in aceiasi camera. La ambalaj sta foarte bine, daca ar lucra un pic la atitudine, as reveni cu siguranta. Sau poate nu a facut click dansa cu mine.

Salut baietii!

• Like 11
  • Oras:bucuresti
Postat

Ziua buna, fratilor! Am fost acum la domnisoara cu pricina si va spun cu mana pe inima ca realitatea nu are nicio legatura cu pozele...asa cum a recunoscut, de altfel, si domnisoara in cauza... Ca sa o parafrazez: "seamana un pic cu tipa din poze", dar din pacate nu rasare..

Dar sa revin asupra intalnirii de azi... Sun si imi raspunde o voce placuta, care imi confirma toate detaliile din anunt (oral, normal, anal) inclusiv autenticitatea pozelor. Placut impresionat, ma programez si la ora stabilita ma prezint la domiciliu in rond la Alba Iulia in blocul cu BCR. Tipic, domnita deschide si se ascunde dupa usa.; pana aici nimic de zis..dar usa se inchide si apare in cadru don'soara care nu semana seloc cu ceea ce vazusem eu in poze!!! Eram intr-o realitate paralela..hahaha..

Buuunn.. Domnita imbracata intr-o tinuta sexi (plasa cu gaurele) si cu toacele aferente, ma indeamna sa intru in dormitor. Fiind un pic in criza de timp si cu oole pline, imi calc pe suflet si raman cu speranta cu macar serviciile sa fie la standarde mai inalte..

Dar sa revin cu detalii, iar ca un mic amanunt, domnita este colega de apartament cu Denisa (dupa spusele ei);

Notele:

Locatie: 9. Baie curata, mail multe geluri de dus, camera curata, prosoape curate si cearceaf schimbat.

Aspet fizic: 6-7. Cca 1,65 m cu 60 kg; are in jur de 28-30 ani, bruneta cu parul lung, sanii mari dar lasati rau de tot, un pic de burtica (oricum mai mica decat a mea) si relativ draguta la fata. Bonus doar pt tinuta..

Oral: 8. Atentie la oo si la zonele adiacente, usoare tente de deep, dar nimic wow.. Protejat la solicitarea mea.

Normal: 8. Cam larga dupa parerea mea.. 2-3 pozitii (atat am vrut eu) fara comentarii.

Anal: 9. Aici ii dau bonus si poate fi o optiune a celor doritori de A level (nu e ca Alexandra, dar se apropie). Si aici a intrat ca in branza, dar macar a fost incitant (unul din motivele pt care am ramas, de altfel, fiind fan anal). Mai multe pozitii, fara comentarii..

Halat: 200 all inclusiv (am stat doar un numar)

A fost o experienta relativ placuta (minus pt aspect fizic, eu fiind adeptul genului slim), dar s-a scos pe final cu analul..

Sincer, nu prea recomand, dar aici e chestie de gusturi..

Iar acum rog adminii sa editeze, daca e cazul..

• Like 5
Postat

Master nightrod, sunt socat. Fata cu care am fost eu seamana in proportie de 90% cu pozele, am specificat de altfel ca are parul mai scurt si mai multe tatuaje. Adina (cea cu care am fost eu) avea/are super tzatze si nu zicea nimic in anunt de anal. 

Pesemene, sunt mai multe fete care fac driblinguri cu numere de telefon si nume de scena.

Respect

• Like 1
Postat

Crede-ma ca exact asta mi s-a intamplat!! Nu stiu ce s-a intamplat cu caprioara de care zici tu, dar la eu am intalnit-o pe Milka :blushing2 . Oricum, iti dai seama ca te-am pomenit un pic... :laugh2

Postat

E clar ca numele ei este Jayden Jaymes si e in vizita la neamurile din Bucuresti :laugh2 

Postat

E precis o manevra pe undeva. Fata chiar era chiar foarte buna (dupa standardele mele cel putin) si foarte asemenatoare cu pozele, din pacate cu atitudine de robotel sexual. Sorry, mai mult nu stiu ce sa spun.

Daca se dovedeste ca umbla cu ocaua mica, sa o tragem pe roata!

• Like 1

Postat

salutare,

am vizitat posesoarea acestui topic saptamana trecuta in locatia mai sus mentionata de colegi.

pe scurt:

fata: nu are nicio legatura cu pozele. de etnie, grasuta, probleme cu dantura, o urma de un tatuaj (oribil) pe spate, cateva pete pe piele.

oral: 8,5 :neprotejat, soft, umed, atentie la zonele vecine, fara graba insa fara " artificii"( priviri, scuipat, deep...)

normal:6 am inceput cu un lady on top pret de 1 min dupa care imi spune sa trec eu deasupra ca se misca patul in ppzotia asta:)). trecut la capra finalizat in prez platit si plecat.

tarif: 200 ron. platisem inainte pt o ora insa dupa finalizare am plecat.

nu o recomand, iar pt pozele false ar trebui trecuta la "de evitat".

intrucat tastez de pe tel, eventualele greseli sper a-mi fi iertate.

cu stima.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...