cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 19, 2014 < Tanara bruneta , ofer clipe de neuitat oricarui barbat generos . 0766994514 > anunt preluat din ziarul local Desteptarea / 19 -21 septembrie 2014 2
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 19, 2014 '' m am sacrificat '' am sunat si am aflat e o pustoaica de 18 aniare locatie prin zona strazii Miorita mai multe detalii despre ce face si despre ea nu a dorit sa dea ... '' doar fata in fata '' lucreaza , din spusele ei , de dimineata pana seara , toata saptamana erectii maxime , sa aveti , Domnilor !!! 2
fratele... Reputație: 356 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:bc. Oras:bc. Postat Septembrie 19, 2014 Am vorbit tipesa e o " scumpa " 300 de leusteni ora cu ea , oral si normal protejateanal nu face Problema mare la ea e canu are LOCATIE vine la domiciliu sau hotel / pensiune alte detalii , face to face Cheers . 3
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Septembrie 19, 2014 Postat Septembrie 19, 2014 Ai vazut-o sau de unde stii ca e o scumpa?are 18 impliniti sau e riscant?
sexnebun11 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 19, 2014 Am sunat si eu mie mi-a zis ca are nu are locatie , o gasesc in gara si vrea 100 de ron normal + oral. Protejat normalul .
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Septembrie 19, 2014 Postat Septembrie 19, 2014 Inseamna ca fratele... Miroase cumva a stiuca???asa ar suna ce a scris el...
men66 Reputație: 900 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Postat Septembrie 20, 2014 Ai vazut-o sau de unde stii ca e o scumpa?are 18 impliniti sau e riscant? Am sunat si eu ieri dupa amiaza nu are locatieare 18 ani , cand am intrebat o unde ne vedem , a spus ca sta cu parintii si nu poate la ea doar la un hotel sau o pensiune 300 de lei ora ( mi se pare scump , la o tipa care nu are locatie si e si incepatoare , din dialogul cu ea , eu asa am dedus ... ) ( probabil de aceea a spus colegul @fratele... ca e '' scumpa '' ) adevarul e ca si noi suntem de vina pentru ca printre noi sunt destul de multi doritori de pizda si nu se uita la bani o fi ea tanara dar trebuie sa dovedeasca ca stie '' meserie '' pentru a cere 300 de lei pentru ... cat am vorbit cu ea din dialogul purtat la telefon , am avut senzatia ca e pe '' fuga ''nu a avut rabdare sa explice ce si cum 2
men66 Reputație: 900 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Postat Septembrie 20, 2014 Inseamna ca fratele... Miroase cumva a stiuca???asa ar suna ce a scris el... Rugamintea mea catre tine @valutistu_bcmai usor cu acuzatiile ...si asa sunt putini membri care contribuie efectiv cu informatii , recenziipe aceasta sectiune a orasului Bacau daca mergem pe presupuneri ... mie personal , afirmatiile lui nu imi suna a fi afirmatiile / informatiile unui '' pestisor '' spor la fetite ! 2
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Septembrie 23, 2014 Postat Septembrie 23, 2014 Decat multi si nefolositori scuzama da prefer putini si de folos si care n au treaba cu stiucile
qwester Reputație: 9 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 23, 2014 Am sunat ieri dupa amiaza si am decis sa o vad pe pustoaica, ne-am dat intalnire la pod margineni. Deci, e gipsy, 90 la suta cred ca e **spam editat**, nu avea buletinul la ea. Desi am stat la o oarecare distanta am simtit mirosuri ciudate. E mica cam 1.50, 55 kg circa. Bafta. 3
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Octombrie 6, 2014 Astazi am sunat si a raspuns un barbat ... am inchis fara sa spun nimic ... era - pestele ei ? - taticul ei ? - prietenul ei ? aveti grija , dragi colegi ... 2
fratele... Reputație: 356 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:bc. Oras:bc. Postat Octombrie 22, 2014 Doritor de ceva actiune , astazi ,am sunat-o .Foarte circumspecta ... " de unde ai nr. ? "Am reusit sa o conving ca sunt un tip Ok si am continuat discutia :- inca nu are locatie- punct de intalnire , zona Zimbru- poate lipsi de acasa , sta cu parintii ,intre orele 10 - 22- face oral si normal , protejat , 150 de lei , a micsorat tariful - anal nu face- oral se poate si neprotejat , in functie de igiena doritorului- e bruneta- dupa voce pare tanara , 18 - 19 ani- a spus ca are 165 cm si 52 kg- pare o tipa dezghetata Sa vedem ... poate o " tested " Sa aveti parte de pizde curate ... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum