picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 20, 2014 Botanist,o,statistic vb. sugi pula de 20 ANI!!!Tot statistic calculand, avem asa: 20 ani=240 luni=7.315 zille x 8(+/-) clienti pe zi =58.520 de.... Este mult/putin...... Si mai ai de supt ..km Sa curgaaaaa.... Brebenei,Brebenei. 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2014 De ce este deschis acest topic la "Regulament si anunturi administrative?"Pisicuts poate te sesizezi si-l muti,desi eu l-as sterge,nu as permite astfel de topice 2
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 20, 2014 Ahahaha... Pai si tu sugi tot pula fa, ANALfabeto doar ca tu o sugi pe silent ))) si doar la drogati si nebuni.Ai uitat cand ne povesteai aventuri cum veneau aia drogati si se pisau pe tine. https://www.youtube.com/watch?v=CZG-7MV8DgE De ce este deschis acest topic la "Regulament si anunturi administrative?"Pisicuts poate te sesizezi si-l muti,desi eu l-as sterge,nu as permite astfel de topice Pisoiu stie cine este dar ii permite sa faca asta sa avem noi de cine rade )))) si proasta nu isi da seama. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2014 Postat Septembrie 20, 2014 De ce nu folositi voi PM-ul in loc sa deschideti astfel de threaduri? Inteleg, plictiseala, caterinca, dar se exagereaza ...
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 20, 2014 De ce nu folositi voi PM-ul in loc sa deschideti astfel de threaduri? Inteleg, plictiseala, caterinca, dar se exagereaza ... Grasu'le, de ce nu il intrebi mai repede pe patron de ce permite asa ceva? Imagineaza-ti o gramada de ciocolata intr-o clasa de copii.Tu acum ai intrebat ceva de genul : " copii, vrei sa mancati ciocolata ? " Daca pisicu'ii dadea la cap de la primul topic tampit ( cel cu magic) curvei asteia, acum nu mai radea nimeni de ea.Cum am mai zis, degeaba ii spui unui prost ca e prost, nu are cum sa inteleaga in veci. 2
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2014 Ahahaha... Pai si tu sugi tot pula fa, ANALfabeto doar ca tu o sugi pe silent ))) si doar la drogati si nebuni.Ai uitat cand ne povesteai aventuri cum veneau aia drogati si se pisau pe tine. Pisoiu stie cine este dar ii permite sa faca asta sa avem noi de cine rade )))) si proasta nu isi da seama.Marsssss in pula mea de fraier ,sarac si travestit. 1
picpoc Reputație: 791 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2014 EU cu PISICUTZ... ....... 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 20, 2014
Postări Recomandate