evaangelina Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Arges Telefon: [email protected] Oras:Arges Postat Septembrie 20, 2014 Travestita tanara , dulce si feminina , rabdatoare si intelegatoare , ofer sex oral neprotejat , sex anal protejat , diferite fetish-uri mai putin dirty sau sadomaso. Accept finalizare corporala , iar in functie de cat esti de generos discutam si despre o finalizare in alte locuri . Nu te grabesc , nu stau cu ochii pe ceas , vreau sa ne simtim bine iubitu' .Nu am loc , se poate la hotel / pensiune , accept si in masina. Nu ma pot deplasa.
deep_hard Reputație: 12 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 20, 2014 Asta ne mai lipsea
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 20, 2014 Daca e buna si perversa, merge, ca prin zonele astea, ducem lipsa de asa ceva...e o experienta, nu?...pentru cine ii place asa ceva...
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 20, 2014 Vad ca are un cur, mama, mama,... asta daca pozele sunt reale...
mcdonalds Reputație: 83 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 20, 2014 In curand o sa vedem si anunturi cu animale....sick people :/
deep_hard Reputație: 12 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 20, 2014 Sincer mi-e cam scarba..
mcdonalds Reputație: 83 Postat Septembrie 21, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 21, 2014 Sincer mi-e cam scarba..Feel you bro!
evaangelina Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Arges Telefon: [email protected] Oras:Arges Autor Postat Septembrie 21, 2014 anuntul este pentru cei cu astfel de fantezii si placeri. sunt multi homofobi , insa mai multi sunt cei care nu recunosc placerea de a fi bisexuali.
ionelush Reputație: 10 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Arges Oras:Arges Postat Septembrie 22, 2014 Cum ar trebui sa poata lua cineva legatura cu tine... nu vad vreun numar de contact... este o farsa!
intens Reputație: 1681 Postat Septembrie 22, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Septembrie 22, 2014 Vezi ca la profil are adresa de mess.Bafta!
evaangelina Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Arges Telefon: [email protected] Oras:Arges Autor Postat Septembrie 23, 2014 nu am lasat numarul de telefon deocamdata. nu stiu cum sta treaba pe-aici si nu vreau sa fiu deranjata de homofobi sau de glumeti. vad ca am facut bine. cei ce nu sunteti de acord cu genul acesta de relatii sunt rugati sa se abtina. multumesc
big_flash Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 27, 2014 nu am lasat numarul de telefon deocamdata. nu stiu cum sta treaba pe-aici si nu vreau sa fiu deranjata de homofobi sau de glumeti. vad ca am facut bine. cei ce nu sunteti de acord cu genul acesta de relatii sunt rugati sa se abtina. multumescBuna! Cum pot lua si eu legatura cu tine? Sunt foarte dornic sa te cunosc! Astespt un raspuns!
evaangelina Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Arges Telefon: [email protected] Oras:Arges Autor Postat Octombrie 9, 2014 Buna! Cum pot lua si eu legatura cu tine? Sunt foarte dornic sa te cunosc! Astespt un raspuns!id meu este tvangelina
boyboy90 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2014 buna vreau sa iau legatura cu tine. daca id este tvangelina, stai pe mes
alinalin567 Reputație: 5 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 10, 2014 salut ce spui de niste jocuri sado-maso cu tine stapana? poti as fi interesat de asa ceva. anunta.ma te rog ... [email protected]
alinalin567 Reputație: 5 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 18, 2014 salut te.ar interesa o intalnire cu mine?
evaangelina Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Arges Telefon: [email protected] Oras:Arges Autor Postat Octombrie 28, 2014 datri add si vb pe mess despre ce servicii doriti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum